a RE5be Chrissel nem tok futni o.O Ha csak sétálok akkor csigalassú, ha meg nyomom a futás gombot akkor sétál. Nagyon idegesítő :angry:
Nyomtatási nézet
a RE5be Chrissel nem tok futni o.O Ha csak sétálok akkor csigalassú, ha meg nyomom a futás gombot akkor sétál. Nagyon idegesítő :angry:
Nem álítottál el valamit??:D
Vagy a trainer sz*r*kodik most is.XD
Hát tuti hogy az kavart be, nem állítottam semmit.
Hmm.....probáltad már újratenni a játékot??
Úgyértem hogy mindent kitöröltél még a save game-eket is??
Mert nekem a save game-em miatt maradt meg Jill.:p
És most lézel és célkereszt nélkül jáccok.Ólyan idegölö, hogy nincs lézer.:angry:
:D Nem Kacsa, a BF kivételesen PC -re lett fejlesztve, ami amúgy nem úgy néz ki mintha PC -re lett volna fejlesztve...na mindegy. :D
Azért akkor írhatnák már hogy az ajánlott konfignak paksi atomerőműnek kéne lennie, meg meg van az ajánlott bőven, a kari egy pindurit gyengébb mint az ajánlott, és akkor low részletességgel minden szűrőt lekapcsolva 40-50 FPS átlagban, míg ultrán jó ha van 30. (És akkor már akadozik is.)
Asszem CoD lesz a fav., ha nem cseszik el....
Ja, mindjárt a megjelenéskor jön 2 gb patch. :D
:D De legalább műkszik rendesen a játék? :D
Most esik ám le, hogy nincs a DICE -nak másfél hónap ideje, de két hét se, hiszek október huszon valahányadikán jön a játék, azaz nincs 1 hónapjuk se, hogy kezdjenek ezzel a csak látszólag béta, amúgy full alpha stádiumban levő játékkal...nem fogják tudni megcsinálni, és tényleg jönni fognak már a megjelenéstől a 2 GB -s patch -ek...Na DICE, ezt egy kicsit lehet elszúrjátok az elején....
Legjobb reklám!!
_________
Tudtam én hogy nem csalódok a DICEban! :)
http://i52.tinypic.com/2z9e1ky.jpg
http://gtaplace.hu/hir/912/muzeumban...auto#kommentek
Egyrészt juhé! - másrészt tessék csak elolvasni a végét... ;) :D
Huhuhúúúú, kijástzottam mégegyszer a REmake-t, de most Chrissel, EASY módon :)
Azért EASY, mert túl akartam lenni rajta - gyorsan.
viszont megbántam azért az EASYt xD nem adott túl sok játékélményt.
de legalább kész van :)
http://i55.tinypic.com/jk8zdt.jpg
Most játszok a Dance Central 2-ővel és nagyon tetszik!:D
Sokkal jobb mint az első része. Főleg ha 1ütt táncolsz valakivel.. Rise of nightmares után ez a 2. kedvenc kinect játékom.
A Rise of Nightmares az nekem is megvan, baromi jó játék! :D Csak ne lenne olyan nehéz halál nélkül végigvinni legnehezebb fokozaton. (van egy trükköm, amivel még ki tudok gyorsan lépni mielőtt meghalnék, viszont még így sem jön össze a Chapter 3.)
Én most gates od anadaronnal játszok. Néha még a for cry-vel is.
Mikor kezdted? :) Amúgy a Chapter 3 és a 4 teszi hosszúvá a játékot, mert utána és előtte rövid fejezetek vannak.
jaaj igen, ismerőőőős... -___-"
Hydrophobiát is azért hordták le, mert tudott újat mutatni, és teljesen egyedi, nem egy olyan sztereotipikus háborús effpéesses-, kocsis- vagy szuperhősös b@szás. :angry:
a Mirror's Edge is így járt, tudtommal. nem tudják ezek értékelni a jót.
1 hete.
Sajnos nincs sok időm játszani vele :(. Viszont most lesz 1 hét múlva őszi szünet:). Akkor biztos ki fogom vinni^^. Chapter 1 tényleg nem volt nagyon hosszú, de tetszett, nekem tetszik a storyja. Ráadásul el szórakoztam én azzal is elég sokáig.. Irányítást még szokni kel :p
NAHÁT-NAHÁT:D
megvan a Just Cause 2:jumper: már nagyon régóta akarok vele játszani, de most sikerült is "beszereznem" :rolleyes::D
és el vagyok kápráztatva.
gyönyörűen fut.
