Általános Tomb Raider Anniversary társalgó 5. oldal 8. hsz. az a kép mi a kar lenni? :vlol: http://oi41.tinypic.com/28rjjns.jpg
Nyomtatási nézet
Általános Tomb Raider Anniversary társalgó 5. oldal 8. hsz. az a kép mi a kar lenni? :vlol: http://oi41.tinypic.com/28rjjns.jpg
Neeem ez XP Vista témával :p
fúúú GloZell ismételten kifigurázta Niki Minázst, de most sztem minden eddiginál morbidabban. :vlol:
https://twitter.com/#!/JLofan101/sta...100225/photo/1
GloZell a legnagyobb! :D :clown:
Srácok!vidékiként,fura tőlem,de szerintetek,nem kéne összehozni egy TR-es találkozót?
(egyelőre elméleti sikon.mert ha nincs elegendő jelentkező nem is foglalkozok a témával)
Én benne vagyok. Remélem, hogy el tudok menni rá, ja és hogy sokan jönnétek közületek. Jó ötlet a találkozó. :)
Nekem nem megoldható, nincs mivel elmenjek!!:(
Itt rohadok 1 szmog-os városban, és anyáék nem engednek 1-edül menni, szal nem lehetek, ott, pedig nagyon jó lenne!!:(
Kár... Na de mi a megoldás? Hát tartsuk ott nálatok Gyergyószentmiklóson. :D Szép hely, plusz egy kiruccanás Romániába. :) Láthatjuk a hegyeket, a várost, és nem utolsó sorban Téged Iza. :)
Na egfen, sok külföldi szokott erre járni, és megdicséri a hejünket!!:D
Jó lenne, de azért nem hiszem, h mindenkinek ijen egyszerü lenne 1 ''kiruccanás''
Nem megoldható, még az (mostoha)anyaországba se ne még Romániába, teljesen ismeretlen országba nem mennék magam, romániába meg 1x voltam, elég volt belőle, soha többet.. xDDD
Én útálom Romániát!!XDSzívem szerint elköltöznék innen, de mivel nem lehet....:rolleyes:
(haggyuk a politikát, mert még a végén kititanak!!:D)
De azért a szép tájért megéri itt lakni.:)
Románia nagyon messze van, hááát amit én láttam belőle az nem szép, elmaradott, igénytelen, sztem mindenkép költözzel, me siralmasan csóró xDDDD
Én sem élek szivesen itt!!-.-*
Nem tudom, nem lehet úgy összehozzni, hogy mindenki ott legyen, ez képtelenség!
Egyáltalán nem képtelenség,csak nem engedheti meg mindenki magának.
de bocsi ez csak egy ötlet volt.felejtsétek el.
kár volt felvetni-.-"
Khmm... Ne Romániáról beszéljetek hát, hanem arról, hogy akkor ki jönne a találkozóra, ha lenne! Legyetek szííííívesek. :)
Kedvcsinálónak 2004 őszétől: A http://treditor.hu/ -n van fent, a jobb oldalon egy Találkozók" menü. :)
Régebben is voltak, de azok még a tr.hu-n. Persze vannak ezekről bővebb beszámolók is, videók, rengeteg kép, de azokat csak az ottjártak láthatják, vagy legalábbis azok, akik már voltak legalább egy talin. :)
Szerintem is, bár most német helyett franciát tanulok, szal ez elmaradt, de amit tanultam,azt viszont még tudom, és elvileg ök is tanulnk angolt, szal ha nem értem mit mondanak, még mindig tudok úgy ertekeznbi velük!!:D
és hogy miért megyek ki??Szórakozásból!Akkor lessz csak idöm megnézni, mijen is valójában németország!!:DAmúgy anya holnap megbeszéli az oszival, hogy tudja-e igazolni azt a 2 hetet, ha igazolást viszek!!:DRégi nagy vágyam, hogy kimenjek, így is elég jól állok a tanulással 2 hét azért még nem ojan sok!!
Németben nincsenek rokonaim, szal városnézö tura!!:D
Nem tudom, nem árulták el, hogy hova visznek, de jó lene oda is elmenni!!:D
Dehogy megyek egyedül!!Aútóval ha megállás nélkül megyünk, akkor kb 1 nap alatt odaérnénk!!:D(legalábbis apum addigra szokott odaérni)
Ahh basszus, sose gondoltam volna h a képregények ilyen jok most olvastam el az originst, egyszeruuueeeen ahhh, na ilyen Larat kéne gyártania Crystalnak, belevaló, arogáns, szemtelen, szókimondó, senkinemérdekel, kemény csaj! Ez az én Larám! :cool: Egyszerüen fenomenális, a képregények egy olyan TR-t mutatnak be amilyennek mindig lennie kellet volna a játéknak, amilyennek mindig is elképzeltem... Ahogy Lara levan rajzolva az egyes szituációkba, akciójelenetben vmi eszméletlen, és most már kell, igénylem a románcot a TR-be, vicces és b@szott jó ahogy mindig visszautasitja Lara az adott pasit... TR5 utáni események is benne vannak amik lenyűgözőek... Crystalnak javaslom h a jövőben a képregények alapján csináljon TR játékot!
Az egyik crystalosnak most szuletett gyereke és ugy nevezték el a csöpséget h Lara xD
am Grat nekik :thumb: