x"DDDDDDDD
hát elég kalandos élete lesz neki. :D
Nyomtatási nézet
Hát na igen. Majd az lesz, hogy : -Lara kislányom, most nagyon figyelj arra, amit mondok neked. Te leszel az Új Lara Croft, neked is kalandoznod kell majd, meg megmentened a világot. XD Nagy is lenne, ha szegény kislánynak az apukája, meg az anyukája ezt mondanák neki. XD
azért nem hittem volna h megcsinálják Lara halálát...:O
képregényben...de pont Larához illő:/
Hali te benne lennél rajzversenyben?
Megkérdeztem Robbie-t ő azt írta vissza felőle ok ha többen akarjuk vagyis úgy írta nem rajta múlik ha többen is benne vagyunk.
"Megnézem" még hogy benne lenne e még pár tag?-írtam pár embernek a topikjában az üdv. új fórumozós részben.
csak át ha ezt a topikot valaki előbb lesi meg
Ja aki benne lenne létszi feltétlenül írjon hozzászólást hogy benne van e vagy nem?
Na,kinek van hó szünet??:D
Nekem!
Persze, hogy nincs :privateeye:
Nálunk egész Baranyában :D Durva :D De csak Holnap meg szerda :S
Nekem nincs :(
elvileg Szegeden is van.....
de Baján nincs.
Baján laksz? Ott lakik 2 osztálytársam :D Ez most így eszembe jutott :D Amúgy nem értem,hogy miért nem adják meg nekünk ezt a hetet.Csütörtökön és pénteken is lesz havazás,akkor meg megint bejelentik,hogy nem kell jönni?hmm
Ha szerencsénk van, nekünk kiadják csütörtökre meg péntekre. Úgy legyen! :D
Nekünk sí szünet van, de holnap már suli basszus..xd
Jól van ilyeneket nem nézek.Pécsre a Pollack-ba :D
Nálunk sincs hó szünet
nekünk még szó se volt ilyenről, hogy hószünet! xD
Mi a probléma a kisPollack-al?:D
Sziasztok! :D
Innen ki írt felvételit? XD Mert én írtam -.-" Aki írt, annak hogy sikerült? :D :)
Most mész középiskolába vagy fősulira
Mivel én jövőre érettségizek így engem nem érint a felvételi(meg amikor odamentem isibe nem kellett írnom)
Srácok!fel a kezeket aki erre emlékszik!:D:jumper: :vlol:
Ködös szombat reggel, egy fekete sziluett előlépett a bokorból és rám nézett. Magas női alak, Fekete Pákó hasonmás, de hosszú hajú, már-már Sarah Palint, hirtelen rám köszönt: CSŐ CSUMI CSÁ. Értetlenül néztem rá, már röhögőgörcs kerülgetett, majdnem be is sikerült "csokizni", mikoris megjelent Lara, ámulva bámultam őt. Röhejes ruha volt rajta: Egy takonyzöld zokni, és ruha rózsaszín csipkékkel díszítve, cuki kis pöttyös tütüvel megspékelve, mellei a legújabbak voltak. Ezért új melltartókat kellett vásárolnia, hogy bele férjenek méretes dudái. Így hát leírhatatlan volt a büszkeség arcán. Korábbi kisebb méretéhez viszonyítva a mostani jóval szőrösebb és nagyobb volt, Winston is eljött vele, mivel megjelent a legújabb téli divat és a szilikoné is.
Plázába menet megálltak és Lara mondta : - Egy ps3is kellene!
- Milyen színű kéne? - kérdezte Winston.
- Rózsaszín!
Ekkor átváltozott a ps3 rózsaszínűvé
- Ocsmány - válaszolt Winston.
- Mi?!
- Lady Croft, nézze Tomb Raider mintás!
Otthagyták, mentek tovább.Bementek egy csokiboltba, vettek Snickerst, jó drágán,mert Natla beleszólt az árakba. Irigyelte Lara melleit, hisz mindenki tudja, hogy igazi mellek neki nem lehetnek.
Lara nem árulta el, ezt a titkot Natlának, mert kiröhögte volna és megette volna a melleit vacsorára. Visszatérve, a plázában leértékelés a PS3 gameknél, közte TRU volt, amit nem hagyhatott ki.
- Van gyüjtői kiadás? - kérdezte, miközben gatyájában elkezdett valami mozogni. Winston így szólt
- Mondja, hogy nem történt meg újra, amikor egy mókus Guitar Hero-zott a gatyájában. -mondta. Megcsókolta a kezeiben lévő erdei makkokat amit egy wc-ből szedett ki.
- Nos, öhm, nem. Átestem egy műtéten és ilyenkor mindig...
- Többön is ...
- Winston !
kajak ennyi idő után is sírva röhögök rajta:$
Valaki chat? :D
mit szólnátok hozzá,ha visszahoznánk a történet építős topicot?(persze ha Roli is beleegyezik)
És mielőtt mindenki negatívan állna hozzá...
ha lenne rá igény,akkor itt offtopicban megbeszélhetnénk a szabályokat,topic nevét,miegymást.
Többek között azért,h az akkori hibákat,amik a régi fórumon voltak,elkerüljük.
http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban..._fog_gyartani/
Fujj... Ezt megis kifujna magara ??? Ez beteges már... Wáááh Gagában mindig csalódnom kell... Már kezdtem megszeretni ....a Marry The night milyen jó már, erre ezzel a parfummel nalam megint kiverte a biztositekot :/
Amúgy csak nekem rakja be a fórum rondább minőségben az avatarjaimat? :D Esküszöm, bármivel próbálkozok, mindig "maszatos" lesz az eredmény. Régóta szemet szúrt, csak most már gondoltam, megérdeklődöm. Más fórumon ez nem probléma. ^^'
-----------------
Fúúh, Athénban milyen kis csetepaté folyik... :privateeye:
Nekem mindnél rontotta, pedig nem raktam be olyan hű de brutál képeket. :confused: