elvileg van olyan, hogy magyar szinkronos is, de nem tudom, az hogyan van. :D
ezért mondtam, hogy Iza akár privit is küldhet, ha nem a legfehérebb módon szerezte be. :D
Nyomtatási nézet
Nekem nem csak a szöveg magyar, hanem az egész játék, a beszélgetések is full magyarok!!:D
----Ne reklámozzunk torrent oldalakat! --------- RobbieAmugy meg mind a 3 Penumbra magyar ha jól tudom:D:rolleyes:
Nem akartam letólodniXDDMind 1 küldök akkor privit:rolleyes:
A Drakannal, vagy a Drakan 2-vel játszott még valaki Roli-n kívül?
Sajnos a 2 csak ps2-re jelent meg, de műxik ps2-es emuval is. :)
És Indiana Jones kalandjaival? :)
húúú egy olyan játékkal játszottam, az Emperor's Tomb-bal.
egyszerűen le voltam hengerelve, imádtam, ééérted, IMÁÁÁDTAM!!!!!!! :jumper::D
3x szor játszottam eddig ki. :) de nagyon szeretem. :)
kisebb koromban volt ez, pár éve. ha most vagyok 15, akkor olyan 11-12 éves lehettem, amikor rajongtam érte. :)
de mai fejjel is ha belegondolok, nagyon jó játék. :)
A Penumbra-ábol már végig vittem az Overture-t és a Black Plague-et, már csak a Requiem maradt ki!!:D
A Black Plague-ben annyira féltem a szörnyektöl, föleg mikor futottak utánnam..:|De nagyon megszerettem, a története is nagyon jó:D
Az se rossz Kacsa. Van annak egy elődje is, az Indiana Jones and the Infernal Machine. :)
na, ennek örülök. megkérdezhetem (csak kiváncsiságból) hogy használtál-e eddig végigjátszást akár az Overtureban, akár a Black plague-ban? :) nem szégyen, ha igen.
különösen örülök, hogy szereted a történetét.
én ugyanis szeretem azt, amikor egy történet tök lyukas, azaz csomó minden értelmetlennek tűnik. :) régen lehet, hogy nem így voltam vele, de ma már igen. :)
és a Penumbra teljesen zavaros egy olyan embernek, aki mindig mindent tudni akar.
namost, lehet, hogy te még nem észlelted eztet. (hogy zavaros a története)
majd a Requiemben fogod.
a Requiem egy katasztrófa, ennyit elárulok.
ka-taszt-ró-fa. nem csak történeti alapon, de gameplayben is.
elcseszték. nem méltó lezárása a Penumbrának.
nem mondok többet, de garantálom, hogy te is csalódni fogsz, drágám.
Az Overture-t és a Black Plague-et megnéztem, mielöt játszodtam volna, de a logikai feladványoknál, pl a morse jelek vagy a kártyák újraírásánál le voltak vágva a vidik, így azt magamtól csináltam meg!:D:)
A Requiem-et végigjátszás nélkül szeretném végig vinni, hátha sikerül.
Én tapasztaltam hogy ''lyukas'' a történet, már a Black Plague-nél is, mert komplett alig értettem belölle valamit, még így full magyaron is.
Nekem már most nem tetszik a Requiem, a helyszín meg minden:/Nekem nem jön be!!De az elsö 2 nagyon is tetszik:)
Lehet hogy én is kéne nézzék, már elakadtam annál a hídnál........
Beledobigáltam azokat a súlyos köveket, de amúgy sem ereszkedett le...
Szerintem ahogy ezt elrontották, attol még az Amnesia jobban sikerült, sokkal akciódúsabb és ijesztöbb.:D
A penumbra az a játék amiben az az izé pucér szörnyek vannak-direkt van rejtveSpoiler!
Igen az!:D
Valami nekemvalo játékot még nem tudtok ajánlani??:D
Horrort v akciót, mert folyamatosan ugyanazzal a játékokkal jáccani kicsit úncsi:o
Crash ! :p Csak nincs PCre :\
Ez megfelel? :)
Spoiler!
