Hát nekünk telefon kábaltévé meg modemes net van így kb olyan 6-7 ezerből kivan.
A net meg modemen van meg a telefon is a modemen keresztül jön
Nyomtatási nézet
Hát nekünk telefon kábaltévé meg modemes net van így kb olyan 6-7 ezerből kivan.
A net meg modemen van meg a telefon is a modemen keresztül jön
Tud valaki, valami jó kis egyszerű programot amivel játékot fel lehet venni és nem csinál pár Gbit felvételt?
gondolom Fraps nem jó :P
van az a HyperCam még, próbáld meg azt.
Köszi Kacsa:D
Nah a macskának születtek kiscicái nagyon arik :) Ezekre most jobban kell vigyázni, mert tavaly is szült és a kandúr elvitte őket :mad:
GECCC :vlol: :vlol: :vlol: :vlol: :vlol: :vlol: :vlol: :vlol: :vlol: :vlol:
http://noob.hu/2012/03/26/tumblr_m1g...evfco1_400.gif
Na ma ismét TR a TV2-n :D:D És ismét nézzük :D
Meg Lárrrrrrrá Krrrrrroft :D:D
Tköm ki van a digisekkel.. Vecsésen kész van oszt Üllőn még sehun semmi..De elvileg Monoron itt nyáron má lesz.... aha biztató......:angry: aha várjunk.. aha.... Fogadok év végére el junak ide is...:mad: Addig ülhetek net nélkül. Ezek tényleg ilyen lassúak?
Hát Hanna először egy kicsit nehezen bogoztam ki mit is akarsz mondani, de kitartást ne hagyd hogy elrontsák napjaid. Tavasszal valószínűleg több munkájuk van.;)
Jaj, hagyjuk már a TV2 edition Tomb Raider-t húzza-nyúzza hangot mint állat, dugig reklámmal, teljesen meg van vágva.... :@
Nekem meg van pendrive-omon a teljes. Bedugom a Mindig TV hátulsó usb portjába, utána csak elindítom az usb-ről és tökéletesen néz ki, jól szól, élvezhető, nuku reklám. :) Az az igazi TR élmény, főleg egy nagy tál popcorn-nal. :) :D :P (mindegy milyen popcorn-nal, akár sós akár vajas akár sajtos akár karamellás,[igen volt ilyen is limitált szériában a Mogyitól, csak nálunk Sason nem kapni] úgy az igazi élmény TR-t nézni.) :)
Bakker, esik a hó!! :vlol:
Itt 8 fok van, tiszta szürke minden, hideg van, kell még valami? Megbusszulta magtá a hétközbeni jóidő sajnos. A vetés is lefagy így, a gyümifákról a virág is lefog fagyni így... F@sza...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Itt is esett a hó x( és 4 fok van :(
Baján is eléggé lehűlt minden, de hóesésről még nincs szó. :D Szél az viszont van. :P
Akkor jöjjön a Tomb Raider 2 :D
Popcorn helyett most töltött káposztával nézzük de így is megfelel a célnak :D
Azért nem :D
Hát nem tudom de ezek az rtl-esek is olyan okosnak teszik magukat, valami állatkertben szurikáta született erre az agyas nőszemély elkezdi magyarázni hogy az oroszlán királyból a Timon az is az holott az rókamanguszta.
Hú ez jó észrevétel, szép:D és ezen a bakin már meg se lehet döbbenni.
! filmet 1000x lejátszanak.....:rolleyes:
Amúgy nálunk is esett a hó, de szerencsére hamar el is olvadt és süt a napocska!!:D:D
Nálukn most meleg van 20 fok :p
Nálunk elég hűvös van most, de ez most nem is baj, mert kell a kakaós csiga tésztája.:)
A tésztáknak általában meleg környezet kell ahhoz, hogy megkeljenek legalább is felénk így csinálják. De a házi kakaós csiga nagyon jól hangzik:D.
Aha, bevittem a szobába, de sajna nem kelt meg annyira mert ami+ba adtam hozzá tejet elfelejtettem megmelegíteni, csak az élesztőhöz való tejet melegítettem fel, de jó lett attól függetlenül
Akkor olés az a lényeg hogy jól sikerült :thumb::thumb:.