Mindegy, de bugok nélkül is lehet jó időt futni, főleg konzolon, mivel ott pl. az ajtós trükköt sem lehet megcsinálni.
Nyomtatási nézet
FFUUUU főleg multiban pl Uncharted 3 betában kimentek a pályából és onnan szedtek de idegesítő volt, mondjuk énis kimentem leszedtem őket onnan :jumper:
Robbie ez az avatar... :D a mobilos TR-ekből van, mi? :D
Mind a hármat kitoltam, de nem voltak túl izgik. Bár énnekem persze azért tetszettek, de a pályák között voltak olyanok, hogy telejsen ugyanaz a pálya, csak más textúrákkal :D
Lehet mobilosból van nem tudom :) most retrozok mert mikor elsőnek találtam rá az oldalra(TRE) akkor ez volt az első avatarom :D
pontosan :) én már régóta észrevettem, hogy felettébb sokan születnek olyan október környékén. namost, október az 10. hó, és 9 hónappal előtte január van, ugye? :) télen meg az embereknek nincs más dolguk, minthogy...:clown: na, de most tényleg, korán sötétedik, hideg van, borongós az idő, letargia van, és mi a legjobb dolog a letargia elűzésére? :D... aztán olyan 9 hónap múlva, október körül jön az eredmény :)
Nekunk azt mondta a magyar tanar hogy Sex egy oszton es szukseglet es ha kell akkor muszaly csinalni szal sztem se evszakfuggo xDDDD