na jólvan akkor:D
akkor megnyugodtamXDD:D
Nyomtatási nézet
na jólvan akkor:D
akkor megnyugodtamXDD:D
Detto :D
Hamár az a kis csajos nyálas búza akkor köszönöm menny a közelemből :D
Nekem is van 1 meleg ismerősöm( lezbi is van ám xD.. Jó társaságokba keveredek :P) és nagyon is normális :D
Senki nem mondaná meg róla hogy búza :D.. Legalább 1 pasi akiről tudom nem kukkol vagy csap rá a ****emre... xDD
Búza, na ezt a kifejezést nem is hallottam a homosexuálisról minden mást de még a búza szót nem de ötletes kis kifejezés:) én a búza szónál inkább a kancsót szoktam haználni
A franc kivan ezzel a majom gépemmel, mindig rittig akkor kell elromlania ha hónap vége van vagy valami új cuccot tetetek bele, ennek tetejébe nem elég még én vagyok a rohadt szemétláda ha nem hagyom magam kihasználni tiszta vicc, MOSTMÁR ELEGEM VAN!!!:angry:
Na most jól kipanaszkodtam magam.
Na akkor használom rendeltetésére én is a topicot.
Azért nemkicsit kivan az a bizonyos szervem az olyan emberekkel,akik kioktatnak,kritizálnak másokat,vagy ha épp nem ,de szólsz neki (normálisan),
h ezt,v azt neígy csináld,akkor meg világfájdalma van és egyből megy keresni vmi társat magának,h nehogymár másnaklegyen igaza.Nem vagyok vmi életbölcse de a 20 évemmel többet tettem le az asztalra mint más a tizenegynéhány évével.jah ami van azt meg nem képes értékelni,+ a saját dolgai,munkái meg khm....arról jobb nem is beszélni......
és a legjobb ha szóltál neki(v bárki más már megy anyucihoz h jaj megint bántanak,de én az ártatlan jótétlélek nemcsináltam semmit)
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁ
najó..ink mentem kondizni mert még átütöm a falat is....:@
fhú azt a rohat mindenségit ****ki mé ijen rohat nehéz az élet b*****????:angry:
hnem hiszem el!!!:angry:
hogy lehetek ennyire idióta hogy elhaggyak egy kib****** csokit az uton??:angry:
és még az is közrejátszik hogy felbicikliztem 11 km-ert a házunkig majd vissza hazafele.Othon meg azon kapjuk magunkat hogy nincs csoki!
Fhúúúúú azt a k**** h*************!!!!!!!:angry:nah akkor megint kerekezz fel 11 km-ert egy kib****** csoki miatt amit persze nem kapsz meg!!:angry:
most mondjátok meg hogy lehet valaki ijen hülye BF???:angry::angry::angry:
ájj a rohat életbe már de mérges vagyok magamra mé a fhászomért vagyok ijennyire hülye??:angry:
öcsém!!:(
Ez csak egy csoki XD Nyugi XD
Ez meglepő, hogy csak így bevallod, de én nagyon értékelem. Le a kalappal.
Hogy valamit a topikhoz is szóljak: Ma 50 km biziclizés után az ájulás határán voltam. Tüdőmet majdnem kiköptem, ráadásul holnap megyek el itthonról. Csodás lesz olyan izomlázzal, hogy meg sem fogok tudni mozdulni. :p
De akkor is!!!!:angry::D
Igazad van drága is volt!!:D
ijet meg se haljak tom!!!!:rolleyes:
eggyüt érzek veled én is 33 km-et bicikliztem fel le fel le fel le:rolleyes:
azt hittem hogy ott helybe meghalok nem kaptam levegöt:rolleyes:
fháááá soha nem végzek ezzel a resi 5-tel b*******:angry::angry::angry::angry:
az uccso résznél amikor Wesker Sheva-hoz megy megölni akkor a lávánál fojton meghalok b*******!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::an gry:
má felb***** az agyamat:angry::angry::angry::angry::angry:
hogy a fhászomba esik bele abba a k**** lávába, ha nyomogatom megállás nélkül azt a k**** T betüt amit mutat a képernyö????:angry::angry::angry::angry:
fhúúúú ez idegesítöbb még a fagyásnál is!!!!!!:angry:
Hogy a nem tudom mi egye meg a nemnormálatlan bunkó majom fejét némelyik embernek aki az utcán nem tud viselkedni hanem csak elmebeteg módjára üvöltözni meg nyeríteni mint a lovak kultúráltan is lehet vihorászni röhögni ennek tetejébe én a közelbe lakok az ilyen bunkó emberekhez és ezt mind a főtéren csinálják kora estétől 11 ig.ÉS EZ MÁR NEM AZ ELSŐ.:angry:
bocsássatok meg a dupla hszz-ért csak elfelejtettem mérgemben hogy már irtam:D
Caroline ismerös!!!:cool:
ki volt ez a szemét állat aki gyárt egy progit oszt nagy szar be töltöm a dazba és nem is olyan lett mint amilyen kéne vagy amilyent mutatott a progi.. ááááá és kezdhetem elörröl az egészet....:mad::mad::mad::mad:
a mai világban szerintem nem a melegség a probléma.hanem vannak akik túzásba viszik.tudom,mert elég sok ismerősöm bi vagy meleg...és sorolhatnám.nemez a lényeg.de a mai világban van aki divatból csinálja.még a mi pici hazánkban is.a gond az,h mi nagyon le vagyunk maradva MINDEN téren,(erről még a jóisten se győz meg h nem igy van sajna)és hát nem tűrik meg.lásd melegfelvonulás elleni felvonulás.kéremszépen ez SZÁNALMAS!neked is,nekik (homoszexuális embereknek)ugyanolyan jogotok van az élethez mint egy heteronak.pláne h van mikor egy homi(bocsi a szóért)kivűlállóként jobban lát dolgokat.igen kivülállót mondtam,mivel nekik bizonyos mértékig más az értékrendszere mint átlagos embernek.
és minden tiszteletem a Tiéd,h felvállalod,mert elég sokan "titkos ilonát" játszanak.remélem érted mire gondolok.
srry részben ebbe a topicba tartozik,részben offoltam.: ( ha vki reagál,akk offtopicba vigye,vagy az én topicomba.köszönöm
Azért ne dicsőítsük a melegeket.
Részemről OK. Legyenek, de NE reklámozzák magukat.
Így is van itt több is az oldalon.
A magam részéről nem szeretem ezeket, no mert pont ezek keverték a szrt eddig az oldalon.
Érdekes nem???
Vajon miért?
Nem vitát gerjesztek, csak elmondom a véleményemet.
Holnap rohadt iskola :angry: Már most felcsesz az ideg.
uff de sajnállak titeket nekem csak egy hét múlva lessz:D
de nem várom:o
Szerencsére nekünk még ez a hét semmi sem lesz. Még cuccot se kellesz hozni, csak noteszt, meg tollat. :)
Nekunk csak jovo heten lessz :p
:mad: inkább Jigsaw tesztelne, minthogy suli :vlol:
Én valamiért nem izgulok miatta... Lehet azért mert már megszoktam..xD
Holnap még csak évnyitó 3 osztályfőnökivel. Holnap után meg mindenből év eleji dolgozat... Ló****t nem ismételtem át a nyáron..xD
hát igen de az még rohat mesze van!!!:D
én úgy szoktam, hogy mindg apró célokat tűzök ki magamnak az életben, semmit sem lehet egyszerre :)
pl. most a szülinapomat várom, okt. 20-án :) aztán a karácsonyt, dec. 24-én. aztán majd Lara szülinapját, februárban. aztán majd a locsolást, áprilisban. hopp, mindjárt elmegy az év! utána a névnapomat, júniusban :) aztán persze ott a nyár... ott nem kell várni semmit :D és kezdődik elölről :D próbáld meg te is, meglátod, könnyebb az élet :D
Kacsám...
Mi van akkor ha valakinek szinte 1 hónapban van szülinapja, névnapja, karácsonya, mikulása( én akkor is szoktam valamit kapni... Kicsit sem vagyok dedó xD) stb? xD
na az már ******ás CindyXDD:D
nekem hála az égnek júliusban van szülinapom meg asszem névnapom isXD:D
de a többi messze van:D
Kacsa úgy csinálom csak siratom a nyarat!!!!XDD:D