Megan Fox szerintem csak egy playmate csaj, nem igazán színésznek való, a Transformers 1-2 be is csak mutatóba volt. csak a kinézete menne a filmhez. Meg Lara nem egy nyávogós p**a
Nyomtatási nézet
Megan Fox szerintem csak egy playmate csaj, nem igazán színésznek való, a Transformers 1-2 be is csak mutatóba volt. csak a kinézete menne a filmhez. Meg Lara nem egy nyávogós p**a
Én úgy olvastam valahol, hogy az új tr film nem élőszereplős lenne, hanem a 13-as game grafikáját követve animációval készülne el. :)
Kis kitekintő: http://www.gamekapocs.hu/tag/solid_s...mb_raider_film
A MGM (Metro Golden Mayer) megszerezte a Tomb Raider film jogait, így a GK Films-el karöltve vágnak majd bele a filmbe. :)
Forrás
Azért jó látni a mozgolódást - én imádtam is a TR filmeket, és most már tényleg epekedve várom az újat is. :D
Abban azért reménykedem, hogy hosszabb életet él majd meg az új próbálkozás, mint az előző. Nekem mondjuk az első rész nagyon tetszett, de a második az már inkább olyan volt, mint egy James Bond film, női főszereplővel. Ennek ellenére az sem volt rossz, meg hát Terry karaktere jól sikerült, így végülis ott működött az, hogy Larának van valaki pár szerűsége, de összességében azért elmaradt az első résztől.
Most már csak tényleg az a nagy kérdés, hogy ki lesz az új Lara. Az első film előtt nagyon nagy baromságok merültek fel ötletként, kíváncsi vagyok ez most is így lesz-e.
Nekem van egy olyan megérzésem, hogy vagy Camilla Luddington lesz, vagy pedig CGI film. :)
Én a CGI filmen meglepődnék. Eddig azok valahogy nem igazán arattak sikert. Akár a Resident Evil, akár a Final Fantasy filmeket nézzük, mind eltűntek a süllyesztőben. A Dragon Age film nem lett rossz, de azért annál sem éreztem azt, hogy egy mozifilmet nézek, inkább olyan volt, mint egy filmsorozat dupla epizódja.
Camilla Luddington mondjuk nem lenne rossz, de szerintem nála azért nagyobb nevet keresnének. Aztán meglátjuk. Nekem megfelelne :)
Na, végre valami hír! CGI-n én is meglepődék, de jó lenne, mert talán közelebb lenne a játékhoz (a modellek terén legalább). Ha pedig rendes film lesz, szerintem is 100%, hogy Camilla lesz a főszerepben. (Színésznő, hang, mocap, és hasonlít is.)
Én azért nem venném biztosra, mert volt már korábban is színésznő a hivatalos Lara modell, és akkor meg sem fontolták, hogy a moziban is ő legyen. Majd meglátjuk. Üzletileg nem biztos, hogy rá mernének tenni egy ekkora összegű frencsájzt egy relatíve ismeretlen színésznő vállaira.
Pedig mostanság ez a divat.
A teljesség igénye nélkül a Star Wars 1-3. részeket, Harry Potter filmeket, Alkonyat-szériát, Éhezők viadalát tkp. (filmszínészként) ismeretlen színészek is sikerre vitték. Nem megyek bele elvi vitákba, hogy melyik sikersorozat és kinek szól :)
CGI-s film nem nagyon durrantana kasszát a mozikban.
Hát azért a Star Warsban csak ott volt egy Liam Neeson, meg egy Ewan McGegor főszereplőnek. A Harry Potterben is a gyerekek alapból csak ismeretlenek lehettek, a felnőtt szerepeket viszont nagyrészt ismert színészek játszották. Az Éhezők viadala és az Alkonyat már inkább kérdéses, de azért ott is volt már a szereplők háta mögött pár emlékezetes szerep ismert filmekben (Jennifer Lawrence: X-Men, Kristen Stewart: Pánikszoba, Zathura, Pattiszon Robi: Harry Potter) bár tény, hogy ők maguk azért annyira nem voltak ismertek.
