Nagyon bejövős
Nyomtatási nézet
Nagyon bejövős
Nagyon szép képek Roli! :) Ez nem a TR1 Tomb of Tihocan pálya véletlenül? Nekem az ugrik be. Nagyon jól néz ki! :) Igazi TRL-es grafójúnak néz ki. :) Tényleg, nem tudod, hogy mikor jön ki az új motor? Mármint az, amit mondtál. Az a grafófelhúzós tool vagy micsoda. Ja és sok sikert és kitartást kívánok neked a továbbiakban is! :)
a-a, ez a CISTERN :D
gyönyörű képek! *__*
Megláttam a képeket és így néztem: :eek: Nagyon szép munka Roli! ;) Sok sikert és mostmár tényleg ne maradjon abba :D Már nagyon várom :jumper:
Eszméletlen jol néz ki Roli grat!!:thumb:
Köszönöm a hozzászólásokat, örülök, hogy tetszik :) Most egy jó darabig nem fogok képet küldeni, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozok rajta... Csak épp nem akarom már agyon spoilerezni a játékot, így is jó úton haladok felé. Meg ott van az államvizsga is, arra is készülnöm kell.
Kijött egy nagyon-nagyon kezdetleges verziója, ide feltöltöttem.
Használat:
Spoiler!
Nem baj, hogy nem küldesz képeket, amúgymeg ha csinálod, akkor nem lehet gond, majd lesz kép is, de jó dolog, hogy haladsz vele. :)
Államvizsga????? Az gondolom, hogy elég sz@r lehet. Sok sikert kívánok neked hozzá! A világ összes kalapjával neked! :)
A progit kipróbálom lassan, kíváncsi vagyok rá nagyon, majdcsak kijön egyszer, aztán mindenki, aki pályát szerkeszt az tudna vele dolgozni. :)
Ja meg egy kérdés: Ez hogy menti el a változtatásokat?
Ez gyonyorú :D :jumper: :):) Mármint a képek :D
Köszönöm! :)
Első post frissítve :D
Eddig nem reagáltam le a képeidet, de... ezek valami zseniálisan néznek ki. :clown:
Ez eddig eszméletlen jó Roli!!:D
Már várom!!^^:clown:
Várhatod. :)
Szrtm addig megjön az első nyugdíjam. :D:D:D
---------------------------------------------------------
Gondoltam hogy ezt fogod mondani Roli mester. :) :D:D:D
Nagyon szépen köszönöm! :D
OBig, DG+!!! :vlol::vlol::vlol::vlol::vlol::vlol:
Spoiler!
Azta de jók ezek a képek!!! :):):):):):):) Ilyet szerintem soha senki nem fog tudni csinálni pályában, mint amilyeneket te tudsz Roli! :) Eszméletlen gyönyörűek! :):):):):):) Alig várom már, hogy kiadd. :) Tényleg, kb. hány pályát tervezel még az alap nyolc pályához? :) Továbbra is sok sikert és kitartást neked hozzá! :):):):):):)
Köszönöm szépen! :)
Háttöö úgy terveztem, hogy 8 össz-vissz + 1 negyed pályácska, vagyis inkább átvezető. Meg valami bónusz pálya is jó lenne, ha már egyszer sikerül összeszedni az összes secretet :)
Na, hogy halad a munka? :)
Egyet érek, ha van valami új 100% hogy szólnak. :)
Végre esélyem adódik hozzászólni ehhez a remek projekthez: D
Először is megszeretném kérdezni, hogy akkor ez amolyan remakeféle lesz?: D És a másik kérdésem, hogy hetente mennyi időt tudsz ráfordítani a szerkesztésre?: ) Gondoltam megkérdezem, mert már izgatottan várom a pályát: D:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::jumper:: yahoo::worship::rolleyes:
Köszi :)
Remake-féleség igen, de nem 1:1-ben.
Manapság semmit nem tudok ráfordítani, államvizsgára készülök (az írásbelin sikeresen túl vagyok), ha pedig nem épp tanulok, akkor meg inkább kikapcsolódok, nem a pályaszerkesztéssel foglalkozok. :) Nálam az sajnos egy jó ideje már nem kikapcsolódás :D
Tainted!
Láttad talán Roli előző pályáit már?
^ Köszi. :)
Na akkor én meg készülődök a talira egy demó erejéig... :D
http://i1205.photobucket.com/albums/...shu/talira.jpg
Tök jó lett Roli! :) Tomb of Tihocan ugye? :D A szentjánosbogarak is tökre illenek hozzá. :D :thumb:
Gyönyörü!!♥
Nagyon hangulatos. :eek: A fények eszméletlen jól néznek ki. :thumb::thumb::thumb:
Hmmm. Hát mit is mondjak?
Mit is mondjak a talira készülő izéből?
Hát DG+
Előre is. :)
Köszönöm szépen a kommenteket! :D Örülök, hogy tetszik! ^^
Nyugi OBig, nem lesz olyan idegölő, mint 3 éve...:vlol: LOL
Nem? Hanem? :)
Csak igyekezz, mert még az is lehet, hogy nemzetközi lesz a tali. :) Szpjon más is. :)
Jól néz ki.:thumb:
Kész a demó, talin találkozunk. :D
http://i1205.photobucket.com/albums/.../shot002-3.jpg
http://i1205.photobucket.com/albums/.../shot001-4.jpg
WOW :thumb:
S csak a találkozósok kapnak belölle??:(
Ez tökre szívásxD
Nagyon jó lett :D
Roli! Még véletlenül se adj demót azoknak, akik nem jöttek el a talira. :)
Hát ennyi. :)
Köszi a kommenteket. :)
Igen, csak és kizárólag a talin lesz játszható a demó. :) Vagyis pontosabban két demó. :D
Wooow! Hihetetlenül gyönyörű!!:eek:http://i.imgur.com/6fgwM.gif
:D Köszönöm, a te pályád sem panaszkodhat. :vlol: :hug: