Aha nekem is feltűnt, meg mintha a haja vörös lenne
(Lehet azért soványabb és néz ki másként mert a sok stressz,és a rémálmok miatt elvégre elég rossz dolgok történtek vele azon a szigeten, pl. szegény mindig üldözték)
Spoiler!
Nyomtatási nézet
Aha nekem is feltűnt, meg mintha a haja vörös lenne
(Lehet azért soványabb és néz ki másként mert a sok stressz,és a rémálmok miatt elvégre elég rossz dolgok történtek vele azon a szigeten, pl. szegény mindig üldözték)
Spoiler!
Mivel háromszor akkora pályákról, meg részletesen kidolgozott, élethű átvezető videókról, illetve realisztikus kinézetről beszélünk, szerintem acél gép kell majd hozzá......
PS3-ra ( ahogy olvasom) pl már meg sem jelenik majd ( hacsak nem egy lebutított verzió, mint az Undorworld esetében, PS2-re)
A kapucnis nö fúú ez tisztára olyan volt, mit zöld ijász csak Lara Croft módba:DD
Annyira kiváncsi vagyok hogy hol lesz a helyszín ^^ ezeket a japános cuccokat kicsit tegyék félre legyen valami más :3
Én is azt a sort emelném ki amit Stranger is "visszahozzuk a sírokat a Tomb Raiderbe, mindezt véres túlélés-akció stílusban."
A trailer ennél jobbra nem is sikerülhetett volna, de... tartok egy kicsit a csalódástól. Menyi lesz a hentelés és a sír a játékban :confused:?
Mindenesetre a stroy (így a videóból) jónak tűnik.
Spoiler!
Fúú, én totál elfelejtettem tegnap, hogy E3 lesz, és amikor megnéztem este a twitteremet, akkor láttam Camilla Luddingtonnál kirakva. Szóval ennél jobb meglepi nem is érhetett volna. :D Viszont a dátum... nem bírom ki addig. :o
Amúgy nagyon nagyot ütött az új trailer. Bejövős az egész dolog. Ha tényleg ilyen hangulatú lesz, és a történet is ilyen szálon megy majd, akkor szerintem az elmúlt jó pár év legjobb játéka lesz. ;) :)
El se hiszem, hogy eddig ennyire tetszik nekem szinte minden. Csoda! http://tombraiders.hu/regi-forum/ima...s/icon_lol.gif
Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem az arca hasonlít Camilla-éra :eek:. Mit gondoltok?
hmmm pedig emlékszem hogy anno az elődjénél nem voltál ilyen lelkes :P
Bár (eddig) nekem is ez most sokkal jobban tetszik mint a 2013-as TR ( pedig szerettem azt is)..... Lara karaktere szimpatikusabb, közelebb áll a régi Larához.
Jelenleg ölni tudnék egy gameplayért :)
Azért ölni ne ölj, igaz idáig nem jössz el de ki tudja :DD
Nekem is sokkal jobban tetszik ez a TR remélem hogy szuper lesz ^^
Ez milyen durva már! :eek::eek:
WOW! És még százszor is: WOW! :eek::eek:
Hirtelen jobb kedvem lett! :D
Azért csak megmaradtak Lara démonjai, ha a maci ellen is csákánnyal megy... :jumper:
Amúgy kíváncsi voltam hogy mások véleményére, és sok (külföldi, és magyar oldalon egyaránt) fórumon olvastam, hogy milyen béna dolog már, hogy
a nagy Lara Croft pszicho mókushoz jár, ez eléggé szánalmas ránézve......
Szerintem nem feltétlenül. Elvégre tényleg eléggé megviselték a dolgok, és az előző részben még azért gyengébb, és sebezhetőbb volt.
Nem hinném, hogy szánalmas dolog lenne, ha valaki pszichiáterhez jár.
Amúgy meg mikor rángatózni kezdett a lába, egyértelműen látszott, hogy legszívesebben felpattanna, és kisétálna onnan.
LaraTheSurvivor22! :)
Egyetértek,hiszen az előző kaland Larának a legelső volt,nem? Mármint történet szempontjából,én így gondoltam. (azon,hogy pszicho mókus,azon meghaltam XD)
És Lara démonai a medvével kapcsolatban...Hát...igen! :jumper:
Pontosan! Szerintem pár emberkének kéne egy jó pszichiáter, mert nem tudják feldolgozni, hogy ez egy teljesen új Lara Croft, és folyton a régihez hasonlítják, be kéne már végre gyakorolniuk, hogy hogyan vonatkoztassanak el tőle:
Már idegesítő mindenhol azt olvasni, hogy a "a régi Lara így, a régi Lara úgy!" " Ez nem a régi Lara!" Hát nem.....
