U-u hol lehet megnézni? :D:jumper::jumper:
Nyomtatási nézet
http://www.youtube.com/watch?v=lkxPFukarwA :eek: Ezt hogy?
az SCU-val nem lehet megcsinálni.
teljesen más progi kell hozzá.persze ha minden fegyver kell akkor az SCU is:)
nem akarok más fórumot reklámozni,igy ha kell a progi írj privit
Én azt már próbáltam :3 Asszem működött iss ^^ :jumper:
igazából mindenkinél működnie kell.csak az értékeket kell variálni,mert nem mindegy h egy lövéssel mekkora sérülést kap(pl egyet lősz pierre-be mondjuk a vectorral,és el is terül,bár reálisabb,az tény XD)
SCUt próbáltam a másikat privibe amivel meglehet ölni az embereket a hajléktalanokat akarom megölni párizsba meg piere-t :p Uncsizok :p
Megöltem A Drug Dealert, Janice-t Buchardot, Ludicot, és meg is untam xD Am. Köszi :)
http://www.youtube.com/watch?v=VM-PzHr9M5Y
WÁHH IMÁDOM <3
"Angel of darkness
Angel Of Darkness
The World Is In Your Hands
But I will fight until the end
Angel Of Darkness
Angel Of Darkness
Don't follow your command
But i will fight and i will stand!"
Ja erre emlékszem régen ment a Viván is :D
Hjaj ezt én is szeretem!!:D:jumper:
Kijött a AoD-hez egy DX11-es patch: http://www.megaupload.com/?d=OIT9Z4DE
Akinek van DX11-es videókártyája lenne oly kedves és feltöltene róla képet? Kíváncsi vagyok, hogy érezhetően szebb lesz-e... :D Előtte, ha kimaxolod a játékot a readme fájl szerint a VMR9 és Antialiasing ne legyen bekapcsolva! (Itt: http://img808.imageshack.us/img808/5066/settingsh.png).
Amúgy van róla videó: http://www.youtube.com/watch?v=4HiY4...&feature=feedu
Szerintem az alap játék szebben néz ki... :p Azért mondom, hogy screenshotot megnéztem volna, mert pl. a videóban árnyéka sincs Larának, gondolom ki sincs maxolva. Na mind1. :D
Kérdésem: Valaki tud valamit az aod2-ről? Csinálják, vagy abbamaradt, vagy csak sz@rnak rá magasról??????
level editoros változatban készül/t,néhány helyszínt elárultak,néhány animációval,de szerintem haldoklk a dolog.
Épp az ellenkezője, úgy tűnik, nagyon is jól megy! :) Ez a kép épp pár napja jelent meg.
Én úgy hallottam, hogy az AoD2 és 3 történetét meg se írták. :( Csak 1-2 homályos terv volt meg spekulációk.
Értem, köszi. Amúgy kár az aodért... Jó kis game volt, csak a vége volt befejezetlen. Remélem, hogy folytatják. Jó lenne.
Ezt láttátok már? http://misslarisacroft.deviantart.co...F32915114&qo=5 Szerintem tök szépek így együtt, nemde? :)
Szerintem is nagyon jó volt, imádtam a sztoriját, főleg amiatt igyekeztem kitartóan végigvinni. TRA és Legend után, előtte még nem is játszottam a klasszikusokkal, úgyhogy az irányítás miatt káromkodtam egy kicsit az elején:vlol: A zombis pályákat viszont utáltam, próbáltam valami vidám zenét hallgatni alatta, de nem jött be, úgyhogy le kellett töltenem pár mentést (a TR4-es múmiáktól is ugyanígy be voltam ijedve:p). Boazt se sikerült kivégezni. De ezek ellenére nagyon tetszett, annyira jól megcsinálhatták volna, ha kiküszöbölik a hibákat, nem felejtik el belerakni a duplapisztolyokat, nem vágnak ki még pár dolgot (gondolok pl. ezekre) stb. :( Kár, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, pedig meg lehetett volna csinálni.
Ami érdekes, hogy pár korai TRL-es koncepción AoD Lara van, pl. a malajziai Petronas tornyoknál, meg a Crystal is elkészítette a saját AoD modelljét. Lehet, hogy eredetileg folytatni akarták a történetet, de a vezetőség úgy gondolta, hogy ami szerintük döglött, ahhoz már ne is nyúljanak hozzá, és kezdjék tiszta lappal... :/
Hát igen... A vezetőség... :@ Ők cseszték el az Aodot, mert siettették a Core-t, és ezt a szegény játékot így adták ki, de így is szuper jó. :) Kár érte, hogy nem folytatják, vagy egy remake-et nem csinálnak belőle, pedig olyan jó lenne. De nem fognak. Talán petíciót kellene írni a crystal felé, hogy csináljanak aod2-t és remake-et. Annyira jó játék. Már az újak meg sem közelítik a régi klasszikus részeket. Nekem az Aod is klasszikusok közé tartozik. Az új részeknél csak a látvány volt a fontos, a régieknél meg nem a látvány elsősorban, hanem a játékmenet, és az, hogy a játékos élvezze a játékokat, még ha néha bele is tört a bicskánk a játékba. :) Azok voltak a szép idők. 1996-2003 Eddig élt a Tomb Raider és Lara, nem tovább... :(
Egy Remake tényleg jó lenne és utána a 2
Nem nem crystal hagyja beken a TRAOD-ot... Crystal TR-ek kakik, ezt se tudnak megcsinalni normalisan.... nem a vezetoseg, a Core cseszte el... volt tobb mint 3 evuk....
A baj az volt, hogy a Core-ral szemben a szerkesztőprogi meg az animációs progi nem volt túl kedves, mindig megszívatta őket, nem a Core hibája, csak részben. De ha olvastátok a tr történeteket, ott kiderül minden. A lényeg, akárki is készíti az aod2-t, ha a crystal, ha a névtelenek( bocsi ezért a kifejezésért) akkor jót fognak csinálni, meg kell bennük bízni. Most ott a TR9, amit csinál a crystal, ha nagy siker lesz, akkor jobban fogunk bennük bízni. Utána nekiállhatnának egy aod2-nek és egy remake-nek. Aki örülne neki, az írjon egy igen-t a hozzászólásba, aki meg nem az írjon nem-et. Köszi. (Ezt nem hagyhattam ki :) ez jó buli lesz :).)
Nagyon nem, inkább a mostani verzát huzzak HDba, szedjék ki a bugokat és portolják next-gen konzolokra...
Már a TR5 fejlesztése alatt is csinálták a TRAOD-ot ne mondják hogy nem tudták ki ismerni a szerkiprogit (amivel mellesleg már already csináltak 5 jatekot plusz a kiegek)... sztem nagyon lassan ment a fejlesztés, szartak rá és aztán a végén meg ez lett... Eidos is lehetett volna oly kedves h megvarja a csigabigakat, de a penz penz.. am CD elmondta h tobb Remake-t már nem kiván késziteni.... (hálistennek)
Szerintem se fognak már a régi részekkel vacakolni. Már belekezdtek valami teljesen újba azzal a kijelentéssel, hogy felejtsünk el mindent, amit eddig tudtunk a TR-ről. (Merész...)
Viszont nem a régi szerkesztőt használták az AoD-hoz. Az AoD-ot egészen másképp építették fel, egy Maya nevű programmal.
A TR5 volt az, ami csak 'helykitöltésre' szolgált, nem ez. A TR5-öt csapták össze, mert az Angel of Darknessre akartak koncentrálni, szóval nem azzal volt a gond, hogy nem érdekelte őket. Szerintem nagyon is törődtek a játékkal, de túllőttek a célon, mert túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Túl sok volt a terv, ennél sokkal többet akartak volna belevinni, de ennyi idő alatt ennyit tudtak megvalósítani belőle. :(
Mind a Core, mind az Eidos hibás abban, hogy ez így alakult. A Core túlvállalkozta magát, az Eidos meg kikényszerítette az egészet bugosan úgy, ahogy volt.
Ezzel egyetértek :D
Khhmm.... Ez vadiúj motor volt hahhó! Szerinted mi a f@szomért adták ki azt a régi motort, ha nem azért, mert újat csináltak??????!!!!!!!:zzZ: :@ Amúgy meg mi lesz majd 2016-ban????!!!! Nem lesz 20th Anniversary? Hát bekaphatják, már pedig nem hagyom, hogy 20 éves koromban ne adják ki a 20th Anniversary-t! Aod2-t akarok, márpedig még az évben!:angry::angry::mad: Elegem van már abból, hogy mindig lehordjátok mindennek a Core Design-t és a Crystal Dynamics-ot! Aki nem igazi Tr fan az szerintem egy szót ne szóljon! Kész, ennyi volt, felőlem ki lehet tiltani engem, nem érdekel, de az igazat kimondom úgy is, ha tetszik, ha nem!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Calm down, buddy. :D
Csak nyugiiii. :)
hidd el, mi is sok mindent akarunk, és sajnos, valahogy mégsem kapjuk meg. :D :hug:
amúgy 20 éves korodra hidd el, sok minden változik. :D én ha visszagondolok, amikor először regiztem ide, CSAK azóta mennyit változtaaaam. :D kérdezd mondjuk OBigot. :D
Nem egészen. :) Eddig 3 különböző motor volt. A TRLE-vel készítették az első öt játékot. Csak eleinte nagyon kezdetleges volt, és újabbnál újabb dolgokat adtak hozzá. A TR4-es verzióját adták ki a szerkesztőnek a Chronicles játékkal együtt, amikor rátértek az AoD fejlesztésére, új programokkal (eredetileg még a címe is Tomb Raider Next Generation lett volna).
A Crystal a saját motorját használta a Legendhez. A TRA és a TRU is a Legendes motoron alapul (és azt fejlesztik tovább a TR9-hez is, legalábbis ezt olvastam).
Úgy van ahogy leírtad. Komoly motort pedig sokáig tart írni.
Ha megnézzük AoD-ben az árnyék dinamikus, a fényforrástól függően változik a mérete. Ilyen még a crystal motorjában sem volt ha jól tudom. 2003-ban jelent meg a DirectX9 első változata, ők már azt használták. Ráadásul a trilinear textúra szűrést helyett is váltottak anisotropicusra. Sztem jó munkát végeztek. És ki tudja mi volt még abban a motorban, csak én nem értek hozzá. Na meg PS2 miatt olvastam itt az oldalon, hogy butítottak a grafikán. A következő játékukat még biztos most is említenénk, hogy milyen jól nézett ki akkoriban.
Azt is halottam h PS2-t késon adtak nekik igy nem tudtak rendesen kismerni a rendszert v mi...