de utánnam jön nem???:Dha memegyek az épületekbe:D
Nyomtatási nézet
de utánnam jön nem???:Dha memegyek az épületekbe:D
hallod, te nem sietsz xD
a láncfűrészes csávó azért nem az elején van, hanem a 2-1. chapterben.
hogy jutottál el ilyen gyorsan?
mindenesetre eléggé mázlista vagy, hogy csaak MAJDNEM haltál meg Sheva miatt, mert én nemhogy majdnem, hanem számtalanszor meghaltam miatta.:D
ezért vagyok Shevával, mert így Chris miatt halok meg, akit sajnálat nélkül lelőhetek ez miatt.:clown: (ha be van kapcsolva az Attack reaction, akkor még a vére is kijön :D)
a Chainsaw Majini?
tök gagyi :P megállt előttem, várt pár másodeprcet, és akkor meglebgette azta hülye láncfűrészt. Dr. Salvador, na ő már valaki. ő nem vár. ő azonnal lenget. kikérem magamnak, ha valakibe belenyomnak egy láncfűrészt, az nem fog elrepülni 3 méterre és utána meg kiabál, hogy "Help mee!" ez a DYING state ez egy nagy marhaság a Resi5ben.
ja, és többet nem is nagyon akarok ko-operaítv dolgokat látni a Resiben :P egyszer belefért, de nem jó így. ráadásul ha egyedül vagy, talán még a félelem is nagyobb.
Operation Raccoon City meg... röhej. fujj.
már nagyon kiváncsi vagyok a Resi6-ra, hogy mennyire cseszi el a Capcom.:rolleyes:
Spoiler!
JAAAJ és igen YzaaA, az Inventory. ezt jól megmondtad :thumb:
ja én azóta félek a láncfürésszes csávoktól amióta DR.Salvador levágta vagy 7x a fejemet!!!:rolleyes:
akkor ez semmi lessz:rolleyes:
hogy hogy jutottam el odáig??hamar:D
nameg azok a hülye kutyák!!!!kész borzalom:rolleyes:
hjaj egek úra ojan kicsi az az Inventori hogy má ha sok cucc van benne akkor nem is férünk el benne!!:rolleyes:
jó a resi 5 de valahogy nem változtatja meg a kedvencségi sorrendet!!:jumper::jumper:
még mindig a resi4 a kedvencem^^
vannak elönyei az 5-ösnek de vannak hátrányai is!!;)
Én mindent oda ****ok Shevának tarsd meg majd kihasználom LOL:ohno:
fuuuhúúú elértem a chapter 2-2-ig^^:jumper::jumper:
és most ott tartok hogy egy bazi nagy repülöszörnyet kell legyözni:(
a kanyonnál:(
na és azt hogy csináljam???fojton kell meneküljek az életemért!!:rolleyes:
Spoiler!
XDDD:rolleyes:na hjo akkor a Popokarimu-t hogy kell legyözni????:D:rolleyes:
én is felhasználtam öket a egészet még sem halt meg!!
na mind1 megprobálom megint:D