De aki tényleg ennyire meg van veszve a régi Laráért, annak ott vannak a régi játékok, amik (így személy szerint) megunhatatlanok. Ha nem vesszük bele az Angel of the darknest, van öt rész, amit elő lehet venni. Mindegyik elég hosszú ( főleg az egyiptomos Last revelation)
Én is hiányolom a régi Larát, de újradolgozták az egész sztorit, a jellemét. Az a baj, hogy páran nincsenek tisztában a reboot fogalmával.
Én tovább tudok lépni, és ahelyett, hogy folyamatosan sírna a szám, próbálom megszeretni, megszokni ezt az új csajszit, aki ezidáig csak próbálgatta a szárnyait, de talán meg van benne a kelő adag löket, ami a repüléshez szükséges.....
Most hátha kapunk egy sokkal keményebb, faintosabb Croft asszonykát, mint az előző részben :D
Viszont bármennyire is elfogult vagyok Larával kapcsolatban, azért csak óvatosan reménykedek én is......
Amúgy nem ide vág, de tök jól néz ki Lara új öltözéke, mi lenne ha kárpótlásképp, a hosszadalmas várakozásért elérhetővé tennék az elöző játékba, mint ingyen, ajándék öltözék? :) Vagy álmodik a nyomor?
Szerintem nem kellene beletörődni, ha egyszer nem tetszik valami. Az új Larában semmi érdekes nincs... kicsit kemény, de legalább annyira érzelmes (túlságosan nyálasan érzelmes). Ilyen főhős nőt nem nehéz találni más játékokban, filmekben. Nem baj, most már bekattant a szigeten és kemény lesz.
http://img0.joyreactor.com/pics/post...ft-674120.jpeg
A pszichológus remélem nem lesz túl hatékony, mert még a végén visszaalakul Lara...
Kerestem egy videót, (és nagy nehezen találtam is egy részletesebbet), hogy mégis milyen fogadtatása volt az új TR bejelentésnek... és jó fogadtatása volt :D :D
Csak milyen messze van még 2015 év vége ... Mondjuk addig pont jó lesz egy új gépet beszerezni.
Az a vidi engem is érdekelne, én sem igazán találtam :)
Elküldenéd a linket?
Nekem nem sír a szám,de akkor sem fogom csukott szemmel végig nézni,azt hogy egy több mint egy évtizede (!) létező karakert,átírnak.
(olyan mintha az mondanák a Cristalosok az ananászra,ez az új alma.Nem.Az ananász marad,bármit is tesznek.)
Mert bármi is történt a Core és Eidos keze alatt,az a múlt.De hoztak egy szintet,amit az AOD bukása miatt már nem tudtak feljebb tolni.
A Cristal egészen addig csinálta jól (kinek mi) amíg a Legendet és az Anniversaryt csinálta.Lara akkor nem csak önmagához képest újult meg,hanem minden máshoz is.
Aztán jött az Underworld,ami jó lehetett volna,ha odafigyelnek és nem a marketingre koncentrálnak,hogy Epic így,változó időjárás úgy....(amiből,ha jól tudom,szinte semmit nem kaptunk)
Igen,kell hozzáadni, aztán elvenni valamit,hogy újra mindenki ismerje a Lara Croft nevet.
Azt is elismerem,vannak trendek,amiket a Cristalosoknak követniük kell.De ők drasztikusan változtattak,nem pedig egy jó alapot használva fel.(mert ők már csak a nevet használják)
Azaz:
A Cristalosok jelen pillanatban egy saját Tomb Raidert alkotnak/alkottak.
(akiknek meg nem jön be ez a változtatás,azoknak készül a GoL és az Osirises téma.)
Egyébként,az eredeti szériától eltekintve (igen az utolsó 3 Cristalosat is beleszámítva),jó volt az utolsó rész....csak nem kellett volna elsütni benne az Amanda effektet...vagyis annak fordítottját...(vagy nem ennyire kellett volna kihangsúlyozni ezt...)
