-
Sziasztok!
Elakadtam. Az ejtőernyőzésen nem tudok túllépni. mindig a susnyásba repülök. Már két napja kinlódok vele de meg kell mondjam kezd elmenni a kedvem a játéktól. 3 hete vettem meg. (PC) Első megdöbbenésem hogy xp és fejlesztések. Hát nem azért de ha xp gyűjtögetésre és fegyver fejlesztésre vágyok akkor valamelyik "játsz ingyen és csak most és csak velünk a noname díjas szuper mmo-val". Na ettől két napig rá sem néztem. Aztán mégis csak a kiváncsiság győzött. kinlódásokkal teli indulás után már izgalmas is lett. Az első pajzsos pacákot kereken 20 percig táncoltam körbe mire legyőztem :-) Nekem is sok bajom volt a gombnyomkodós részekkel és tulajdonképpen minden elakadásom ilyen részeken van. Szerintem ezt nagyon elhibázták a készítők. A másik az a típus ahol most is elakadtam. Pl. a leszakadó házak a hegyi faluban, az irányítás nem hogy katasztrófális de gyakorlatilag nem is működik. A vízesés és ugyebár az ejtőernyő is ugyan ilyen pálya. A vízesésen egyébként három napig vacakoltam. A játék nagyon lassan reagál a billentyű leütésekre.
Természetesen én a pc verzióról beszélek. Jó lenne ha egy patch kijönne már ennek orvoslására. És hogy tovább nyafogjak, történeti szál harmat gyenge, sokszor el is felejtem játék közben hogy miért is van Lara ezen a undorító szigeten. Harcrendszer szintén 2 alá. A korábbi TR részek a precíz pontos ugrálásokról és e fejtörőkről szólt. Még a legegyszerűbb pályán is volt egy pici gondolkodni való mikor hova kellene ugrani. Most csak nagyjából kell az adott irányt megcélozni mindenképpen a megfelelő helyre érkezik Lara. Ami viszont remekül sikerült az a levágott végtagok félig elrothadt emberi maradványok fantasztikus menyisége. Hát gratulálok hozzá a készítőknek ez csodálatos teljesítmény.
De azért hogy ne csak fikázzak a csákánynyal agyonverős képesség nagyon bejön. Ott ahol a harangot kell leszakítani minden bugrist a csákánnyal vertem agyon nem pazaroltam rájuk a lőszert :-D. A pajzsos bunkót is szét vertem.
Legizgalmasabb része számomra eddig az adótorony pálya volt. Nagyon tetszett.
Szóval ha van valakinek ötlete hogyan tudnám átvitorlázni az erdőt....
Még valami. Az Anniversary és a Legend szintén pc-n van meg és ezeket game paddal szoktam játszani. Itt is megpróbáltam. Sokkal gyorsabban reagál rá mint a klaviatúrára. De nem tudom a kamerát forgatni. Kipróbáltam minden beállítást de nem hajlandó a kamerát a gamepadról müködtetni és ez ugye a harc közben igencsak hátrány mert célozni sem lehet. Ha valaki játszik pc kontrollerrel és neki működik talán tudna segíteni mit kellene beállítanom.
Jól kipanaszkodtam magam.
Timi:)
-
Nekem xbox kontrollerrel simán ment a pc-s verzio, meg billentyűzet+egérrel sem volt gondom. ugyan úgy reagált mindegyikre mint bármelyik játék.
Az ernyős részen meg csak meg kell találni a megfelelő útvonalat. A folyókban kapálózó részek nehezebbek szerintem, mint az ejtőernyős.
A többi csak izlés dolga, a játékok pedig általában követik a trendet.
-
Szerintem vedd le a grafikát a leges legminimálisabbra (minden effektet ki kell kapcsolni, képernyőt 800x600-ra venni, stb.), majd úgy nekifogni annak a pályarésznek. :) Ilyenkor gyorsabban reagál a játék a gombokra is. :)
-
Sikerült túl jutottam az erdőn. Köszi Roli. Levettem a felbontást 1024 re kikapcsoltam szinte mindent ami csak a háttérben futhat, még a monitort is :-D. Lényeg hogy meg van, a tüzes nyíl és néhány bugrist már rendreutasítottam vele :-) Sajnos a controller továbra sem hajlandó a kamerát forgatni. Nem szívesen vennék most egy xboxos kütyüt főleg ha azzal sem müködne. Marad a klaviatúra.
-
A játék az XBOX kontrollert támogatja. Nekem PS3-as van, és nekem se működött a kameraforgatás, de szerencsére van rá megoldás - le kell tölteni egy emulátort.
Rakd be a TR mappájába, csomagold ki. Ha megkérdezi, hogy létrehozzon-e bizonyos fájlokat, kattints az igenre. A Controller 1 fülön a D-Pad melletti legördülő menüben válaszd ki a DPads - DPad1 lehetőséget, menj a mentésre. Aztán az Opciók fülnél pipáld ki az "xinput9_1_0.dll" melletti mezőt, és nézd meg, hogy a Hook Mode-nál Normal van-e kiválasztva. Menj vissza a Controller 1 fülre, és mentsd el a beállításokat. A programot bezárhatod, így már működnie kell mindennek. :)
-
Köszönet meg van az emulátor. Most csináljuk a beállításokat remélem müködni fog :)
-
Engem a farkasok ölnek meg mindig, a piros jelnél mit kell nyomni soha nem sikerül
szerk:
sikerült
-
A farkasoknál mindig egy fa mellé állj, vagy más tereptárgy mellé, akkor csak megharapni tudnak, nem eldönteni. Így könnyebb kivégezni őket.
-
Ahha, na erre nem gondoltam
Köszi a tippet
-
Valakinek van ötlete hogyan lehet a TR-t texmoddal indítani? Mert nekem leáll a működése mikor elindítom vele. :(