igaza van Kacsának XD
Nyomtatási nézet
igaza van Kacsának XD
Fura hogy te letöltötted YzaaA, nekem sincs kint és se találom :)
hát Kacsa jol megnézted:D:rolleyes:
http://i56.tinypic.com/339spj4.jpg
és ez most komojan az 1-sö!!!!!!
nézzétek meg megint alaposan!!!!!:p
de ez treditor nem trle:D
na jo akkor ott de ott vann!!!!:D:p
azok a háttérhangok azokkal nincs is baj, de az ilyen "effekt" hangokra gondoltam, mint a madárcsicsergés stb. azokat nem igen lehet beszerezni :D
A Húsvéti pályámhoz én is egy másik pályából "Kölcsön" vettem a madárcsicsergést XD
de az benne volt a háttérzenében nem? szóval nem kellett külön triggerelni h az szóljon :D
van 1 kérdésem:D
valaki aki már mester ebben a TRLE-ben nem tudna 1 vidit készíteni hogy jobban megértsem mit is kell csinálni és hogy meg ijenek mert irásbol nem értem meg:S
én is szeretnék 1 pályát csinálni:p
pedig a leírás az alapokat nagyon jól elmondja :D
melyik része nem érthető írd le és segítünk;):D
PLAN VIEW
ez mi?
mindig keresem a szerkesztöbe nem találom:D:rolleyes:
Ezt pontosan benne van a leírásban: "Keresd meg a PLAN VIEW rácsot a kezelőfelület bal felső sarkában. ..."
tehát ez az a rácsokra felosztott kis képernyő ami az éppen szerkesztés alatt lévő szobát mutatja "felül nézetből". :)
ezt nem tudom értelmezni:S
"Most töltsük meg néhány érdekes dologgal ezt a nagy üres dobozt! Klikkelj a 2D MAP gombra, majd az elsõ szobára a demo modellben, hogy ki legyen választva"
a gombok között van egy olyan, hogy "2D Map", arra rányomsz, ekkor a középső részen nem a szoba belsejét látod, hanem azt mondjuk így felül nézetből. ott kiválasztod valamelyik szobát (ha több van) utána kikapcsolod a 2D Map gombot és tudod szerkeszteni a szobát...
igazából ezek még az egyszerűbb dolgok :o:)
Hhhát nem tudom, jó helyre írom-e... Egy játékkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, mert elakadtam. A játék: Trixtől az Aegean Legends. (Csak ajánlani tudom mellesleg. Kicsit nehéz, de imádom. :hug: Sőt, Trix miden munkáját ajánlom. :D )
Khm, na szóval:
http://i54.tinypic.com/10gybrs.png
Melyik tömböt hova? :D Két végigjátszást olvastam át érte, de talán rosszul értelmeztem őket. Sehogy sem akarta elfogadni, pedig rengeteget tököltem vele. Igaz, ez már nem most volt, de újra elővettem a játékot, mert tudni szertném, mit tartogat még. :clown: És igen, nincs kedvem megint babrálni a rohadt tömbökkel.
Eleinte azt hittem, könnyű lesz, de egy nagy fenét! Nem is olyan egyértelműek a vonalak. :angry:
Csak nekem van az hogy forgatom a termet,szobát vagy mit és akkor nagyon gyorsan forog? NAGYONGYORSAN:angry::angry::angry::angry:
ez mindenkinél van főleg új gépeken fordul elő :D
Michele: sajnos nem tudom én nem játszottam vele:o:)
Ha valaki win7-en nyomja a szerkipályákat, nézzen már be ide lécci, hátha tud segíteni: http://treditor.hu/forum/viewtopic.php?t=122
írtam, de nem tudom mekkora segítség volt :o:)
van egy program ami lelassítja, csak nem tudom honnan lehetne leszedni :o de am egyszerűbb megoldás ha nem nyomod hosszan a gombot mikor forgatsz hanem csak nyomogatod :D bár nekem mostanában nagyon ritkán kezd el pörögni
Mi a progi neve?
azt sem tudom de körbekérdezek TRFen hátha valakinek megvan :)
Nálam elindul kontabilitás nélkül is a pályaszerkesztő win7 64bit home
Írtam volna oda is csak sajnos mikor regisztrációnál elfogadom a feltételeket a következőst kapom:(:
Idézet:
Could not delete stale confirm data
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'utreditor.phpbb_confirm' doesn't exist
DELETE FROM phpbb_confirm WHERE session_id NOT IN ('46e4e2754f64956fd7f864574bbd2041', 'b9ccf6cb058948ea970775d29d30334b', 'bcfd86d3c92c1388cd1d19da0867aadf', 'c0c4ffbac24a57346294016c66b1002b', 'ca387476b4cee8816cbec86f2960bf8f')
Line : 998
File : usercp_register.php
http://kepfeltoltes.hu/110428/Lara_i...toltes.hu_.jpg
Tudtok segíteni? Hirtelen lara valamiért ilyen lett :S
Próbálkoztam berakni az eredeti datát és a wad okat,
a scriptet meg az english.dat ot is de nem megy sehogy :S
Valamit átállítottál a videokártyádon?
Ilyen nekem is volt már! A start menünél menjél a Core Design-re azon belül Tomb Raider Level Editor setup . Hát nem tudom. Én Sovtvare mod-ra állítottam és eltűntek azok a csíkok. Próbáld meg.
ugyan ott ahol CrashHungarian98 mondta nézd meg h nincs e bekapcsolva a "Low Resolution Textures" :D én erre tippelek:)
Nincs,de akkor újrarakom a TRLE t :D
Felraktam a windows 7 ultimate t
És szinte nem enged felrakni semmi TRLE s dolgot (csak más pályáit)
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry::angry::angry:
Akkor ezentúl nem csinálhatok pályákat?
nekem is win7 van fent mégis működik :P
a telepítőt futtasd "Windows Vista Service Pack 2" kompatiblitás módban rendszergazdaként..a többi programnál is így :)
Köszi majd megpróbálom :)
egynagyonnagyon nemidevágó kérdés.hangot milyen progival lehet felvenni gépről?pl játék közben?
Hát sztem bizti nem csinál jó minőséget de a kellékek ben van valahol olyan hogy hangrögzítő asszem a (XP-n) és a fejhallgatód van oda rakod a mikrofont XD ez egy rossz ötlet szerintem de megéri megpróbálni
próbáltam a hangfelvevőt de nem sikerült...mind1...maradok a szimpla sanitariumnál...
amm....
asszem ezzel a Tomb Ripper-el lehet hangokat kivenni a játékokbol:D
http://www.treditor.hu/
persze ha XP-d van:D