Jajjjjjjjjjjjjjjj, ez fájt.
Nyomtatási nézet
Jajjjjjjjjjjjjjjj, ez fájt.
amikor Rothnak kell vinni a gyógyszeres dobozt és a farkasbarlangban a farkast meg kell őlni ott rengetegszer elb****m de végül sikerült,az első végigjátszásnál gond nélkül megcsináltam a többi 5-nél mindig elb****:D
Hali,
A Chasm Monastery-nél elakadtam, szép bugom van, Lara nem ugrik át a párkányról a faléces cuccra. Szerintem már mindent kipróbáltam hogy hogy kéne (újratöltés, kilép-belép, ablakos mód+kis felbontás: Nem, Matie, úgy sem sikerült... :D ), valami ötlet? :D Vagy vissza tudok ugrani egy camp-pel visszább és kezdhetem onnan vagy teljesen elölről? :D
Szia Sveby!
Mással is előfordult már ez sajnos. Azt hiszem találtam rá megoldást, igaz kell egy kis angol ismeret is hozzá:
Yes the camera forcing is quite an annoyance.
For me at least, i needed to move the left thumb stick towards the planks. Not the direction of the planks in relation to Lara, but from your point of view. Quite often the controls get skewed based on point of view on a console game.
EDIT - Sorry, i use a the Xbox controller on PC, so my directions are somewhat unhelpful. Try different directions - as i said, the controls change based on your point of view, not always constant. Turn your camera to face Lara from the front and the down key is now forward. Look at Lara's butt and now up key is forward.
I hope this makes some sense. :S
És ahogy a kérdés feltevője írta, sikerült neki, megoldódott a probléma.
Nem biztos, hogy jól értelmezem a szöveget, de hátha: Próbáld meg más szemszögbe állítani a kamerát, azaz Lara arcát mutassa a kamera, így a "le" nyíl mostmár "előre"-ként fog érvényesülni.
Remélem tudtam segíteni!
Azta!! Nagyon köszönöm! :D Igen, a lefelét nyomtam és úgy átugrott. Szomorú vagyok hogy ilyen bugok vannak benne, mert így elég sok időre elvette a kedvem...
Ez nem bug Sveby, ez csakirányítási blfszág. :)
Én nem is reagáltam, azt hittem, valami .... valami nagyobb probléma van itt. :)
Ebből is látszik, az elakadások nagyobb része, piti dolgokon múlik. :)
Igyá még egyet, és fogd a nyuszira. :)
De, ez bug...
Bocsánat, hogy azt gondoltam hogy előre nyíl + space = előre ugrik. Mások biztos azonnal rájöttek...
Örülök, hogy tudtam segíteni, további jó játékot :)
Sziasztok kellene egy kis segítség még az elején járok az orosz fickót kellene lelőnöm de sehogy nem sikerül mit kell nyomni hogy eltudjam venni tőle a fegyvert s lelőjem előre is köszönöm a választ....