Hat mar parszor elmondtam, de m1 xD
Most játszottam az Alan Wake-el hát ezzzz leirhatatlan az a storytelling, a story, a hangulat imádom, szerezzetek be egy xboxot (már akinek nincs) ez kihagyhatatlan :jumper:
Nyomtatási nézet
hát ezt... hát ezt... ezt.... nem hiszem el.
TEGNAP LEGYŐZTEM BARTHANDELUST!!!!!:jumper::jumper::jumper:
tudjátok, mióta????? TAVALY SZEPTEMBER ÓTA NEM SIKERÜL!!!!!!:mad::mad::mad::mad:
azt hittem, kiugrok az ablakon, amikor sikerült. ja, és hogy miért is????
mert rámvarázsolt egy jó kis Doom varázslatot, ami azt jelenti, hogy egy bizonyos időn belül INSTANT kinyír. nekem 3 másodpercem volt hátra O__O. (azaz 20 darab Doom pontom, de az FF13-ban kb. 10 darab Doom pont megy el másodpercenként:eek:)
még mindig nem hiszem el.
sokan azt mondják (interneten), hogy az FF13-ban minden boss könnyű, kivéve Barthandelus, mert túl nehézre csinálták.:(
ÓÓÓ Istenem, köszönöm!
Na most a Dead Island FPS vagy TPS? XD
TPSnek jobban örülnék de mindenhol fps-t mondanak :(
Képek alapján már nem annyira nagy bennem az hogy nekem erre mindenféle képen szükségem van azt hittem jobb lesz a grafika/hangulat.... :S
Álltálába így szokott lenni mikor nem megy valami hagyni kell majd x idő után újra próbálni mert akkor más szemszögből nézed a dolgokat amúgy grat:D
Stem FPS lessz...Nekem tetszik a grafx is nagyon szép sztem :)
hát ha valami nagyon jó lesz a Dead Islandban, akkor a fegyverek sokszínűsége. Sztem kb. annyi fegyó lesz benne, mint a GoL-ban: most már láttam Dead island fotókon lándzsát, baltát, lefolyócsövet, most egy Molotov-koktélt? Hm....:thumb: és biztos lesz még több is!
az jo szeretem a fegyveres játékokat:D
meg a szörnyes játékokat és a kocsis játékokat:p
pedig ez 1 lányra nem jellemzö(legallábbis nálam):rolleyes:
Szép lenne meg minden de... Mikor szoknak már le erről hányingerkeltő nagy fényességről és fénylésről??!! :angry: Olyan nincs, hogy ne lehetne megoldani normálisan. -_-'
Michele... A szívemből szóltá. Rrühellem az ilyet.. Sajna már minden új játék ilyen...Ettől azt hiszik hogy szebbnek tűnik a grajfa vagy mi? Anno ezért is vettem ps3-mat (ez is 1 a sok ok közül :P) mert elösször csak xboxon volt ez nagy divat, de már 1-2 ps3 gamek is ilyenek...
Képek alapján nekem nem tetszik... Ha még ráadásul FPS is lesz akkor felejtős :D
Pedig a trailere jó volt :(
Gratula! :D
Én az FF 12-őt nyomom, ha van időm blogszerkesztés mellett. :D
Én jelenleg Hydro-nál akadtam el,jelenleg Fran nálam 59-es szinten van,a csávó karakterei meg jóval alacsonyabb szinten vannak,ezért nem értem miért nem tudom legyőzni. A fegyvereimnél sem láttam jelenleg jobbakat. Talán be kéne lőnöm a gambit system-et,de nem nagyon szeretem,meg babrálni sem volt még hozzá sok kedvem.
Ezzel a szörnnyel küzdök: