jah, hát igen... apának is meggyűlt vele a baja... x'D
Nyomtatási nézet
jah, hát igen... apának is meggyűlt vele a baja... x'D
Ismét ME fejlemények!!
http://www.escapistmagazine.com/news...ill-Be-Running
:) köszönöm, Istenem:clown:
Végeztem az Enslaved Odyssey to the West című játékkal és csak ajánlani tudom, sajna nem egy nagy játék (1-2 délutános) de nagyon pörgős és szimpatikusak a karakterek de nem utolsó sorban gyönyörű O_O eszméletlen színek,effektek és animációk. TPS rajongóknak szerintem kötelező darab!
Most fedeztem fel egy jónak igérkező survivor-horror játékot, melynek cime Dead Island.Az alapstory - Egy szigeten rekedtünk és túlkell élnünk a hirtelen jött zombiapokalipszist.
Több karakter közül választhatunk a végigjátsztás céljára, egy Xian Mei nevű recepciós, egy Logan névre keresztelt szörfös, Sam B nevű rapper és Purna emberkéinkből választhatunk.A játékot már 2007-ben bejelentették aztán jött egy trailer amely abban a hitben tartotta a játékosokat hogy még 2008-ban kijön.Aztán csak pletyka szintű infók jöttek és mindenki úgy tartotta a projekt a kukában végzi, de nem rég jött egy elképesztő trailer és a trailer megnézése után arra következtettem, hogy majd a a tralerben bemutatott karakternek nagyon jó lessz a storyja :)
Tegnap láttam pont a játékot :D
Hiába játék de sajnálom a kislány :( ha megmenthetem benne nekem akkor ez KELL!!! XDXD :D éés nagyon jó 5let ez a karakter választósdi megdobja a játékidőt majd rendesen remélem!
Am hogy megjelenjen a YT vidi a link végét kell beilleszteni tehát ennél a videónál a "lZqrG1bdGtg"
de kijavítottam :D
aztak'rvahétszentségit:eek::eek::eek::eek::eek::ee k:
a Kacsa aszongya: olcsóóó Resiutánzat. a trailer után: :eek::eek::eek::eek:
milyen grafika!!!!! milyen jó törénete lehet!!!!!!!:eek::eek::eek:
csak az a kár., hogy max. a demójával gamelhetek sztem. :o
Kösz Robbie.Most már tudom hogy kell ide linkelni YT vidiket.Én is sajnálom a kislányt a játékokban pont az ilyen "drámai" storykat szeretem
Kacsa : Nem hiszem hogy Resi utánzat lessz...A Resi olyan darkosabb olyan horrorosabb hangulata van....Miért nem játszhatsz a full verzióval ? Jön Xbox 360-ra is :)
mert akkor inkább Resi5:D meg most eleve elfogyott a pénzem.:rolleyes:
igaz, egy Kinect majdnem kijönne belőle, de egy nem-TR játékot most sztem nem fogok venni. de ki tudja?:)
(és a Kinectet CSAK péladképpen hoztam föl. nem fogom megvenni. erre a legkisebb az esély. akkor inkább Dead Island és Resi5 egyszerre:clown:)
A Kinect rengeteg pénz abból még újonan is kijön egy Resi5 Gold egy TR játék meg ha kijön a Dead Island még az is kijönne belőle....Ha meg használtan akkor még egy csomó játék kijönne belőle....
halljátok megnéztem a Reversed változatot is
http://www.youtube.com/watch?v=1BoIqVn-qB4.
na akkor jöttem rá igazán, hogy mi is van.
nem is kicsit szomorodtam el. kicsit hülyén fog hangzani de... azon szomorodtam el, hogy egy olyan kislány hal meg, akinek a pólóján olyan nagyon reális, tipikus való világi embléma van. szörfölős, nagyfejű, Hello Kitty-szerű. ettől annyira valóságosnak tűnik... mintha film lenne.
ez most nagyon megérintett. vajon mi lett a sorsuk? a lánynak annyi. az anyját is megharapták (leteperték a földre, sztem esélye sem volt). az apjának meg az ablak maradt - szal ő is meghalt? vagy átjutott a tömegen valahogy?