Mindegy is! Én szeretem az összes Larát az összes játékot,én megbékültem már az elején. :)
De ismerem, ugyanis a régi TR-eken nőttem fel, ( első számítógépes játékom már több mint 11 éve a TR1 volt, azóta szeretem a játékot, szóval légyszi látatlanba ne vonj le senkiről sem légből kapott következtetéseket! amúgy nem érzem hogy bárkit is megbántottam volna, ez nyilván nem kizárólag a rajongók felé, hanem a Trollok felé szólt, akik folyamatosan belekötnek az előző, és a még meg sem jelent játékba, remélem így érthetőbb az előbbi hozzászólásom) és természetesen bánt, hogy "kinyírták" a régi Larát, de most komolyan!
Mi mit tudunk tenni ellene?
Lázadunk? És attól mi lesz jobb? Persze hiányoznak a változatos helyszínek, a változatos sírok, a hangulat, a fejtörők.... stb. De mi csak egy könnycsepp vagyunk a tengerben.
A fejlesztők magasról tesznek rá ( legalább is sztem), hogy nekünk mi kell, és mi hiányzik.
Nekik az a lényeg, hogy minél könnyebb, minél véresebb, brutálisabb (mert a mai fiatalság ezt kajálja) legyen.
Kaland, felfedezés, fejtörők kihúzva, mert ugye halomra gyilkolászni az ellent, az sokkal "menőbb"
Szóval nagy titkot árulok el azzal, ha azt mondom, hogy egyáltalán nem a régi játékosok igényeit fogják/akarják kielégíteni?
Most is ígérgetnek ezt-azt, aztán lehet a fele se fog teljesülni..... de lehet hogy mint játék iszonyat jóra fog sikerülni, de mint TR megint csak önmaga árnyéka lesz......
^Így van, ahány ember, annyi vélemény. :)
Akkor elnézést kérek.... ez nem nektek rajongóknak szólt, na.... :)
Az az egy bajom van, hogy elfogult vagyok Larával,... :(
Szeretném ha újra a régi lenne, mert már hiányzik.
Én teljesen megértek mindenkit, aki visszasírja a régebbi TR-eket, de én meg úgy vagyok vele, hogy az előző, és ez, még mindig sokkal jobb a semminél, vagy annál mintha örökké lehúzták volna a rolót a TR előtt...
Egye p***@, nem néz ki rosszul. :)
Rajta tartom majd a szemem. Remélem lesz benne azért sirrablás is
"Megszerzett tudása következtében viszont egy árnyékszervezet halálosan megfenyegette."
Ez nagyon izgalmasnak hangzik :D
"Hogy felfedje az Eltűnt Város titkait"
Talán Croatoan, is benne lesz a következő sztoriban?
Egy történet szerint ő egy démon, aki elpusztított valamiféle várost,ahol csak az ő nevét találták, egy fába vésve, legalábbis valahol ezt írták, és a végén, a naplóban is ez a szó állt.....
Lehet hogy abban a naplóban Lara talált egy csomó infót, és onnan vette az ötletét, a következő útjához ( bár lehet hogy tévedek)
Minden esetre tök jó lenne egy misztikus szál, mindenféle alvilági teremtménnyel ( TR 5 Írország elég ijesztő volt pl a sok rémséggel, meg az a felakasztott manus...brrr)
Mert azért a természetfeletti lények minden TR-ben benne voltak, a sírok mellé ezt is hozzá csaphatnák a fejlesztők.
A másik, hogy bár tök jók az új részek, meg minden, de én azért a régi akrobatikus mozzanatokat is hiányoltam a 2013-as TR-ből.
Kézenállás, csuka fejes (emlékszem a Legendben mennyit szórakozgattam vele a vízesés tetejéről), meg ugye a szaltózgatás ide-oda, ami szintén minden TR-ben benne volt, már a legelső részben.
Meg nem tudom, ki hogy van vele, de én a vízalatti úszkálásokat is eléggé hiányolom :(
Meg lehetne úgy oldani ezt, hogy mit tudom én eltelt pár év, és Lara a fizikai tudását is fejlesztgette, járt küzdő sportra, és megtanult pár mozdulatot, hogy még felkészültebb legyen a következő kalandjára.
Na meg Lara otthona :) iszonyatosan szerettem abban a hatalmas kastélyban barangolni, meg ide-oda ugrabugrálni.
