Igenigen. :) Na de majd átélve az egészet még jobb lesz! :)
Nyomtatási nézet
Claire-el vagyok és South Amerikánál Leon-al voltam :D
már most találkoztam pár olyan dologgal, amire nem számítottam :D
pl. azzal, HOGY MILYEN ROHADTUL IZGALMAS :clown:
most ott tartok éppen, hogy Joe meghívott a Freddy's-be. bár... ahogy észreveszem, imádja azt a helyet:) a Murphy's Law c. fejezet kezdődött éppen, de mára elég volt. :D
már most nagyon tetszik ez a Mafia 2.
Spoiler!
Majd szerezd be a Joe's Adventures DLC-t is, az tűnik egyedül jónak a 4-5 közül. :)
Hűha, jön a Hydrophobia: Prophecy PSN-re! :jumper:
2011. november 1-jén :D
ÉS! Ha Plus tag vagy, akkor ingyen letöltheted! :D
Amúgy az ára: $7.99 / £5.10
Sok újítás van ebben a verzióban is, ha jól látom :)
http://www.hydrophobia-game.com/
Lájkoljátok Facebookon is,
http://www.facebook.com/pages/Hydrop...09523869159524
Kövessétek Twitteren,
http://twitter.com/#!/DarkEnergyD
és nézzétek meg a Trailert is YouTubén, ha lehet, ezt is lájkoljátok :D
De nagy az öröm:)
Amúgy komolyan.. Minek örülsz ennyire Kacsám?.. Nincs is ps3-ad.
"Ezt a videót a felhasználó eltávolította." De láttam Facebookon az előzetest, nem rossz, csak azok az élő bejátszások nem kellettek volna. :vlol: :)
Szerintem(ne sértődj meg kérlek) hülyeség az első részt ennyiszer kiadni.... Elég lett volna a sima aztán meg gyúrni a 2. részre... Csak az idejüket vesztegetik... Mi kesz a kövi?..Hydrophobia Prophecy version 99?... Kérlek..
Nem azt mondom hogy rossz játék, mert nem az, de ez már túlzás..
ha hiszed, ha nem, én is ezt mondtam egyszer Tingnek, hogy túlzásba viszik a javítgatást :)
volt már Pure, most Prophecy, és a Prophecynek már több, mint 7 UPDATE-je van, ez valóban túlzás. :rolleyes:
sztem inenntől akinek nem tetszett, annak nem is fog.
adják ki a maradék kettő részt, zárják le a történetet akár Kate halálával és az egész Cornucopian mozgalom elbukásával és a Malthusianok győzelmével, csak legyen normális lezárás. :) én azt sem bánnám, ha tragédiával végződne, mert el sem tudjátok képzelni, mennyire utálom a happy endingeket. :o
Huh?... Régen még a depi endingeket utáltad :D
Igazából ha Kate meghal akkor nem igen lesz folytatása, vagy nem tudom... Azt se tudom hogy lehetne ezt még folytatni.. Lehet érdemesebb lenne a Dark Energynek 1 új játékon törnie a fejét.
komolyan? :D én nem is emlékszem... :P mondd már el, hogy mit mondtam régen :)
NEM-NEM, nagyon NEM, a Hydrophobiát be kell fejezniük, egyszer és mindenkorra :)
tudod Cindy, a Hydro egy trilógiának készült, és a sztorija asszem teljes mértékben kész volt. igaz, hogy az még csak a sima, legrégebbi, még a Pure verzió előtti Hydro-ról van szó, de a lényeg, hogy a története elejétől a végéig megvolt :) csak aztán közbejött a bibi, a közönségnek nem tetszett a játék, és most odáig jutottunk, hogy a Dark Energy olyannyira átírta a sztorit, hogy már valószínű használhatatlan a régi sztori. :)
mindenesetre én azt kívánom, hogyha NE ADJ ISTEN úgy dönt a Dark Energy, hogy hagyja a Hydrophobiát, ahol van (de ezt én kétlem), akkor legalább közli velem a befejezést.... :clown: áhh, csak hülyülök.:) kár lenne ezért a játékért, mert nagyon eredeti.
dehát vannak más eredeti játékok is. :)
ja és hogy hogyan lehetne folytatni? :D hátttt... a Prophecy endingje az volt, hogy Mila Krass-t (a főgonosz) agyoncsapta az áram xDDDDDDDDDDDD
szóval meghalt. lehetne folytatni úgy, hogy kiderül, hogy Mila csak egy kicsi fogaskerék volt a Neo-Malthusian mozgalomban, és jönnek a további gonoszok, de a NanoCell úgy dönt, hogy megadja magát, de az csak egy csel lenne, és egy nem várt pillanatban visszatámadnának, ésésésés... :)
Fúúúúúúú. Szar a memom nekem is de arra tökéletesen emlékszem hogy még a TR4-nél mondtad :D
Értem én hogy szeretnéd ha befejeznék a story-t, Az a baj hogy az embereknek nem tetszett, de azért folytathatták volna... Nem 1 olyan játékot ismerek aminek az első része 1 szégyen volt a 2. része meg best seller volt..
Talán van még rá esély hogy normálisan befejezik, lezárják a story-t...
Az meg hogí meghaljon a főszereplő... Hát én Régen Fatal Frameban szó szerint elbőgtem magam hogy a 3. részben meghalt az összes fő szereplő leszámítva 1-ett...(eztért utálom a 3. részét...)
Aki meg túlélte örök bűntudatban élt hogy nem tudott segíteni a többieken.. Nem mindig jó a depi end :P
nekem még sz@rabb lehet a memóm mert tényleg nem emékszek :vlol: de mindegy, akkor azóta változtam :rolleyes::)
na ne mondd, én hót ziher, hogy elbőgném magam, ha Kate meghal :D
én még a Mirror's Edge-ben is csak azért nem bőgtem el magam Mercury halálánál,
mert ott volt a szomszéd >__>
Készítettem egy kis videót
ami egy Tomb Raider Crossover( ha lehet így nevezni)
nem tudom ki ismeri a Stolen nevű PC játékot...annak a theme jével egy kis videót :)
Remélem tetszik :3
http://www.youtube.com/watch?v=PFEL4ogegnY
írtam kommentet :)
Hé, emberek, tudtok valami jó horror játékot ajánlani? :D
Mondom HORROR, nem valami olcsó zombilövöldét. :)
Mondjuk a Silent Hill az megfelelne talán. Mi a véleményetek erről? :)
Silent mellett Dead Space és a Siren: Blood Curse ámbár az utóbbi ps exlusive.
Még wii-n a JU-ON the grudge, állítólag félelmetes szerintem vicces volt xD
Silent Hill az tényleg jó ;)
Azon kívűl... Fatal frame, Rise of Nightmares, Limbo, Fear, Amnesia, Clock Tower, Left 4 Dead, Resident Evil(próbáld már ki az outbreakot :P)
Meg Petya mutatott még valami horror játékot PC-n... Nem emlékszem már mi a neve :(
Ennyit tudok így hirtelen, viszont hogy hogy fogsz velük játszani, az már kérdéses..xD
Szerk:Elfelejtettem a Super Mario-t.. Nagyon fosatós ám...:S XD
Fatal Frame: nem sokat tudok róla, de mivel neked tetszik és te is kipróbáltad a Hydrophobiát Xboxon, illene nekem is kipróbálni a Fatal Framet :)
Rise of Nightmares: nem lesz Kinectem (legalábbis a közeljövőben biztos nem) :D
Limbo: kijátszottam már többször is, és irtóra tetszett (kérdezd Michele-t:D)
Fear: nem tetszik :P
Amnesia: NA EZ tetszik. ezt le is töltöm majd. :) demóját kipróbáltam, és nagyon tetszett (ÉS nagyon is féltem)
Clock Tower: nem ismerem, ráguglizok :)
L4D: imádom :) oszttársam kölcsönadta xboxra, kiis játszottam a 2. részt :)
Resident Evil: ........ :vlol: asszem erről nem kell írnom :) (az Outbreaket nem tudom sajnos kipróbálni.... VAG MÉGIS?!?! letöltöttem PS2 emut még a régi gépemre, e nagyon akadozott (és a Code: Verát próbáltam ki, de akadozott)
de mivel most éppen a REmake-kel játszok Wii emun, valószínű, hogy a PS2-es emu is simán menne :)
úgyhogy valószínű megvannak, melyikek kellenek:
Fatal Frame
Amnesia - The Dark Descent
éééééésssssssssssssssssssssss................