Remek most még jobban sajnálom :(:(:(
Eredeti trailer zenéje is nagyot dob a dolgon:)
oké gyerekek már ott tartok hogy folyamatosan nézem... és már az empátia nem tudom milyen magas fokán tartok. be kell szereznem ezt a játékot. majd nyáron. talán. nem is talán. muszáj. nagyon megtetszett.
ezzel a zenével szomorúbb... de valahogy a másik zene illik a megfordított képsorohoz.
Az majd kiderül :D Én pont most néztem meg azt a változatot, annyira várom már csak jönne már ki olyan jó lessz a trailer is fantasztikus a screenshotok nagyon jók és 4 év fejlesztés után csak nem lessz rossz:jumper:
Úgy látszik az idei évben nagyon jó játékok jönnek Batman Arkham City, L.A Noire, Tomb Raider, Dead Island, Mass Effect 3, Need For Speed Shift 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Resident Evil 6 és az általam várva várt Call of Juarez 3 az egyik legjobb FPS bejelentése jött nem rég a Call of Juarez The Cartel melyből még csak pár screenshot van, de már is beleszerettem
OMG lőjetek fejbe:eek:
TR9????
ez, Dead Island, ami bejön???
Resi6??? az meg milyen?!?!?!:eek:
Resi6-ról még nincs hivatalos infó illetve van mert Wesker szinkronhangja egy interview-ban elárulta, hogy a Resi6 már fejlesztés allatt áll és a szavaiból azt is kivehettük, lehet hogy Wesker is visszatér.....Bár nincs hivatalos megjelenési dátum sztem a TR még ez éven megérkezik hozzánk...Dead Island - most már egy csomó Screen kiadnak meg már van trailerünk is egy pár igy gondolom nincs messze a megjelenés
hűha, újra rákattantam a Heroes V-re :D
tényleg, van itt valaki aki tudja mi az a M.a.g.u.s. ? : D
Marha
Alfa
Gógyi
Unalmas
Sisak
én tudom!:D
Ezzel a zenével még jobb :D
nekem ezzel a zenével tetszik a legjobban.
Jó ez mind 1ikkel :D 1szerüen fantasztikus ez a trailer :jumper: Az eredeti meg nagyon illik hozzá igazából az a legjobb :p
úgy van. hihetelen jó. most már rájöttem egyébként az egészre.
sztem ez a háromtagú család csak egy példa. nem lesznek benne majd a játékban, csak a trailerben szerepelnek. az anyát is megharapták, a lányt is, az apának sincs sok esélye. :(
nem tud valaki egy olyan játékot, amiben van érzelem is, de horroros-véres? (Resin kívül) én ilyet szeretnék. csak a vége ne happyend legyen. mert az nem bírom.
Resi nem is érzelmes csak az 5 ben van egy kis érzelgőség a Jill boss után.....meg játszottam már az összes számos résszel, de mind happy end:clown:
Nekem is kellenek olyanok....Silent Hill nem tudom beszerezni sehonnan :angry: újonan meg nem akarom meg venni mert drága :mad:
Mi lessz velünk Kacsa ? A Resi6 csak ShitStation 3-ra akar jönni :(
Régebben a MS próbálta átcsábitani a Resit Xbox 360-ra exkluzivként, most meg 1 pletyka szerint a Sony próbálkozik :angry: A fene vinné el a Sony meg a PS-t :mad:
Tuti kamu....
Mind2 nagy gépre muszály kiadniuk mert ha csak ShitBoxon(ezt muszály volt :D) lenne japánban nemnagyon hozzna pénz ha meg csak PSen akkor amcsiba nemhozzna be elegendő pénzt....:D(szerintem)
Én személy szerint nem mondom hogy nem örülnéééék dee üzleti szempontból nem lenne jó, kivéve ha nem közvetlen folytatás mint resi6 hanem mint a PS2-n valmelyik rész XD
Vaaagy aztis eltudom képzelni hogy PS2 átirat jönne vagy WII átírat move-ra.(mint a Dead Spacenél)
Van linked ? :)
Hát végül is a Capcom szorosabb kapcsolatban áll a MS-tal mint a Sonyval mindig is jobban szerette az Xboxot (Dead Rising, Lost Planet, RE5 DLC-i stb.)
