Hát Nekem pedig rohadtul nem, angol volt mindaddig, amíg nem állítottam át a Steam -et magyarra, pedig az enyém is Non - Steam -es..
Nyomtatási nézet
Hát Nekem pedig rohadtul nem, angol volt mindaddig, amíg nem állítottam át a Steam -et magyarra, pedig az enyém is Non - Steam -es..
szerkesztettem a tegnap esti blogbejegyzésemet, mert ÉN NAGYON HÜLYE, KIFELEJTETTEM AZ EGYIK KEDVENCEMET, A RESIT!!!:angry::angry:hogy lehetek ilyen hülye?:angry:na, mindegy, beleírtam.:)a 3. kedvencem.:jumper:
ALLLLLIG VÁROM, HOGY A TR9-ET IS KIFIGURÁZZZA!!! IMÁDOM AZT A NORVÉG CSIRKÉT!!! xDDDDD:jumper::jumper::jumper::jumper:
Nem normális a csaj, mostanában tényleg elhanyagolta a TR videókat, most is csak régebbi kis jelenetekből állította ezt össze, de attól még brutál jó ez a videó is. :D
Azt olvastam egy kommentjében, hogy még mindig nagyon szereti a TR-t, csak ha mindig TR-es videókat csinálna, felrobbanna az agya. :vlol:
Én is imádom :jumper: nagyon jókat csinál(t) :jumper::D xDDDD