Még amire kíváncsi vagyok, hogy mi lett az előző rész szereplőivel? Nem nőttek annyira a szívemhez, de érdekelne, hogy pl Sam-től sikerült-e elszakadnia....
Az, hogy milyen lesz az új Lara, azt csak a készítők tudják, de az szinte teljes bizonyossággal borítékolható, hogy itt már nem egy "sírós-nyifinyafit" fogunk kapni, hanem valakit, akinek lételeme a kaland - még ha szorongó beteg is emiatt.
Sírok - mondani könnyű, hogy visszahozzák, majd elválik mi lesz belőle, mert ha úgy vesszük, akkor a tavalyiban is voltak :p
Nekem viszont szimpatikus lenne az íj, mint új státusz fegyver, esetleg mint opció a két 9 millis :D
Pffff szép.... Csak nextgen konzolra lesz.... Vagy egy 500 ezres pc re :(
Ezektől eltekintve, imádom a jeges pályákat :-D ezt a pszichológia cuccot... Háát kicsit sértőnek érzem még a végén azt szűrik le az emberkék h bolond Lara vagy vmi, meg igazábol az előző végén nem úgy tűnt hogy bármilyen lelki trauma érte volna, nagy boldogan, mosolyogva mondta h "im not going home" és ennyi :-D
M1 várom azért :-D
Aki sértőnek érzi... nos, azok véleményével nem kell foglalkozni :D Vajon ők hogy reagálnának le egy hasonló esetet? Egyáltalán túl tudnák élni?
Van olyan embertípus, akinek az ilyen dolgok később jönnek elő. Addig valahogy az adrenalin erőt ad neki. Idézem Larát (vagy Camillát :p): "In our darkest moments, when life flashes before us, we find something; Something that keeps us going. Something that pushes us."
Jó ötlet volt a pszichológus, teljesen más karaktert kapunk így és a változatosság jó, főleg egy reboot után ez elvárható.
Ha belegondolunk nem egyszerű 20 éven át jót alkotni, mert mindig ugyanazt tesszük a játékban sírok, lövöldözés, rejtvény (nem feltétlenül ebben a sorrendben) íj módon érthetően nehéz izgalmasnak, újítónak és érdekesnek maradni ennyi éven át.
Örülök, hogy mások is így látják, mert nekem is sokkal szimpatikusabb az íj, valahogy közelebb érzem Larához, mint a lőfegyvereket.
Én az előző játékban is folyton az íjat használtam, a shotgunt csak az akadályok szétlövésére. És az is tetszett, hogy folyamatosan más íjat kapott Lara, persze csak ha megkeresgélted a fejlesztéshez szükséges részeket.....
Megértem a többi rajongót is, akik hiányolják a dupla pisztolyokat, mert azokat szerettem én is, de a képeken (vagy a videóban) azt láttam, hogy csak egy pisztolytáska volt Larára erősítve, szóval nem tudom....
Pontosan. Van akiből nehezebben jönnek elő az érzések. Elfojtja majában, de ez még rosszabb, mert váratlanul bármikor előtörhet belőle.
Nekem amúgy nem tűnt annyira boldognak Lara, elmondom miért.
A végén mindenki ott ült egymás mellett, és nevetgéltek, Jonah még valami mangó turmixról is beszélt, és aztán ott volt Lara, a többiektől távol, akinek a tekintete a távolba révedt.
Ja és a csávó (aki odament hozzá) ezt mondta neki: "Nem tudom mi történhetett azon a szigeten, de ha belenézek a szemedbe, nem is akarom tudni!"
nem kell 500 egy gamer PC-re. 150-160ból (mondjuk egy xbox one árából) ki lehet hozni egy "minimalista" gépet amin az újabb játékok nagyja egész jól menne. a "next gen" konzolok teljesitményét hozná szerintem, sőt jobb is lehet, mert az nem kinlodna az 1080p-vel mint most a konzolok. 500ból már majdnem a legjobb (tulárazott) dolgokból, némi vízhűtéssel lehetne gépet építeni.
elnézést az off topicért. áttehetitek a pc-be
Mert fejben már előrébb járt a többieknél.
Nem feltétlen elfojtja, persze van olyan is, mert pl. nem akar rá gondolni - sokszor ez tudat alatti -, hanem egyszerűen a megemelkedett adrenalinszint miatt nincs lehetősége megélni azokat az érzelmeket.
De hátha a pszichológus/pszichiáter majd kifejti bővebben :)