Ajj ne csináld már, velem is párszor megtörtén ez. A technika ördöge, ugyebár. :) :D
Nyomtatási nézet
jaaj YzaaA -__- :D hát nem megmondtam, hogy Sheva nem kel föl csak attól, hogy a gombot nyomogatod, közben Chrisnek állandóan lőni kell Weskert:)
amúgy Singleplayerben a partner nagyon bénán lő, igaz, hogy pontosan és szinte alig téveszt, de szégyelli használni a fegyóit. azaz keveset lő.
valószínű, hogy ez multi volt, mert állandóan lő Chris:)
hna jó van....-.-*:D
mind1:rolleyes:
wááááá felteszem megint a Resi4-et^^:jumper::jumper::jumper:
aaaaammmm... 1 kérdés Excella Gione szerepelt más Resi-ben???:D
vagy csak a resi5-ben:D
mert láttam egy ruhát rajta!!:D
nah jóvan az akkor egy mesh mod lehetett:D
köszi^^:)
Spoiler!
értem :) hát akkor tényleg muszály vagy fejleszteni a gépedet, mert ugye akarsz játszani valamivel. vagy konzolt venni :) én személy szerint a konzolt ajánlom...:rolleyes:
már megemlítetted azt is, hogy laptopot akarsz venni :) ez nem is olyan hülyeség ám. az igaz, hogy a laptop khurvára nem játékra való, ezt biztos, hogy te is tudod. csak majd lesz később egyetem, fősuli, ami valószínű másik városban lesz, és nem tudom Romániában hogy van, de Magyarba már szinte kötelező a laptop.:) és mobilinternet is hozzá. (na jó, hülye példa. ez attól is függ, milyen jól tanulsz:))
én valami tök olcsó laptopot akarok majd venni, bár még ráérek. majd olyan 4 év múlva xD :D
én is gondolkoztam rajta hogy a játék azért nem minden!!:Dtanulni is kell:rolleyes:
igy fogalmam sincs hogy mit vegyek személy szerint ugyhogy....az undit már égyszer végigtoltam tetszet akkor töbször minek vigyem végig??:rolleyes:
ez is ojan mint a resinél 1x vagy akár töbször v''egigtolod de már egy idö után unalmassá válik és más játékot má igazán nem akarsz kiprobálni szal akkor minek Xbox??:D
igy ebböl a szemszögböl nézve jobb a laptop;)