Meg amit elmondtál te is azt a Capcom egyik embere is elmondta még régebben....Meg most jobban utána olvasva ha exkluziv is lessz akkor is csak ideiglenesen egy vagy egy félév után jön a többi platformra is
Link - http://www.justpushstart.com/2011/02...sident-evil-6/
Szerintem is abba lehetne már hagyni az állandó provokálást, mert valaki úgyis bekapja a csalit, aztán meg megy a sz*rdobálás oda-vissza. Aminek ugye semmi értelme.
alig, h hazaértem, elkezdtem nézni a Dead island trailerét:rolleyes:
tegnap letöltöttem a gépre és azóta folyamatosan nézem, minden kis részletet megfigyelve. annyira fantasztikus.... bár nekem nem is maga a túlélő-játék tetszik annyira, csak ez a videó... nem is a videó. a család. annyira meginspirált ez a három ember...:( már ki is találtam egy történetet hozzájuk.
nekem az a rész tetszik a legjobban, amikor a kislány leesik. (tudooom, tudoom, barbárságnak tűnik..) de nagyon jól megcsinálták azt a jelenetet. az a legdrámaibb. nem is tudom Kacsa, talán azért olyan drámai, mert meghal egy kislány >_<
Nekem muszály beszereznem a Marvel vs Capcom 3 játékot.Most láttam olyan jó :jumper:
A Dead Island trailert én is láttam, YouTubeon találtam olyan verziót, amiben rendesen mennek az események, nem visszafelé, sok mindent megmagyaráz. Amúgy tényleg zseniális, rég volt már ilyen kreatív trailer.
éne lőször azt néztem amit ide linkelt valamelyikőtök, és totál zavarodott voltam, így rákerestem TeCsövön (LOL:D) a kronológiai verzióra. Na akkor jöttem rá és szomorodtam el. Amúgy én se láttam még ilyen érzelmes, kreatív, és egyben haszonleső, elcsábító trailert. Asszem érték is olyan kritikák, hogy egy kislány halálával kezdődik (vagy végződik, ugye a verzió szerint), és ez sokak szemében (azokéban akikben van egy csöppnyi emberség) nagy sajnálatot kelt. És így nagy kíváncsiságot. Éééééés így nagy sikert is. ÉÉÉÉÉÉS ha így folytatják, és a játék is király, akkor hhaaaaaaaAAAtalmas hasznot:thumb::yahoo:
Nos, nekem eladható szinte minden zombis cucc. :) (Dead Rising, Left 4 Dead, stb.)
Megajándékozna vki egy Nitendo 3DS-szel ? :D
Kajak egy hónap múlva jelenik meg a 3DS :D bááárcsak lenne pénzem...:D
Na bezzeg ilyenkor nem kockaság a hordozható konzol... :D:D
Am szerintem a Revalations lesz majd a nagy!!
Jaja a Rev jobb lessz abban benne lessz Jill is ^^
De hogy nem csak az a baj hogyha minden Resi játékot ki akarunk játszani akkor muszály hogy legyen minden fajta konzolunk, a capcomnak nagy szokása minden új platformra exkluzivan kiadnia egy Resit ˇˇ
Hát végül is a nintendo nagyon puszipajtása a Resi sorozatnak, így várható volt.
Reméljük lesz egy 3DS emu! :naughty:
Resident Evil: Racoon City - teljesen új karakterekkel:
http://gamepod.hu/hir/resident_evil_...akterekke.html
Főleg, hogy az RaCCoon City. Csak hogy annyira kukacoskodó legyek :rolleyes:
(Nem néked, Petya, hanem az odlalnak)
:D Engem igazából nem izgat a dolog,csak tudom hogy vannak itt néhányan akik szeretik ezt a játékot,aztán gondoltam belinkelem. :D