Szerintem Camilla Luddington jó lenne, de üzletileg nézve valószínűtlennek tartom, hogy rá esne a választás :( (és ugyanez áll arra, aki az én személyes favoritom lenne)
Akkor még is animáció lesz?:D
Blog
A forrást odaírtam nehogy baj legyen belőle :)
A játék rajongói vennének jegyet, de egy filmstúdiónak igazából az még kevés. Nézd csak meg pl a Dragon Age: Dawn of the Seeker-t. Ott is egy ismert játékhoz készült CGI filmről van szó, és ők meg sem próbálták vele a mozikat. Ugyanez áll a Resident Evil animációs filmekre. Egyszerűen a nagyközönségnek nem lehet beadni azt, hogy felnőtteknek készülő film céljából a CGI film egyenértékű az élőszereplőssel (mert nem is az) A rajongók szeretik őket, de egy filmstúdió még egy akármilyen nagy rajongói bázisra alapozva sem mer járatlan útra lépni. Ha most csak azt vesszük számba, hogy mindenki, aki megvette a játékot, beülne a moziba, még akkor is olyan nevetségesen alacsony bevételek lennének, amik miatt egy nagy stúdió bele sem fog.
^ Teljesen igaz. :)
Spoiler!
Várom már, hogy a CGI filmek egységnyi játékidőre jutó gyártási költsége nagyjából a mai igényesebb sorozatoké körül legyen.
Akkor lesz a régebben elkaszált sorozatokat CGI-s felújításának a korszaka.
A Dark Angel pl. olyan, amit minden ismerősöm - akik látták a sorozatot - sajnálják, hogy véget ért. És 10+ évvel a lezárása után vajmi kevés az esélye, hogy élő szereplőkkel folytatni fogják. De én például azt bírnám, ha animációs filmként folytatnák :)
Hol lehet jelentkezni a főszerepre? :D :D :D Csak vicceltem, nekem is tetszene ha animációs lenne :D
:vlol::vlol::vlol::vlol:
Ez jó :D
A CGI, ha igényes, borzasztó forrásokat emészt fel, pláne ha gyakorlatilag élőszereplős, motion capture-rel (pl Avatár, ott csak a víz effekteken külön animátorgárda dolgozott.) Nem sok értelme lenne úgy megcsinálni, hiszen a játékok lesznek már olyanok. Pl elég egy pislantást vetni erre a hetekben kikerült játékpromóra (LoL), ezt 1 évig csinálgatták, és csak 4 perces...
A mostani hírekről: Na ez az író nem rossz, legalább pocsék már biztos nem lesz a film. :D
Nem azért, hogy ünneprontó legyek, de minek ehhez film? Kész van... :D
Szívem azt mondja,hogy Jolie,de az eszem azt,hogy ne.
Angelina bármennyire a tökéletes Lara Croft (ki más lenne :D)
de kiöregedett a szerepből,arról nem beszélve,hogy már rég nincs abban a kondiban...szerintem már soha nem is lesz.
(a második filmben is az action jeleneteket ahol nem kellett látszania az arcának,azt mint dublőr csinálta.Ez azért fontos,mert ezzel ellentétben,majdnem mindent ő csinált az első filmben)
Emma Wattsont én se szeretném...nem a Harry Potter miatt,hanem mert nincs semmi Lara benne.Najó a feneke talán :D
Aki jó is lehetne,az Kristen Stewart,neki mindig olyan szenvedő arca van minden filmben...illene a filmhez.De egyébként nincs ötletem.Inkább csináljanak egy animációs TR filmet.olyat,mint amilyen a RE: Degeneration és társai.
Jézusom, csak Kristen Stewart ne. Még a Hófehér szerepben is olyan furcsa volt, nem tud semmi igazán akciókeményet kihozni. Emma Watson szerintem eléggé hasonlít a felújított fiatal Larához és brit. A smink még csodákra is képes. Ennyi erővel nem is lehetne színésznőt találni, mert akire még rábíznám, az Jennifer Lawrence, de ő most már örökre Katniss marad, ha íjat vesz a kezébe, és copfba fonják a haját :D Inkább legyen tehetséges a színésznő, mint túlzottan ugyanolyan kinézetű.
