Nekem is a Legend az első next Genek közt :D Aztán Anni és az Undit is szeretem, de azért jobbnak vártam.
Nyomtatási nézet
Régebben istenítettem az Undit, hogy milyen jól néz ki már...xD
Most meg kiderült, hogy as legrosszabb a next gének közül:P
Remélem a TR9 ennél sokkalta jobb lessz:D:)
Egyébként Kazasztánáál már a laborba megy a Next Gen nekem.
Mi a zuzmót célszerű csinálni azzal a géppel, amelyik folyamatosan csak újraindítgatja magát? :(
Esküszöm, hogy csak egy rohadt frissítés miatt van. :ohno: Lefagyott közben, én megelégeltem, kiléptem belőle; elment a net utána - emiatt sokszor indítottam újra a gépet, hátha jobb lesz. De ez nem sokáig működött. Most már semmi nem jön be... Ollllyan jó. :rolleyes: :D Az a sok lementetlen cucc... Ááhhh... :privateeye:
Valahogy ki kell lopnod a dolgokat onnan, ahol el tudod tárolni, éééééés rendszerújrapakolás! :) (És hogy az a problémád is megoldódjon, hogy elvesznek újratelepítéskor a cuccok: csinálj egy másik patríciót, amin az adatok újratelepítéskor sosem fognak elveszni.)
Nem tud valaki egy olyan programot, ami a weblapon levő linkeket ellenőrzi, hogy ne legyen halott link?
Mindig van pár hibás, de a több ezer linket lehetetlen mindig ellenőrizni.
miaf@sz? 10 giga ram? minek? nekem 2 giga van és BŐŐŐŐŐŐVEN elég. (na jó. ha nem is elég, 4 gigánál többet egyszerűen fölösleges belerakni.)
amúgy meg nem érdemes felújítani a gépet ilyen mértékben:
1. mivel már az alaplapod is régi, valószínűleg nem el (főleg a tápegységed. ha túl sokmindent raksz rá, és a tápod gyenge, akkor minden kisül és cseszheted.)
2. egy eléggé könnyen átléphető határ után már drágább felújítani, mint újat venni. (Drágább a leves, mint a hús!)
és vettem bele egy viszonylag erős vidikarit, (de még ez is csak középkategóriás), 20 ezerért, egy AMD HD6570-est, 2 GB DDR3.
ez amúgy 100 alatt jönne ki, ha újat vennél. :)