-
"Nagyon gyorsan kell nyomogatni a jobbra-balra-t, majd a jeleknek megfelelően a Melee gombbal pofánrúgni, majd az Interactive gombbal elővenni egy nyilat, végül a Melee gombbal gyorsan döfködni, amíg kimúlik a dög."
Fontos, hogy a Melee, és az Interactive gombot, csak akkor, és csak egyszer nyomd meg amikor a játék jelzi. Ne nyomkodd előre már, csak épp abban a pillanatban, amikor megjelenik a jel.
No a végén, már nyomkodhatod amikor már a nyíllal döfködsz. :)
-
Csak az F-et írja ki az E-t nyomva nem vesz elő nyílvesszőt nem tudom miért pedig előtte volt nálam egy kosárral!Nem értem!
-
Már mindent próbáltam csak az F-et írja ki az E-vel nem vesz elő nyílvesszőt!Nem értem.
-
Mert még nem rúgtál bele.
De ha végképp nem megy, itt egy mentés a barlang után. Ha nem törekedtél eddig a 100%-os végigvitelre: http://tombraiders.hu/tr2013/04_moun...rlang_utan.zip
-
Ha belerúgok sem jelenik meg az E szóval nem tudom mikor kellene megnyomnom így fail az egész csak küszködöm!
Amúgy köszi a zip-et!Azt hová kell bemásolnom,melyik mappába?Thx!
-
Ide :) De Win7-en is hasonló:
XP-n a ProgramFiles/Steam/userdata/X/203160/remote könyvtárban találod a mentéseket.
(X: egyedi Steam azonosító)
-
Thx!;)
Remélem menni fog!
--------------------
Na hát mégsem találom hová rakja a mentéseket ráadásul win8-am van!
Amúgy a játékban lehet manuálisan menteni?
Hol tudnám megnézni hogy hová teszi a mentéseket?
-
Indíts el egy keresést a gépeden, és olyan után keress pl. hogy save1.dat vagy save2.dat, és akkor ki fogja adni. :)
-
He he!Nulla találat!
-----
nA SIKERÜLT MEGÖLNI A FARKAST!
-
Rájöttem hol rontottam el.Amikor megjelenik a jobba,balra nyíl azonnal nyomkodni kell a jobbra,balra gombokat és mikor kiírja az f-et a rúgáshoz azt is időben kell nyomni,és akkor megjelenik a melee gomb is és utána az F.