:vlol: Csak vicceltem. Silent Hill-t próbáltad már? A Serious Sam sorozatot? A Will Rock is egy SS klón. :)
Táltos Paripám 2....... x""DDDDD ****dmeg Ting :vlol: :vlol:
Hééé... az egy színvonalas játék. Még a Legjobb Választásba is bekerült. :vlol:
Ez most komoly???????????XDD:vlol::vlol:
Amúgy sem vagyok oda a lovakért!!:P
A Silent Hill-en gondolkodtam, és elkezdem a 3-as részivel, az elbírja a vidikarim??
A Will Rock-ot már játszsottam és 1x sikerült végig vinni:D
A Serious Sam-ot nem ismerem, de megcsekkolom:D
Közben találtam még neked egy akció-horrort: The Suffering 1-2. Megvannak, de még nem próbáltam ki őket, viszont azt tudom, hogy sokan kedvelik a stílusa miatt. :)
Megnéztem, és megtetszett!!:D
Késöbb kiprobálom kössz Ting!:)
Jaa, amúgy a Requiem-ben hatalmasat csalodtam........:/
Bemászok a kohoba és elégek, ez azt jelzi, h meghaltam, de miért, hiszen az ellenmérget megkaptam, v nem??
USA elnöke nagy bejelntésre készül, a 10 évvel ezelőtt Racoon Cityben történtekkel kapcsolatban, viszont egy bioterror támadás miatt ezt nem tudja megtenni, mikor Leon S. Kennedy (Resident Evil 4 főhőse) a megmentésére igyekszik, ámbár mikorra megérkezik az elnök a virus hatására kicsit átalakul. Ashleynek muszály meghoznia élete egyik legnehezebb döntését, miközben a BSAA egyik tagja Chris Redfield (Resident Evil 1 és 5 valamint részben Code Veronica főszereplője) megérkezik Hong Kongba amit szintén bioterror támadás ért!
Egyik ország sem biztonságos már. A világ egy félelemmé egyesült. Mindenhol virus kitörések. A helyzet szörnyű. Az utolsó remény is meghalt már!
Resident Evil 6
2012 November 20-án újra retteghetünk, Amerikában, Kinában és Európa falvaiban, a világ egyik legsikeresebb horror-játékának keretein belül, több karakter játszhatóságára van lehetőség melyeknek megvan a saját teljesen független történetük (Mint a 2. Resident Evil játékban) Xbox 360, PS3 konzolokon illetve PC-n...
Na már csak ezért is nagyon várom az öszt!!<3^^:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper: :jumper:
YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUYYYYYYYYYYYY :jumper::jumper::jumper::jumper:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeee eeeeeennnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :jumper::jumper::jumper:
Ez nagyon jól néz ki már várom! Ebben az évben az ősz lesz az igazi :D TR megjelenés és Resi 6 megjelenés! :jumper:
Ez borzasztó :/
túl sok mindent akartak megmutatni, nagyon katonás is :/ metrós rész tetszett csak meg a havas jelenet volt jó :)
na megváltoztattom a véleményem: ez valóban borzalmas.
meghalt a Resi. kijelenthetjük.
bejeleette a Capcom, hogy még az eddiginál is jóval akciódúsabb lesz a resi - azaz semmi beleélés, semmi túlélőhorror, azaz csak csak eszetlen előremenés.... ekkora f@szt.....
meg azt is mondátk, hogy call of Dutysoknak szánják.... COD?!?! KAPJÁK BE A F@SZOMAT!!!!!!!
elmehetnek a *******.
http://4.bp.blogspot.com/-Ks7fV8jWr6...angry-face.jpg
Ha csak futkározni kell benne mint egy agybajos, akkor meg már ki sem probálom..........
Mi a jó abban, hogy mész, és csak gyilkolsz, hol van itt ebben a túlélés, vagy a horror fogalma??
Nem hiszem el, ami jó, már azt is el kell b@szni???:angry::angry:
Megmondták h a Resi gyökeresen megfogváltozni és ez megis történt még pár évvel ezelőtt...
