Tán a diretx9 et támogatja csak azzal compatibilis, de lehet rosszul tudom, próbáld Win xp servíz csomag 3 ra rakni és úgy indítani. hát ha jó
Nyomtatási nézet
Tán a diretx9 et támogatja csak azzal compatibilis, de lehet rosszul tudom, próbáld Win xp servíz csomag 3 ra rakni és úgy indítani. hát ha jó
Visszaértem Shanty Town-ba, miután Roth meghalt, elmentem egy fast travel camp-hez, hogy menjek vissza a Summit Forest-re, mert ott kihagytam egy sírt, erre visszajövök ide és nincs lift, mi a rohadt élettöl tünt el?
http://i59.tinypic.com/21l3hp2.jpg
Ha valaki tudja a megoldást, hogy hogyan is küszöböljem ezt ki elöre megköszönöm!
Ez nem lehet így ennek kell müködnie...
Először jársz azoknál, és így nincsenek ott? Hol táboroztál egyébként?
Mikor már ship wreck beach-re kéne menni, a szélmalomnál camp-eltem.
Kicsit össze vagyok zavarodva. ^^' Csalás nélkül jutottál oda?
Nem vagyok YzaaA de tudom hogy csinálta :p : Mikor kijutott a summit forstből shantyba akkorészre vette hogy nincs meg neki egy sír summit foreste és valami glitchel lejutott hogy tudjon fast travellel visszamenni. Megcsinálta a sírt s fast travellel vissza ment shantyba s ezért nem volt lift :D de már megoldotta: visszament summit forestbe fast travellel Es ottnem fast travellel ment shantyba, hanem a barlangon keresztül :D
Hja valahogy így ^^" Valahogy összejött xDD :vlol: