Simán süsd el a pisztolyt, alapértelmezésben a bal egérgomb.
Nyomtatási nézet
Simán süsd el a pisztolyt, alapértelmezésben a bal egérgomb.
Dehogynem. A gépeden vannak a mentések. Nem F2-vel, hanem F12-vel ment ki képeket.
Mondtam, keresd meg őket, és meg lesznek akkor a mentések is.
Persze a Steam is elmenti, de most nem arról van szó. :)
Hát nem egészen így van. :) Célozni is kell, és csak akkor lőni, amikor a piros kör a legkisebbre vált. Célozz, az egérrel, majd bal egérgombbal lőjj, amikor a piros kör összemegy.
De amúgy eddig kész a végigjátszás, olvashatod ott is. Sőt, a videóban is megnézheted.
Hello
Köszönöm a választ
Bocsi elgépeltem:o F12-t nyomtam többször, hogy mentsen képeket.
De nem tudtam milyen fájlnévre és kiterjesztésre keressek.
Üdv: kara
HelloIdézet:
Hát nem egészen így van. :) Célozni is kell, és csak akkor lőni, amikor a piros kör a legkisebbre vált. Célozz, az egérrel, majd bal egérgombbal lőjj, amikor a piros kör összemegy.
De amúgy eddig kész a végigjátszás, olvashatod ott is. Sőt, a videóban is megnézheted.
Ahogy néztem eddig még nem jutott a játékleírás, ameddig megkötik Larát.
Sikerült lelőnöm az Oroszt. Köszönöm a segítséget:D
Megvan a game 100%-ra, nem bug miatt volt a maradék 1%, hanem egy területet nem jártam be, mert oda nem lehet gyors utazni (Cliffside Bunker). Ott hiányzott még a challenge :)
A Cliffside Bunker engem is megszívatott. Nekem a GPS pontok hiányoztak onnan.
Hellosztok
Én már megint egy farkasal kinlódom a farkasbarlangban.:angry:
Már megöltem vagy tizet eddig, mennyi van még belőllük ?
Eléggé átélem szegény Larát ahogyan megtámadja.:eek:
Először a jobbra balra nyilakkal védekezem azután egy kéz jelenik meg, mire én az "F"-et nyomtam és elrugja magátol a farkast, de az nem adja meg magát ilyen könnyen és továbbtámad, mire nincsen további utasítás se kéz se nyil, se felkiáltójel, semmi további instrukció mit kell tenni és hát a farkas meg támad és megöli.
Azt szeretném kérdezni, hogyan tovább, hogy kell megölni ezt a farkast?
A választ alőre is köszönöm.
:eek: Nem ad semmi feladatjelzést?
Milyen fokozatban játszol? Lehet nehezebb fokozatokban már nem jelzi a feladatot. :kratz:
Amúgy úgy szól az egész, hogy:
Miután a jobbra-balra nyilakkal védekeztél... És nyomkodtad az "Akció" gombot... Aztán gyorsan sorozatban kell nyomkodni a "Támadás" gombot.
De neked is azt tanácsolom, hogy ne add fel könnyen. :) Hamrabb túl leszel rajta mint ahogy azt gondolnád. :)
HelloIdézet:
Nem ad semmi feladatjelzést?
Milyen fokozatban játszol? Lehet nehezebb fokozatokban már nem jelez feladatot. :kratz:
Spoiler!
De neked is azt tanácsolom, hogy ne add fel könnyen. Hamrabb túl leszel rajta mint ahogy azt gondolnád.
Remélem tudtam segíteni. :)
Köszi a választ.
A legkönnyebb fokozatban játszom, nem vagyok valami profi játékos én inkább a szépen megcsinált játékot, nézem és élvezem :jumper:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat. Zsolt: ruhát ha jól emlékszem ott lehet váltani, ahol a fegyvereket lehet tunningolni,a "Gear"-ban, de javítsatok ki, ha tévedek.
Egyébként szeretnék ismét segítséget kérni, mert elakadtam:
Spoiler!
Leon!
Amit kérdezel, az egy bug valószínűleg. Többen is panaszkodtak rá. Esetleg csinálj egy re-keymappingot, hátha.
A farkasnál is ezt ajánlom. Ott az "interact"-ot kell nyomni, asszem... Tökmindegy, hogy milyen a nehézségi fokozat, nekem se hardon, se easyn nem írta ki, mit kellene csinálnom... Valahogy faceroll-al sikerült (nyomtam minden billentyűt, amit értem:D) Aztán pár restart után már leírta -meg most is írja, hogy újrajátszom épp-, melyik gombokat kell nyomogatni. Persze, aztán megtanulod, hogy a felkiáltójeles, kezes, stb ikon melyik gombra utal, de addigra alig lesznek ilyen feladatok... szerencsére.
Thak, köszönöm a tippet. Azt megtudhatnám, hogy pontosan mi az a re-keymapping? ^^"
re-keymapping = billentyűzeted beállítása. Vagyis állítsad újra a gombokat. Én amúgy mindig ezt szoktam, mert a legritkább esetben jó az eredeti beállítás a kezemnek, ráadásul nem is wasd-s vagyok, hanem esdf :)
Hellosztok
Megnéztem egy videót arrol a részről ahol a farkasok barlangjában megtámadja egy farkas Larát.
Nagyon sötét ez a játék még fáklyával is alig lehet valamit kivenni a videókból.
Én eléggé kivilágositottam, hogy lásak, mindent.:)
Emlékeztet egy sötétben játszódó játékra a "Thief"-re, ahol egy tolvajt játszunk és vizes nyillal lövi le a fáklyákat a sötétben lopozik.
De itt minek ennyire sötéten játszani?:confused:
Az nem PC-s videó, de annyit kivettem a videóbol, hogy először gyors "jobbra balra" billentyű, utánna "tenyér" billentyű "F"-et kell nyomni, eddig megy ellököm a farkast, utánna előveszi a megerősített baltáját és a farkast elkezdi nyirni vele és egy idő után megöli.
A kérdésem az lenne, hogy melyik billentyűvel lehet a fegyvert a baltát előszedni, hogy avval a farkast kivégezzem, az "E"-vel nem vette elő és megöl állandón az a fránya farkas.:angry:
A választ előre is köszönöm.
Nem kara, nem úgy kell. Én is szenvedtem ezzel a buggal. Sokszor bizony nem jön elő a jelzés, hogy mit kell tenni. Talán kevés az FPS. Vagyis én levettem a felbontást 1024*768-ra, és úgy már megjelent a jelzés. Persze úgy sem mindig. Ez egy hiba lehet.
Lényeg: Piszok gyorsan kell nyomogatni a balra-jobbra-t, majd megjelenik nem a kéz, hanem a felkiáltójel. Az a Melee, vagyis a rúgás. Ezt akkor, abban a pillanatban egyszer kell megnyomni. Majd ezután jelenik meg a kéz, tehát az Interaktiv gombbal, a feladatgombbal, kell elővenni, nem a csákányt, hanem egy nyílvesszőt. Utána megint megjelenik a felkiáltójel, ekkor gyorsan nyomogatni kell megint a Meleem a rúgás gombot, és akkor agyonszúrkálja a dögöt. Ha nem jelennek meg a jelek, akkor nem tehetsz semmit. Érdekes egyébként, hogy ez a hiba PC-n csak billzeten van meg. Ha kontrollert csatlakoztatsz simán megy minden.
Hello
Igen igazad van visszavettem a felbontást és a beállításokat normál-ra:)
Most először gyorsan "jobbra-balra" billentyű utánna megjelenik a felkiáltójel és megnyomom az "E" billentyűt ellöki magától a farkast idáig ok, utánna a képernyő alján azt írja "F"-et kell megnyomni.
De utánna már nem jelenik meg megint a felkiáltójel, és a tenyér, egyáltalán nem.:angry:
Nemtudom te milyen videókártyán játszol én egy Nvidia GeForce GTX 650-esel.
Azt olvastam a neten, hogy több probléma akadt az új Tomb Raider-játékban az Nvidia drájvereivel, nem lehet Drájver probléma?:confused:
Sziasztok!
Kicsit elakadtam. Mountain Village - Reach the Smoke Beacon résznél.
Gondolom az lehet a kulcs, hogy a szögesdróttal betekert ajtókat valahogy ki lehet nyitni, de nem jöttem rá hogy hogy.
Látom merre kellene tovább menni, de a miután kilövöm a nyíllal a kötelet és átmászok, nem tudok semmit csinálni, mert szögesdrót van az ajtón. Az egyik épületnél is a lógó zsákot amit meg kell gyújtani szögesdrótos ajtó véd.
a szögesdrótos ajtót a vadászpuska nyitja :)
Basszus. :eek: A shotim tudtommal meg is van. Ekkora fatálisan egyszerű dologba hogy sikerült belefutnom...Mekkora pleff.:)
Köszönöm!;)
------------
Nincs meg a Shoti. Csak géppisztolyom van. :( De ilyen tábort, hogy Chasm Monastery, ilyet nem találok. Most a Village Plateu táborban vagyok. :rolleyes:
Most néztem bele ebbe a Chasm Monastery pályába. Nem ismerős. :rolleyes: Biztos hogy ez már volt? Nem lehet hogy csak ez után fog jönni? Csak akkor még mindig ott vagyok, hogy gőzöm nincs hogy jussak tovább az ajtó kinyitása nélkül.:mad:
offtopic, bocsi:
Felszáll a zsúfolt vonatra egy férfi. Nem talál ülőhelyet. Meglát a földön egy zsákot és megkérdezi a mellette ülő parasztasszonytól:
-Ráülhetek erre a zsákra?
-Persze, csak vigyázzon a tojásokra!
-Tojás van benne?
-Nem, szögesdrót!
... szösszenet a "gondok a szögesdrót körül" témakörben. :)
Most se jó kara! :)
F-el rúg bele, E-vel veszi elő a nyilat, és F-el szúrja le. De ezt a végén már nyomogatni kell, nem egyszeer lenyomni.
Tehát Melee egyszer---Interact egyszer --Melee sokszor. :)
Hello
Köszi az instrukciókat.:)
Már egy napja itt akadtam el,:angry: nem egész nap ezt próbáltam de nekirugaszkodtam egy "párszor", és íme az eredmény, sikerült megölni a farkast a farkas barlangban.:jumper:
Köszi még egyszer a segítséget, így Lara megmenthette Roth életét.:D
Üdv : kara
Üdv. A 100% mentést PCre melyik mappába kell másolni? (Win.7 alatt) Köszi
Hellosztok
Én most jelenleg ott tartok mikor egy nagy fém dupla ajtó mögöl kijön egy páncélos nagy pajzsos alak.:mad:
És nem tud rajta sebet ejteni Lara.:angry:
A kérdésem az lenne hogyan kell tovább menni ezen a részen?:confused:
Vagy esetleg megölni ezt a páncélos pajzsos katonát Larának ?:confused:
Tud, csak nem szemből. A leghatékonyabb, hogy mikor látod ütésre lendülni, akkor shift+jobbra v. balra gombbal kitérsz, és ellentámadsz (puska, csákány, amit csak akarsz). Ne egyszer üss/lőj, hanem amíg tudsz rajta sebezni - vagy össze nem esik a koma.
Később fel lehet venni csákányra/nyílvesszőre ellentámadás képzettséget. Onnan már mókásabb :)
itt találtam végigjátszás videókat:
http://translate.google.hu/translate...ed=0CC4Q7gEwAA
Teli van velük a net :)
Hál'istennek korrekt a gépigénye a játéknak, így az újabb vasak elbírják a videorögzítőt is.
Tengerparti Forestnek fogjuk fordítani a pályát. :)
Nem tudja valaki hogy mik a secret achievmentek ?
Arra rájöttem, hogy az egyik akkor oldódik fel, haSpoiler!
Ez azér' spoiler-gyanús :)
Válasz, leírással, videókkal: http://www.powerpyx.com/guides/tomb_raider.html
thx! ahogy látom pont az egyik legutálatosabb résznél kell nagyon ügyesnek lenni :rolleyes:
Helló!
A rádiótoronyban vagyok fent, és nem tudom állitani a rádiót, se az egérrel se a nyilakkal nem megy, mivel kell csinálni?
Hello Anikó
Nem vagyok jó rádióamatőr:), de meg már a tekergetős rádiózásnak vége:D, ahogy a TV-nél a Rádiózásnál is a végét járja az analóg adás, és átveszi a digitális TV és rádiózás.:jumper:
De itt Lara még Analóg rádión próbál segítséget kérni először valami frekvenciát állit mikor hallassz valami hangot a ballra illetve jobbra tekergetésnél, a ballra illetve jobbra nyilakkal.
Utánna e-vel átáll a másik (baloldali) tekergetéshez, és addig tekerd lassan míg meg nem szóllal a segítség.:)
Remélem tudtam segíteni.
Hellosztok
Köszöm a segítséget Zsolt, és Milán.:)
Sikerült Larának megölnie a páncélos katonát és az utánna jövő tüzeset is.:jumper:
Hellosztok
Én jelenleg ott tartok mikor Lara talál egy kötelet és a nyíl végére köti, és lő köteles nyilat és magához húzza.:)
Ezt egyszer megcsinálta és az oldalán ott is a kötél.:D
Próbáltam utánna köteles nyilakat lőni a kötelekre, de csak sima nyilakat lő:mad:, próbáltam a fegyverek között váltani "1,2,3,4" s.t.b. de nincsen köztük köteles nyil:angry:, próbáltam még a nyil használatnál mikor előveszi és utánna jobbra, balra, le, fel, "E"-vel, "F"-el hátha vált köteles nyílra de nem váltott.:angry:
A kérdésem az volna, hogyan tud Lara köteles nyilat lőni ?:confused:
outfitot hogyan tudod váltani??:confused:
(xbox)