Zombik vannak benne igy megvan a horror fogalma + az egész ilyen dark utcákon játszódik stb... Eleve az egész játék alapja a túlélés a story meg minden... Én jobban örülök egy ilyennek mint h lenne egy olyan unalmas mint pl az amnesia...
Am meg ha vki mond egy véleményt akko már azt azonnal követni kell ???
Elébb még annyira örültetek most meg miko Robbie beirja h neki nem tetszik akkor nektek se tetszik... nem kő a másikat majmolni mindig....
Nem lessz ilyen megyünk és csak lövünk, Chris tünt csak ilyennek nekem, viszont nekem még ez is tetszik, a 2 karakter mellet még lessz több is akivel játszhatunk, egy csomó régi kari fog visszakerülni... annyira szerettétek a REsi4et Leonos rész egy resi4 klón, az irányitás a környezet ugyanaz, most ez mégsem tetszik ???
Aho eddig kivolt rakva a hir ott mindenhol tetszett mindenkinek...
IGEN!!!!! hol lesz ebben a félelem, amikor a fegyók tárai tele vannak, és ha minden 15. lépésednél van egy csekkpont? hol lesz ebben a puzzle megoldás? hol vannak az erősen limitált fegyók? hol vannak a TYPEWRITEREK?!?!?! hol van a hangulat?
SEHOL, BASSZUS!!!!!! :angry:
gratulálok, Capcom. íme még néhány új gyűlölőd.
CODdá változtatjáka resit???!?! hát basszák meg, ez nem is resi!!!!! csak a neve miatt. :mad::angry: legalább változtatnák meg a nevet Zombie-shooterré vagy valami hasonló gagyivá!!!!!!!!
a capcom csakis a klasszikus resiknek és a hagymományos névnek köszönheti majd a resi6 megvásárlóit!
CSAK GRATULÁLNI TUDOK, MOST MÁR VÉÉÉGLEG ELB@SZTATOK MÉG EGY JÓ JÁTÉKOT!
ez nem a Robbie miatt volt, csak mikor megláttam, hát persze hogy bezsongok, de elmondnám, mikor még nem is láttam Robbie hsz-ét, csak a trailert láttam, már akkor láttam, hogy ez egy gagyi zombilövölde lesz, aminek csak a neve resident Evil, de semmi köze nincs hozzá.
Szerintem a totyogó játék menetet is ellehet felejteni egy helyben lövés stb... ahogy kivettem az egyik jelenetben pedig pont ez is tette mássá mint a többi tucat tps-t
Minden megváltozik, változnak az idők.... nem maradhat minden mindig ugyanugy... Ugyanazt nem adhatjak le 100x TR-nél is 3 rész után megunták 4.rész már nem volt sikeres 5 sem...
Kacsa játszottál már vele ??? Honnan tudod h nem lessz hangulatos, senkisem mondta h nem lessz benne typewriter.. senkise mondta h csekkppont lessz minden 15.lepesnel...
honnan veszed h nem lessz félelmetes ? A játéknak kb a negyedét sem láttad csak egy pár perces vidit... Honnan veszed h annyi municio lessz ??? Honnan veszed h nem lessz benne puzzle ??? Honnan szedted h nem lesznek limitalva a fegyók ???
Allig van róla infónk de persze te már egy pár sorból és egy pár perces vidiből az egész játékot eltudod mondani...
Amugy most jöttek infók, allitolag dramai horror lessz, 2 éve fejlesztik, csomó uj karakter lessz, az elnokot Leon lelövi majd... Nem tom hol itt a gyökeres változtatás, az elején ezt mondtak de most nem tom eldönteni h most vmi teljesen ujat akarnak v a régit vissza... Nemesis-szerű lény is lessz benne, zombik mellet lesznek még elég brutális szörnyecskék is benne... Irányitás, akciós, pörgős co-op (mint resi5) horrorisztikus környezetben, (resi4es irányitással) Claire és Wesker nagy valószinu****el nem lesznek benne mivel a szinkronszineszek twitteren csiripeltek h ők már nem dolgoznak rajta...