Na megvan, már csak egy nagyon idegesítő probélma van :angry: Nem tom elindítani a játékot mert a menüben a dolgok forognak körbe körbe. Valahogy a jobb gomb le van ragadva. Valójába nincs, de forog körbe körbe :angry:
Nyomtatási nézet
Esetleg, ha szabad megkérdeznem, dzsoj-jal játszol? Mert ha igen, akkor nézd meg a klasszikusok telepítését a főoldalon. Pontosan nem tom, hogy mi van már benne, de van a josstickes említés is benne, ahhoz editalni kell pöppet a konfigját a dosiboxinak.
Igen Joystickal játszok. De nem láttam semmi megemlítést róla, talán vak vagyok. :o Még mindig forog körbe-körbe :(
A legegyszerűbb mód: szedjetek le egy PSX emulátort, futtasátok azon a játékot. Azon van hang, a grafika is jó, zene is megy, probléma egy szál se. :)
Ezt is azon játszottam még anno:
Még novemberbe azon játszottam, mert a gépen nem is indult el, de visszatérek hozzá, mindent megpróbáltam, ez a legjobb megoldás :D
Hát ezzel is baj van :angry: Ha bemegyek az Inventoryba lefagy :angry::angry: Sokat töltöttem le, de egy jó volt annak meg nem volt zenéje. o.O M1 hagyom a francba -.- Nem hagyom! Miért nincs zene? Sokat töltöttem, de nincs. Olyan szerencsétlen vok
Most a verzióddal van baj? Úgy gondolod? Abban segíthetek, adhatok este linket. Persze csak csupán azért, mert ez a rész már szinte beszerezhetetlen. :)
Annyit azonban még kérdeznék: Nincs valami hülye codec a gépeden ami bekavarhat? No és persze a C-re tetted fel ugye? És a yoy-t leszedted a gépről?
Nekem volt egy isom, amin 10 szám volt, de annál több van rajta. A lényeg, ha simán rakod fel valami új szériás telepítő nélkül(mintra systems, vagy a tombraiders.hu-s telepítési segédlet nélkül) nuku zene.Egyszer próbáltam a glidos demóját, de lefagyott, hagytam, löktem kukába.... A mintrás volt a jó, de most, hogy a gépemről minden letörlődött, az iso nincs meg, talán az egyik biztonsági mentésemen van rajta, nem tudom. OBig! Majd légyszi nekem is küldj egy linket privibe. Majd megnézem. Köszi! :) Amúgy szerintem ez az egyetlen kultikus TR darab, ami tényleg olyan, hogy meg kell lennie, főleg annak az embernek, aki 1996-ban született, mint én is. :) Nehéz beüzemelni, de ha sikerül, utána mint az álom, úgy megy.
Én most PSXFinel próbálkozok, de a PCsbe hiába vettem ki az elmet a Joysticból, forgot körbe körbe :( PSXFinen sincs zene, pedig már Franciát is próbáltam meg Németet is de 1iken sincs :mad:
Hmm.... Nem tudom, az emukhoz nem nagyon értek, csak a kega fusion-hoz meg a gens-hez (ezek sega emulátorok, könnyű őket bekonfigolni) Ps emuhoz nem értek, nem próbáltam még soha. Mp3-mak vannak hozzá? Mert asszem az is kellhet hozzá, másnál mindennél így van, hogy van mp3 és azokat emulálja az emu. Passzolok, kérdezz meg egy okosabbat.