2 darabot :D
van még a Crash Course és a Harm's Wayen kívül?:)
Nyomtatási nézet
hát persze csinálok majd:)még azért is!!:D
hátt.......gondolkoztam hogy kiprobálom a Hitman-t,a resi 5-öt meg a TRU-t föltétlenbeszerzem!!:Daztán hmm....nem is tudom...a Portált is esetleg...meg aztán a SHrek 4-et azt biztos hogy igen!!^^a többin még gondolkozok!!:
talán még a Left4Death és a Call of Duty is szóbajöhet:D
asszed nem tom????:rolleyes:
ojan szöke azé mán nem vagyok öcsikeh!!!:D:rolleyes:
Tényleg? :O Ezt nem is tudtam! :D Na, akkor várom az újakat, és remélem lesz köztük egy ilyen ugrálós-futkározós-mászós is, mint a Crash Course, mert az tényleg jó kis játék.;)
A Harm's Way nekem nem tetszik :P
Akkor biztos csak ideiglenesek... hát élvezzük ki a Crash Courseot, ameddig csak lehet :D
A Harm's Way-t én bírtam, főleg azt a részét, amikor te voltál a Shooter, mert az szerintem könnyebb volt mint vezetni. (utálok vezetni :vlol:) A Crash Course is jó, csak az meg néha felhúz a nehézsége miatt. :D
elveszett minden mentésem a játékban egy ********* savedata miatt!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angr y:
ojan mérges vagyom most hogy lehetek ijen szerencsétlen??????:angry::angry::angry::angry::an gry::angry:
egyre jobban utálom magamat!!!!!!
elegem van már a ****om kivan mindennel:(:(:(
FÚÚú YZAAAAAA nyugi, nyugi, nem vagy lassú, és nem csinálsz semmit sem rosszul:hug: kicsit én is fölb@sztam magam ezen... najó, nagyon.
én úgy találtam, hogy Shevával az utolsó chaptert nem lehet végig vinni X_x
komolyan, amikor Sheva ott lóg, akkor csak akkor mászik fől, ha Chris Weskert lövi állandóan (hogy miért mászi föl úgy, hogy közben senki sem segít neki.... rejtély. talán ahogy látja, ahogy Weskert a golyók érik, felbátorodik:D)
komolyan. ezt a chaptert csak Chrissel tudod végig vinni, legalábbis Single Playerben. amikor Sheva ott lóg, akkor ajánlatos egy Rifle-vel (azaz egy fegyverrel, amin távcső van) megállás nélkül lőni Weskert.;) tényleg. csak lődd. és Sheva fel fog kelni.:)(ismétlen, szerintem felbátorodott,ahogy látta, ahogy Weskert lövöd:D erre nincs más magyarázat;))
anyway, elég fura, hogy Shevával nem lehet végig vinni... biztos végig lehet, csak még nem jöttem rá, hogyan. talán ha adsz Chrisnek az Organise képrnyőn egy riflét... akkor talán sikerül. na, próbáld meg ezt, és így nem is kell újrakezdened Chrissel a chaptert:)
Spoiler!
khössz legközelebb azt fogom tenni!!!!:D
mert most megoldottam a mentés zürt!!:D
ááá szoval ezért vagyok ijen hülye!!!:D
potyára szétidegesítem az agyamat!!!:D