OKÉ. Tehát a helyzet a következő. Az 1.0 -ás magyarítással, van felirat az alapjátékban, a párbeszédekhez, viszont BUG -os! Az 1.01 -el, nincs bug, viszont felirat sem. A DLC -k alatt tökéletes! WTF?:eek:
Nyomtatási nézet
Szia!
Huh, nálad valami nagyon összegabalyodhatott. Első körben próbáld már ki légy szíves, hogy letörlöd először a magyarítást, majd a Rise-t, utána pedig újrarakod az egészet. Használd az 1.1-es magyarítást, azzal elméletileg jónak kell lennie.
Xbox one-ra tényleg nem lesz magyarositás?El vagyok keseredve.....
Sziasztok,
Tegnap kezdtem el jatszani a jatekkal (Steam, eredeti verzio). Nektek koszonhetoen magyarul. :)
Ma kapott egy frissitest a jatek. Azota visszaallt francia nyelvre... Probaltam ujratelepiteni a magyarositast, de akkor meg teljesen meghalt a jatek, el sem indul.
A jatekot, magyarositast letoroltem, ujra letoltottem, es telepitettem a magyarositast is, de utana ugyanaz a helyzet. A jatek elindul, de hiaba allitom francia nyelvre, marad francia...
Az uj verzioszam: v1.0 build 751.5
Valakinek otlete? Az uj verzio miatt nem mukodhet a magyarositas?
Koszonom elore is a segitseget.
Beumont
Szia! :)
Igen, sajnos a frissítéssel együtt egyelőre nem fog menni, vissza kell állni a régi verzióra, ha magyarul szeretnéd folytatni a játékot. Először szedd le a magyarítást a játékmappában lévő "RotTR_hun_uninstall.exe" fájl segítségével, majd a Steam kliensen keresztül a könyvtárban a Rise of the Tomb Raiderre egy jobb klikkel kattintva nyisd meg a Tulajdonságok panelt, ott pedig a "Helyi fájlok" fülön a Játékfájlok épségének ellenőrzésével validáld a játékot. Lépj vissza az előző verzióra, jobb klikk a Rise-ra a könyvtárban - Tulajdonságok - Béta fülön, ezt kiválasztva. Ezután már csak annyit kell tenni, hogy újra telepíted az 1.01-es verziójú magyarítást.
Ha valami gond van, szólj! További jó játékot kívánunk :)
Sziasztok!
Megkaptam a 20 Year Celebration frissítést, és vissza is állt Franciára :) Olvastam az előttem hozzászólót, és csak azt szeretném kérdezni tőletek, hogy előreláthatólag mikor lesz hozzá magyarítás? Mert akkor inkább megvárom, és nem kezdem el! :D :D
Köszi! :):jumper: