XDDDDD:p:rolleyes:
hja jó....:rolleyes:
Nyomtatási nézet
XDDDDD:p:rolleyes:
hja jó....:rolleyes:
én azért kérdeztem,mert ami játék az az editor,és már nagyon ki szeretném próbálni az Underworldöt többek közt,és hát,ha nem használom annyit..bár aztán kitudja,mert ha megvan jön a kövi játék,meg a kövi,és így tovább...(bevallom kicsit a resident evil is érdekel,épp a régieket szerzem be ps1re)
hát Scoobykah... az Underwolrd PS2-es verziója nagyon, NAGYOn sz@r. volt szerencsám Wii-n kijátszani, de... hát...:D
a klasszikus Resik PS1-n hatalmas élmény!!!:hug::)én emulátorral játszottam ki, és úgy is tetszett, hát még TV-n, valódi PS1-en milyen klassz lehet!:)
A PlayStation 3 árcsökkentése mellett érkezik a lebutított PSP
Nem gondoltam volna, hogy kidobnak egy új szériát :eek: :D
Nagyon szép az "új" PSP, gyönyörű, matt fekete burkolata van, viszont nincs benne wifi. Valamivel 30 ezer forint alatt lesz. :eek: :D
http://prohardver.hu/dl/cnt/2011-08/75971/pspe1000.jpg
Ezt tegnap írtam én is :D
Jó lenne ismét psp a kezembe főleg ilyen árban :D Kindom Hearts és Parasite Eve 3at, Monster Hunter-t nyomni kéne ámbár az utóbbi jön ps3ra :D
Na majd úgyis jövőre derül ki hogy psp vagy vita lesz :) ez évben WII-t tervezek venni :D míg mielőtt nintendo kinyomja az új modelt ami kisebb mert kivették belőle a GC támogatást.:(
WII-t???:eek::eek::eek:
nahát.....
én Xbox-ra hajtok:D
remélem meglessz:D
sok sikert hozzá Robbie:thumb:
kösszih:D
csak 2 hónapot kell rá várjak^^
hmm.....2 hónap????
csak jó kell legyek s megkapom a jutalmamat:naughty: