hát de ha már van erre a fórum... :rolleyes: de mindegy, legyen, ha akarjátok, deee...:D
Nyomtatási nézet
Ma azaz holnap majd minden kiderül hogy mi lesz vagy mi nem :P
Újra él az oldal. :)
Le a kalappal elöttetek, szép munkát végeztetek!!
Le vagyok nyügözve!!:D
Ez baromi klassz!!:eek:Állati jó!!:D
Szép munka, ismét letabloztatok!!;)
Jáj de világos minden :D Gratulálok :D Szép,letisztult minden :D Mindig is jobban szerettem a sötétebb színeket de ez most jókor jött ez a világosság :D
fúúú, nagyon szép lett. :D mindig is szerettem a fehér-piros(vagy vörös) színpárost! :) (tudddom, Mirror's Edge-ártalom :D)
Csúcs szuper lett az oldal!
Nagyon jó lett! :hug::hug::hug::hug:
Nagyon szép lett az oldal! Nekem nagyon tetszik, nagyon jó és profi munkát végeztetek!
Nekem a régi jobban tetszett. :o:(:D
Szerintem is nagyon jó lett az arculatváltás. :D Bár nekem jobban bejönnek a sötét témák, de jó lett ez a letisztult, fehér-piros összhatás. :D
Tetszik az új dizájn, még egy kicsit szoknom kell, de ismét nagyon jó munkát végeztetek! :)
Jó ötlet volt szakítani a feketével végül is a fehér újra divatba jön egyre több helyen látom. :thumb::thumb::thumb:
Szerintetek milyen kék-szürke színben az oldal? :)
Kicsit bővebben az újításokról:
Lehet regisztrálni az oldalra így hírekhez hozzá lehet szólni amiket lehet likeolni.
Galériában lehet képeket osztályozni,képeslapot küldeni, kommentálni és természetesen feltölteni képeket, arra kérek mindenkit hogy most ne kezdjétek el rohamosan töltögetni fel a képeket amit eddig készítettetek csak azokat amiket most raknátok ki illetve nem egy 14mb kép és lehetőleg valamire valóképet :) az lehet fan art vagy magatokról,környezetetekről is.
Nem oda illő képeket szó nélkül törlöm.
Ugyan azok a szabályok vonatkoznak hozzászólásokra a híreknél/galériánál mint fórumon.
Nekem ez jobban tetszik, mint a sok pirosos. :)
Ezzel a logóval most már isteni :thumb:
Ez így nagyon jóó!!:D:thumb::thumb::thumb:
Amm a forúm is jól nézne így ki szerintem!!:o
Szerk:Nem fogad el!!Nem tudok bejelentkezni!!:(
Nekem is jobban bejön a kék. :)
Most már nálunk is elérhetőek a magyar képregények egy része, továbbiákban a többi is feltöltésre fog kerülni ha minden igaz. :)
http://tombraiders.hu/index.php?opti...819&Itemid=117
Nagyon jók ezek a képregények. Hozzáfogtam a Journeys-hoz, és nagyon jó, eddig a kalózost meg az El-Dorádóról szólót olvastam el. Nagyon szépen köszönjük nektek Srácok, hogy lefordítottátok őket, és hogy feltettétek az oldalra! :)
Igen én is azokat kezdtem el, és már elolvastam mind a 2-öt:D
Nagyon tetszik, köszönöm én is:D:)
No kész vagyok a lefordított riportokkal. A menüben egy új, "Riportok" bejegyzés van, arra klikkelve meg lehet nézni: http://treditor.hu/
Köszönjük, már olvasok is :D
Készen álltok egy kis meglepire, nosztalgiázásra? :D
Amíg nincs hír, kitaláltunk valamit, ami talán leköti majd a figyelmeteket egy darabig. :D
(A héten már mindenképp várható. :))
Személyes találkozás Leninnel? :)
Azért nem olyan "izgi" :vlol:
Ha minden igaz, akkor már ma este meg lesz :)
Kíváncsian várom. :) Ugye ilyen találd ki játék vagy kincskeresés lesz?
Nem, még hírből se. :D
hát ha ebbe a topicba írtad,akkor...hmmm...valamilyen szinten vissza jön a régi fórumkinézet....:)
ha nem akkor vmien cikk,ami mindent tartalmaz....mint ami bemutatta a TR részek elkészülésének pontjait.
Nem, na majd este úgyis kiderül, ha addig sikerül feltenni :)
Na kész van! :D
Spoiler!
Tomb Raider: Legend Trófea útmutató (PS3)
Tomb Raider: Legend Achievements útmutató (Xbox 360)
Tomb Raider: Anniversary Trófea útmutató (PS3)
Tomb Raider: Anniversary Achievements útmutató (Xbox 360)
Tomb Raider: Underworld Achievement és Trófea útmutató
Lara Croft and the Guardian of Light Achievement és Trófea útmutató