Aki még nem szerezte be volna a Portal első részét, az most megteheti mert Steamen ingyé' van szept. 20-ig! :)
Nyomtatási nézet
Aki még nem szerezte be volna a Portal első részét, az most megteheti mert Steamen ingyé' van szept. 20-ig! :)
Ezt úgy érted, hogy ingyen adják?! Hol??:eek:
Olvasd el megint amit írtam. :) Na jó, segítek. Menj fel a steampowered.com nevű oldalra, és kattints a jobb felső sarokban lévő "A Steam telepítése" gombra. Nekem már fent van, úgyhogy a telepítés meneteit nem igazán tudom, de szerintem meg tudod oldani. Miután felraktad, és bejelentkeztél, kattints IDE, és nyomj a Játék telepítése gombra. Remélem mindent jól írtam le, ha valamit nem értesz, írj rám PM-ben, és majd valahogy megoldjuk. :)
YAAAAAAAAAAY AKKOR MOST HIVATALOSAN?!?!? AZAZ MEGTEKINTEM AZOKAT A RÁDIÓS ÜZENETEKET IS?!?!? ÉS ACSIKAT IS SZEREZHETEK?!?!?!? YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY :jumper::jumper: kössz, hogy szólsz :)
dzsemfix barátom, nagyszerű játék, bár lehet, hogy nálad nem indul el... de próbáld meg :)
Persze, a Steam a Valve saját cuccosa, alap hogy hivatalos. :)
Hát nem is XBOX-ra. :)
Te jó ég mivel játszottam ma xD JUST DANCE 2, komolyan úgy lefáradtam 3 szám után mintha lefutottam volna 3kört az utcán XD
Amúgy nagyon jó játék :D vagy 40% értem el de jó volt LOL
Nem kellett volna előtte üdítőt inni mert most már a hasam is fáj XDXD
Istenem ehhez a Stockplie-hez és a Take it to the Max-hoz tényleg nagyon nagy, NAGYOOOON NAGY kockának kell lenni, egyszerűen kurv@ sokáig tart:rolleyes: basszus, még annak is 1 évig tart, aki mindennap 25 órát Resi5özik. ehhez az Achi-hoz kell türelem... és aranypénz is.
Na értelem szerűen BF3at se PC fogom kipróbálni LOL
Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card (AMD): DirectX 10.1 Compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 SERIES, with ATI RADEON 3870 or higher performance)
Graphics Card (Nvidia): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (Nvidia Geforce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with Nvidia Geforce 8800 GT or higher performance)
Sound Card: DirectX compatible
Keyboard and Mouse
DVD-ROM Drive
Recommended System Requirements
Processor: Quad-core CPU
Memory: 4 GB
Hard Drive: 20 GB
Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (Nvidia Geforce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
Sound Card: DirectX compatible
Keyboard and Mouse
DVD-ROM Drive
Ahha szilvás buktát mert azt szeretem ! XD
Ó hát ez semmi. xDDD :D Na nem ám. Kártya az lassan kéne új, de még bírni fogja remélem. Proci meg megvan 4 mag, tuningolva is van szóval nem panaszkodhat, 4 GB is megvan, hely meg van bőven.
Amúgy az eddigi infók szerint NINCS még olyan gép ami maximális részletességgel minimum 30 fps -el futtatná, szóval érdekes lesz, főleg 64 fős játék esetén, mert az rohadtul izzasztani fogja a gépet. :D
kivel akarok én versenyezni :(:(:(:(:(:(:(
ez tök sz*r a tiéd sokkal jobb lessz ne add el a reményt biztos menni fog és jobbat csinálsz majd ne aggódj nézd a jó oldalát ugyse másnak csinálod hanem nekünk szal...:D
Be ne dőlj nekik, tom! A semmivel vágnak fel. :thumb:
ELINDULT A BÉTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://gamepod.hu/hir/battlefield_3_40_perc_beta.html
Már töltöm is lefele :D
Nem lessz dobozos :(
Jah dobozos nem lesz dehogy gagyi lesz az is biztos :S
Már van BF3 nyílt béta hohohóóó szedem is :D
Az "Ubnisoft" csak kiadta a Will Rockot, nem ők csinálták. :) Az I Am Alive szerintem első napos vétel lesz, iszonyat hangulatosnak néz ki! :D (reméljük 800 MS pont lesz, mert akkor elég egy 800-ast venni, viszont ha 1200-as lesz, akkor vehetek egy 2100-ast. :()
Figyelem emberek! A GOG.com-ról most október elsejéig, azon belül is délután kettőig ingyenesen letölthető a Broken Sword első részének Director's Cut változata, és természetesen az eredeti is, plusz mellé még szerezhetünk avatarokat, HD-s háttérképeket. Bővebb információt ITT találhattok, én már töltöm, hamarosan lejön, külön ajánlom a GOG Downloadert hozzá! (Azt érdemes tudni, hogy ez nem úgy van mint a Portalnál, tehát ha ezt egyszer letöltöttük, akkor akármikor elővehetjük! :) Legalábbis remélem, ugyanis ez az első alkalmam ezzel az oldallal. :D)
Jézusom milyen szar ez a BF3 XD lebegő bokrok, pár területen lenézhetek a semmibe és idegesítő a halál kamera vagy micsoda tehát megyek előre majd be ad egy "vidit" ami 1 méterrel ezelőtti lépéseim voltak és ott halok meg ahol már mentem előre 1 métert élve xD arról nem beszélve hogy a szerver gondol egyet és lecsatlakoztat..:mad:
Ez nem beta inkább alpha XD
:D:D:D:D Am nektek nem mától van ingyen Gold hétvége?
http://www.xbox.com/en-US/Community/G3-Charity-Event
Áhh... nincs is ez olyan ingyé'. :( Adományozni kell, és majd akkor. Ez így nem FUNFUNFUN.
Őszintén szólva remélem a DICE most nagyon nagyot koppan, megszeppennek, hogy sz@r lesz a BF3, és remélem, hogy most már az ME2-re koncentrálnak majd. :angry: Köcsögök. Sőt, KÉKEK! :angry:
Hát eddig nagyon a BF3 felé dőlt a mérleg, de most úgy néz ki, hogy ezek után ha a CoD képes lesz normálisan, bugok nélkül futni, akkor lehet annyi a BF -nek. Jó mondjuk ez elvileg "béta", de nem hiszem, hogy olyan másfél hónappal a megjelenés előtt egy béta stádiumban levő játéknak így kell kinézni... Messze nem olyan szép a graf, mint a videóban, ráadásul érthetetlenül kevesek az fps -ek.
BF3 minden csak konzol port nem :D
Ez a másfél hónap is olyan hogy szerintem 2hetük van csak csinálni mivel ezeket kikel írni, ki kell szállítani minden bisz**** szerződés stb...
Na de majd aki megveszi rögtön töltheti a patcheket xD
ME2 AKAROK, próbáltam keresni betában ME2re utaló jeleket de nem találtam csak hasonló 5leteket amit MEben láthatunk..:(