"Vasárnap a kora reggeli órákban egy nagyjából 200 négyzetméteres darab szakadt le az Aréna pláza álmennyezetéből"
Még jó hogy nem múlt szombaton. Szrtm ez is Akcy miatt volt. :)
Nyomtatási nézet
"Vasárnap a kora reggeli órákban egy nagyjából 200 négyzetméteres darab szakadt le az Aréna pláza álmennyezetéből"
Még jó hogy nem múlt szombaton. Szrtm ez is Akcy miatt volt. :)
Szegény Akcy! :D :D :D
Na jönnek konspiráció elméletek :rolleyes:
A vége az lesz hogy kitaláljátok hogy még a Sandy huligánt is én intéztem :privateeye: :)
OBig!
Tedd már fel légyszi Duduska videóját is a talis oldalra! Az eddigiekkel is itt játszom már órák óta, az övét meg szerintem le sem tudnám úgy tölteni. :(
Köszi! :)
Akcy!
Neked bármiben benne lehet a kezed! :) Kösz az Akcyvityt! :P
Ha sikerül leszednem, fel is teszem. :) Csak rohadt lassan jön, és csak egy egyszerre. :)
Ha kell valakinek letöltési segítség, amíg obignál nincs fent, az írjon privit.
Majd, megvárják míg fent lesz. :)
Hát várni kell: "A forgalma mára elfogyott! " És a fele még fent van.
Este adok én tárhelyet Duduska, és akkor ezután egyszerűbb lesz. :)
OBig!
Ha nincs fix IP címed, akkor bontsd a kapcsolatodat, csatlakozz fel újra, és megint töltögethetsz! :)
Sajna valahogy ez nem jön össze nekem Samu :)
Duduska elkészítette a komplett talis videót. És biza remekelt. :)
Letöltheted: A talis oldalról. 1,3 GB :)
Köszi Duduska, köszi OBig, szedem. :D
Köszi mindkettőtöknek! :) Majd én is szedem.
Megnéztem, Duduska, zseni vagy!!! :D Annyira jó lett :D Köszönjük szépen!!! :hug:
Meglepiiii :D
http://officialtombraiderblog.tumblr...ering-how-cool
Köszönet érte Meagan Marie-nek. :hug:
Hát ez csúcs. Beszrás!!! Honnan vette ezt a MegaMéri?
Ez nem semmi!!! Ilyen még sosem volt a TR történetében. :)
Ha már a kinti fórumra betettük, láthatják az itthoniak is. Igaz, a szöveg angol. :)
http://treditor.hu/english/hungarian...arian_2012.htm
aztakurv@ átnéztem a képeket és odanézz, mi van Roli tortája mellett. xDDDDD :angel:
De így már magyar. És van egy képviselőnk is! :D :D :D
Látom felkerült a videó .
Örülök, hogy tetszett.
Gratula a nemzetközi hírnévért :-)
Igen, le is töltöttem már. :)
Valaki nyerje meg az 5 öst, aztán létre lehet hozni egy nemzetközi tr találkozót :D
Egy gond van ezzel. Mi nagyon jól megértjük egymást OBiggal "külföldiül", de a külföldiekkel mi lesz? .:D
Majd megtanulnak"obigul" :D:D:D
Azért úgy a kép előttem van. OBig így oldalba böki Titakot. Ugyan nézz már bele az inventrojba :D:D:D:D
A találkozó alkalmával észrevettem (és nagyon örültem neki :D) hogy kb. mindenki úgy hívja a dolgokat a TR-ben mint én 12 éves korom óta még mindig! Például fonetikusan a 'medi pack' meg a 'flare' szavakra :D És arra gondoltam: áááh királyak vagytok!!! :D
A legközelebbi talira(ha lesz),akkor megyek én is. Aki ellene van,az szóljon majd. :D
Ami késik, nem múlik!!! :D:D
Lassan itt a jó idő, izgatottan várok. ;)
eggyet értek :D !
van innen valaki aki megy a cinema hall os rendezvény izébizére ?? :D mert én lehet megyek :D
Eddig:
Matie, Namivanmár, Sveby, én. :)
jah és még 1 kérdés :D az baj ha nem vagyok 18 ?? :D mert a játék besorolása az.... én meg 17 vagyok :D
18 alatt szülői felügyelet, vagy idősebb ismerős.
Facebookon egy 13 éves srác kérdezte,a válasz az volt,hogy szülői kisérettel beengedik.
Nem tudom,hogy felnőtt,vagy szülői kíséret fogalma a döntő e
(bár a lényeg gondolom,hogy felnőtt,aki igazolja nagykorúságát....most gondoltam bele,hogy amerikában 21től nagykorúak az emberek.ha ott lenne/esetleg van/ ilyen "lancs" parti... mennyien fel lennének háborodva:D)
Szerk.:Roli gyorsabb volt :D