Várj... a TRU nem megy rendesen? Ha a Resi5 ment, annak főleg mennie kéne.
Nyomtatási nézet
Várj... a TRU nem megy rendesen? Ha a Resi5 ment, annak főleg mennie kéne.
nem megy mindent alacsonyra vettem s nagyon akat!!
de már mind1:Dmert kijátszom Xbox-on^^:clown::D
a 2 kiegészitöjével eggyütt:clown:
YzaaA, már ne haragudj, resi5, TRA, ezekért hülye lennél, ha megvennéd a boxot, már kijátszottad őket -___-"
Left 4 Dead? Próbáltad PC-n már?:)
hogy érted, hogy nagyon akadt? egészen pontosan mennyi FPS-t adott? :) FRAPS-szal mérd le.http://www2.fraps.com/setup.exe
azért jól gondold meg a box megvásárlását, mert nagyon drága. ja, és mindenképp Slim-et vegyél, az több szempontból is a legjobb :)és ott tényleg nincs warez, kivéve, hogyha megbuheráltatod, mint horus. (tényleg, hogy is megy ez a megbuherálás? :D)
dehogy mérem mán le és montam hogy nem csak a Resi5-ért és a TRU-ért veszem meg wááááááá:angry::rolleyes:
nem hiszem el a falnak beszéllek????:angry:montam hogy mást is veszek amit még nem játszottam ki és nem fogom most letölteni a L4D2-öt csak azé hogy mérjem megy mennyi FPS!!!!:rolleyes:
megvárom a Box-om és arra megveszem s kijátszom ennyi!!!:rolleyes:
Egyetértek Kacsával, olyanokat ne vegyél meg amik megvannak PC-n, nekem 1x történt eddig ilyen, a Gears of War 1-nél, mivel eladtam pár régi PSP-s játékot, amik nem kellettek, és csak a 2 GOW-ra volt pénzem, ezért úgy gondoltam, a második mellé szépen el fog majd férni az első rész XBOX változata is. Plusz multis játékokat is ha tudsz, mindenképp PC-re vegyél, mert XBOX-on kell Gold hogy futtasd. (pl. Left 4 Dead, Team Fortress 2)
most gondoljam meg magam???:D
neemmmm a coop-osat hogy vegyek már meg???
akkor inkább a left4death se kell már!!!:D
de vannak ojan játékok amihez nem kell net ugyebár!!:D
dehát akkor ti mért vagytok Xbox-osok ha aszondjátok hogy nem jo a net mijatt???
vagy ti fizetitek a netet is melléje hogy van ez összezavarodtam:nut:
akkor már inkább PS3-mat mondok apámnak hogy vegyen ****us az Xbox-al sok a baj!!!XD:D
kapsz a boxod csomagjába egy Ethernet kábelt. a géped netes kábelét kihúzod (ha van router, az még jobb) a box Ethernet kábelét dugod be a helyére a modembe, és a box hátuljába bedugod az Ethernet kábel másik felét. Akkor létre tudsz magadnak hozni egy Xbox LIVE fiókot, a konzolon, mert nem kell a gépeden asszem xD már régen csináltam meg az enyimet.
ennyi. van fiórkod. ehhez nem kell semmi plusz pénz. és itt jön a bibi.
először rohadtul nem fog neked feltűnni a bibi, mert amikor megveszed a boxodat, ingyenesen kapsz hozzá egy 1 Hónapig tartó GOLD előfizut. (jól hallottad :D én az Elitemhez kaptam egyet, de nem tudom, hogy Slimen hogy van ez. mindenesetre ha a Slim-hez nem kapsz, akkor is Slimet vegyél:) és ne feledd, nam kártyán kaptam, hanem csak úgy. bele volt építve a boxba :D)
a bibi abból állna, hogy nem tudsz multizni, Facebookozni, Twitterezni, Kinect Video Chatezni. (ezeket nyújtja a GOLD :) de valójában csak a multi az érdekes. meg talán a Kinect Video Chat... talán :))
Ha multizni szeretnél, akkor nincs Xbox:p Vagyis akkor van, ha hülye vagy xD
igazából egy kicsit még én is megbántam a boxot, bár nem tudom biztosra. PS3 nekem még mindig drágábbnak tűnik...vagy csak rosszul látom.:)
nem fogom a netet itt dugdosni hogy menjen a net Box-on inkább hagyom is a Box-os témát!!
meghát én multizni akarok!!:D
veszek PS3-at csak 2 kérdésem lenne vele kapcsolatban:D
1 lehet-e netröl játékot tölteni neki??
2 azt halottam hogy csippelni kel hogy tudjak játszani ha netröl töltök le játékot neki azt meg hogy kell??:D