RE: Outbreak
:)
köszönöm a tanácsokat mindenkinek, aki javasolt :) (Robbie és Cindy :clown:)
Én is tudnék 1 jó játékot, amit már 5x végigtoltam, és féltem is tölle, de az a baj hogy nem horror....:(
Régebben bepisáltam tölle, de szerintem nem ijesztö, csak fárasztóak a szörnyek...
De nekem nagyon tetszik:D
Ha valakit érdekelne a neve Will Rock:)
Tudom, hogy nem akarsz ilyet, de jobbfajta zombilövölde esetleg még lehetne a Metro 2033. Bár nem játszottam rajta, de videók alapján elég nyomasztó hangulata van és vannak ijesztő jelenetei.
Szerk: Amnesia tényleg ijesztő lehet.. http://www.youtube.com/watch?v=xgJWC...eature=related xd
Alice sajna tényleg nem félelmetes.. Én sajnos chapter 3-nál már meg is untam az egészet.. Nekem túl monoton volt... A stroyja sem volt valami nagy durranás :(... A szinkronszínészek(vagy hogy is hívják őket) pedig borzalmasak voltak.. Kb semmi érzelem nem volt a hangukban :/
Pedig a trailerei olyan jók voltak..
1 kérdés Petya:dEzt elvinné a gépem akadozás nélkül???:DMert én kiprobálnám!!:D
http://www.systemreq.extra.hu/jatek.php?id=45
Simán elviszi!!!:D:jumper::jumper:
Le is töltöm!!!:D
húúúúúúúú.........
ez az Amnesia....
Kegyetlen. KE-GYET-LEN!
sötét szobában játszottam, fejhallgatóval :) bráhhhhhh..... :clown::jumper:
bár a feeling nem volt meg igazán, mivel nem voltam egyedül, ráadásul anyám a szomszéd szobában Muzsika TV-t hallgatott... :privateeye:
de még így is tökre fosatós volt :) ijesztő az a szörny, ráadásul azok az effektek!! (tudjátoook.. ha Daniel nagyon fél, akkor a kép elmosódik, meg remeg, meg össze-vissza hullámzik... asszem Post-processingnek hívják az ilyen effekteket)
Isteni:) most kész vagyok az első jelentősebb puzzle-vel, 4 db flaskát kellett megtalálni, amiben valami alkímiai szutyok volt. aztán össze kellett keverni őket, kaptál egy savat, és azt rá kellett önteni egy véres, nagy pókhálóféleségre, ami szétmarta, és most bejutottam valami Refinerybe (Finomító?)
Kacsa, tudtad hogy a Battlefield 3 bétában van sok rejtett Mirror's Edge easter egg? :) Nézz utána a YouTube-on, én is ma láttam. Ki tudja, talán jön a folytatás? :)
Michele: Én is baromira várom már, csak nehogy csalódjak. :D
Robbie is mutatott már egyet :) egy sárga táska volt elrejtve a sötétben, kiköpött olyan volt, mint egy Stashpoint. (a ME ingame tutoriálja szerint így hívják azokat ahelyeket, ahol a Futároka táskákat ledobták)
háttt nagyon remélem, hogy most az ME2-re koncentrál majd a DICE, hiszen megvan a nagy álmuk, a BF3.