mind a három Benchmark-ot lefutttatam, és DEFAULT beállításokon :) 1024x768-on, Motion Blurral, Very High víz-részletességgel.... a többit elfelejtettem :vlol:
dehát nagyon szépen fut:
az első hely, valami Dark Tower átlagos FPS-e 31, a második, a Desert Sunrise 38, a harmadik, ami valami nagyvárosban játszódott, az meg 30 FPS-t adott :)
igen, ez utóbbinál nekem is feltűnt, hogy egy nagyon hannyányit szaggat, de alig észrevehetőem:D
na, akkor most indulok, és...
vigyázz, kész, Panau!:D
igaz, hogy most a Prophecyre és a REmake-re akarok koncentrálni, dehát már kijátszottam mind a kettőt, és többször is. :)
na Roli, mit szólsz? :D kívánj gúúd lákk-ot! :)
Júj ennek nagyon örülök:D
Én a Mirors Edge-t szeretném elkezdeni!!:jumper::jumper:
Annyira megtetszett, és kéne már 1 kis változatosság.:D
a Resi 4-et is minnyá kitolom.:PMár 10x-reXD:D
Még fogalmam sincs, de majd úgyis kikérem a tanácsotokat, mivel én nem értek hozzáXD:D
először is meg kell nézned, hogy milyen a videokártya csatlakozója az alaplapon :)
ha minden igaz, akkor ún. PCI-Express-es, de az ördög nem alszik :)
küldj be egy képet róla, és mi megmondjuk milyen a csatlakozója :) régebbi gépeken nem PCI-E van, az meg gáz lenne, mert a jobb vidikarik már PCI-E-sek.
utána le kéne olvasni a tápegységed külső borításáról, hogy hány wattos, mrt ha túl alacsony, akkor a vidikari "kisülhet" (én úgy tudom, hogy olyan 400 W körüli az igényük a mai videokártyáknak, hacsak nem veszel valami hiper-super, vagyonba kerülő vackot:clown:) (akár azt is lefényképezheted, és mi azt is megmondjuk)
GYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BF3 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :jumper:
November 2-án meg GTA V trailer!!! :jumper::jumper:
November 25.-én WWE 12!
Fú de sokakat érdekelhet xD
PetyaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA! :jumper:
Meglett a Mafia 2 is :)
huhhúú... a Just Cause 2 és a Mafia 2 kettő már nagyon régóta tetszett, a JC2 az akciódússága és a hihetetlen méretű szürrealitása miatt, egyszerűen annyira szórakoztató, hogy olyan dolgokat csinálsz, mint egy szuperhős xDD nagyon elvagyok vele :)
a Mafia 2 meg a története és a hangulata miatt, tátva maradt a szám, amikor először kijátszottam a demóját :) Isteni az a játék.
el vagyok havazva játékkal:jumper:, tudjátok az utóbbi időben már nagyon untam a videojátékozást, mert nem volt semmi új.
NAH VÉGRE!!!!!!! :jumper:
most visszatérek a PC-hez egy időre :) egykoron úgyis csak PC-m volt,és igenis PCn is nagyon jó játszani :)
SZERK.:
lebencsmárkoltam a Mafia 2-őt, és kiírta, hogy "the game is running without any significant problems" :jumper:
amúgy meg C-helyezést értem el, úgy, hogy az átlagos FPS a végén 40 pár volt, kb. 42 körül.
húha, ez tökéletes!!!!! :D:D:D:D
Petya, te ugya A-helyezést értél el?
A Mafia 2 az tényleg nagyon jó játék, egyetlen egy súlyos hiba van, ami miatt lehúzásokat kapott: nincs FREE RIDE mód. Most komolyan. Egy olyan játékban, ahol van gyűjtenivaló, élnek a karakterek, a világ, ott nincsen FREE RIDE. Azt javaslom, ha szeretnéd gyűjteni őket, az utolsó küldetés előtt csináld meg őket. :)
Tök jó a Resident Evil Darkside Chronicles Wii emun játszok, ami egész jól megy. :D Most járok ott, hogy Ada eltűnt. :D A 2 pókicánál mentett és abbahagytam :p Majd holnap folytatom. :)
jaja, és olyan drámai lesz a története, kár, hogy már minden jelentős fordulatot megnéztem, emlékszel, Henryt és a végét is privátban beszéltük meg :) már akkor imádtam a Mafia 2őt :) általános suliban meg volt egy nagyon jó barátom, az meg a Mafia 1-ről dumált :) neki is nagyon tetszett :)
Húúúú, jó játékot! :cool::D
Én imádom a Darkside Chroniclest, szomszéddal olyan jót játszottunk vele :D
Természetesen én mindig Leon voltam, ha lehetett :rolleyes: a CODE: Verás résznél meg Claire voltam.
Te ki vagy most? :) Leon v. Claire? :)
Avatarból ítélve szerintem Calire-el van :P