na igen de akk az mas volt me akkor MSnek az volt az elso konzolja :D
Nyomtatási nézet
helósztok :D
tudna valaki küldeni egy linket, ahol megrendelhetem az Xbox360-t?
mert emlékszem, hogy egyszer valaki küldött nekem egyet, úgy tudom horus és azon az oldalon csak 181 euró volt! szóval ha valaki tud olyan oldalt, akk előre kösziiii ^^
ps: szlovákiában élek
ÁÁááááá! Nem igaz! Van egy ps2-m, tudom elavult, ezért kaptam egy wii-t. Úgy volt, hogy a wii-re lesznek az új játékok. Ez így van, vagy nem?:angry:
wii-re lesznek az "új" játékok? :D hát a Wiinek nem erőssége a hardver, és sajnos a mai játékok a nagy, batár, totál realisztikus grafikára mennek, és a Wii nem tud olyan nagy grafikával dolgozni :( a Wiinek a mozgásérzékelés meg az ilyen "interaktív" cuccok az erőssége,...
de - legalábbis hardver-ügyileg - nem tudja felvenni a harcot az Xboxszal vagy a PS3-mal.:)
Áthoztam ide a hszokat :)
Igen sajnos a WII most kezd kimenni, még fognak játékokat megjeleníteni de már nem olyan intenzíven és nem is olyan minőségi játékok lesznek, 3-4 nagy játék még fog jönni többről nem tudok csak ilyen kis közép kategóriás játékok.
Természetesen Nintendo támogatni fogja a WII-t Wii-U mellet :)
A Wii bulikonzol, ha kijön egy partijáték, egy családi játék, az úgyis lesz rajta. A Wii U miatt még több évig is ki fogja ő bírni. :)