Harry Potterről jut eszembe, hogy amikor Helena Bonham-Carter játszotta el Hermionét, aki Bellatrixnak tettette magát, hát komolyan olyan teljesítményt nyújtott, hogy mintha Emma Watson játszott volna a bőrében. Aki jó, az meg tudja csinálni úgy, hogy eszünkbe se jusson másra gondolni, mint amire kell:)
Hja, az lenne a legjobb, egy animációs film, már simán meg tudnák csinálni. Csak nem hiszem, hogy tényleg hozna annyit a konyhára, amennyibe az kerülne, ha igényes.
Jajaja! Ugyanaz a kislányos szépség.
http://s8.postimg.org/pup5lnkg5/Untitled.png
(talált kép)
Bár nekem is örök Hermione marad. :o
És ha drága Kamillánk lenne? Szép, kondi megvan, jó hangja van, brit, és csak van némi tapasztalata Lara ügyben:D
^ Bárkit, csak őt ne. :vlol: Így is igyekszem kitörölni az agyamból. :(
Szintén. xD Hangnak még elviselem, amikor nem Sam után visítozik, de ebből inkább hagyják ki...
(Kristen... na Lara ennél egy fokkal jobb, ezt azért nem érdemli meg :vlol:)
Jaj de irigyek vagytok!:p
Utánanéztem neki, a mellmutogatáson kívül "nagy" színészi szerepe nem volt, szóval tényleg hanyagolható - Kristen S.-ra egyáltalán hogy lehet gondolni, mint színésznő? O.o
Viszont azt hiszem bármilyen döntés is születne, úgyis lenne olyan, akinek nem tetszene:)
De akkor ki?
Voltak előttem jó felvetések, például az animációs film, a mostanában készült hasonló alkotások egytől egyig nagyon bejöttek, Resident Evil: Degeneration és Damnation (a második még jobb lett!), valamint Starship Troopers: Invasion, úgyhogy Larával is biztos jól sikerülne egy ilyen film. A színésznő témában pedig hát elfogult vagyok, Jolie kisasszony lenne a legjobb, de abban is igazatok van, hogy már kinőtte a szerepét, így ha mást kellene találni helyette azt mondanám lehete: Ashley Greene (Twilight-ban volt, de hosszú hajjal már nem emlékeztet ottani szerepére), Odette Annable (ő lenne a legjobb szerintem :), valamint Camilla Belle (mert ő nagy kedvencem).
Lássuk őket! :)
http://kepkezelo.com/images/ota5d2yp4pkyw8zccoa6.jpg
Ő Ashley Greene
http://kepkezelo.com/images/5gti3606cp02do7zl7h.jpg
Ő Odette Annable
http://kepkezelo.com/images/uebfgeidhpdq4td7wi65.jpg
Ő pedig Camilla Belle.
Szerintetek ki lenne a legjobb a szerepre? :)
:offtopic:Az utóbbi pár kommentet átraktam inkább ide az Angelina Jolie-s témából. :)
Osztozom a véleményeden:D Odette tényleg olyan Larás, jól néz ki, a kondi is megvan azért, szerintem megfelelne a szerepre:D
És ja, simán mehetne egy DC-s film, nálam a Damnation elvitte a palmát, szerintem sokkal jobban sikerült, mint az elödje.:thumb:
Szóval simán lenne egy TR DC-s filmnek is kapása :D Persze ha jól megcsinálják.
Szerintem Angelina Jolie lenne a legjobb. Azért,mert ő volt az első filmben is..:) Számomra mindig is ő lesz a legjobb Lara Croft. De ha választani kéne a nem régen felsoroltak közül akkor Ashley Greene vagy Odette Annable.
Igen, Odette Annable-nek jó arca van hozzá.