Bírom a trollface olvasóit beraknak egy tr fail postot és fikázzák a játékot holott eggyel sem játszottak még és még LE pályával sem érdekes.mert a wow olyan hú de jó. Annyira de annyira tud az ilyen hergelni.
Nyomtatási nézet
Bírom a trollface olvasóit beraknak egy tr fail postot és fikázzák a játékot holott eggyel sem játszottak még és még LE pályával sem érdekes.mert a wow olyan hú de jó. Annyira de annyira tud az ilyen hergelni.
Már nagyon dühös vagyok, ezekkel a nagy harcosokkal nem bírok, állandóan valahogy hátulról elkapnak. :angry:
NA, szóltam neki de nem segitett, hanem kiröhögött. :D
Sziasztok! :)
A TR2013 topikba küldtem egy üdvözlő üzenetet. Ezt az üzenetet, valamint a reagálásokat a hozzászólás végére raktam.
Nem gondoltam arra, hogy erre privátban válaszoljak.
Először is köszönöm a kedves fogadtatást... Nem ezt vártam...
Folytatom azzal, hogy a "ciki" jelzőt a TR.hu-ra vonatkozóan írtam. Mivel a TRs.hu messze jobban néz ki, valamint aktuálisabb, stb... amit ki is hangsúlyoztam a hozzászólásomban.....
Ahogy elnézem ezt érthettétek félre. Hozzáteszem, hogy talán tényleg kétértelműre sikerült, nem így akartam.
De annyi, hogy az érti félre, aki akarja...
A további kijelentésekre reagálva:
Kedves OBig,
1. "barátaim" nevű dolog... Egyrészt Hamster-rel már nagyon régóta nem beszéltem, nem igazán tartjuk a kapcsolatot. Ahogy Iron és Hamster sem egymással. Bár köztük még jobban elmérgesedett a helyzet. Másrészt nálam a barátság mély dolog, Hamster inkább haver volt és maradt is. Amúgy igazán gondom nincs is vele. És Veled sem volt soha.
2. Mit szeretnék? Mindig is követtem a TR sorsát, az életem egy becses része ehhez kötődik. Kijött az új TR játék... Ezzel játszottam, játszok most is. Nagyon tetszik, és ezt meg akartam Veletek osztani. Elkezdtem dicsérni az oldalt, erre kaptam egy hűvös fogadtatást. És Te mit szeretnél?
Kedves zsolt,
remélem a hozzászólásod átgondolod ez után, láthatjátok, hogy nem volt semmi rossz szándékom.
Szeretettel, Mpaul
* * *
Mpaul:
Jól láttam, hogy a Tomb Raider 2013 stáblistájában a TRs.hu szerepel? (és nem a TR.hu...) Ez nem kicsit ütős és ciki
Szóval a véleményem, hogy tárgyalnotok kéne a TR.hu vezetőségével és összevonni a két oldalt (a TR.hu domain is ide mutasson, és az ottani anyagok, amik értékesek és csak ott szerepelnek (van ilyen?) azok is itt lehessenek...)
A TRs.hu messze jobb és aktuális tudásbázist tudhat magáénak...
üdv, Mpaul
(nagyon-nagyon régi és egyben újonnan regisztrált tag)
(http://tombraiders.hu/forum/showthre...ll=1#post32183)
OBig:
Nos kedves Mpaul!
Sok idő eltelt. Legutóbb akkor beszéltünk, amikor tárhelyet ajánlottam fel Neked. Visszautasítottad a trs-hu-t akkor. Most mit is szeretnél???
Tavaly ott volt a lehetőség, felajánlottuk az egyesülést. Hamster barátod meggátolta. Fellángolt, aztán pár nap alatt ki is hunyt. A fúzió nemsikerült.
Igen. Egyetlen megoldásnak azt tartom, hogy hozzánk mutasson a link. De ezt a barátaid úgy sem hagyják. Nem hagyják, mert egyszerűen nem fogják fel, hogy eljárt felettük az idő. A dac rossz tanácsadó.
Persze, felettem is eljárt, de én felfogtam, és átadtam a vezérlőbotot.
„Jól láttam, hogy a Tomb Raider 2013 stáblistájában a TRs.hu szerepel? (és nem a TR.hu...) Ez nem kicsit ütős és ciki „
Nem hinném, hogy cikinek éreznéd. Tudod, Te is, évek óta halott a tr.hu. Halott, mert barátaid nem haladtak a korral, mert …. ……….
„az ottani anyagok, amik értékesek és csak ott szerepelnek (van ilyen?) azok is itt lehessenek...)”
Nem hinném hogy vannak ilyenek. Én legalábbis nem tudok róla. De ha vannak, természetesen továbbvisszük. Jogunk is lehet rá, hisz anno a mi-én munkánk volt benne. De ezt megint tudod kedves MPaul.
Amúgy üdv az oldalon, remélem nem egyszeri a dolog, bár megértem, ha mégsem. Tőlünk is vannak páran, akik a Te oldaladra mentek. „Kidnek mi.”
Üdv, OBig
(hozzászólás törölve)
zsolt:
Én nem kívánok a két oldal régi konfliktusában állást foglalni.
Mindkettőtöknek szólt, Palinak főképp, mert azért elég régóta követi a két oldalt, hogy tudja: egy ilyen beírás régi tagok jelenlétében olaj a tűzre.
Én próbáltam nem magamra venni az elhangzottakat és nem válaszolni rá. Ezt tudjuk be az önuralmamnak és a békeszeretetemnek.
(http://tombraiders.hu/forum/showthre...ll=1#post32224)
Igazad van kedves, rhatt nagy szmájli MPaul. :) Mindig elfelejtem, hogy te egy mosollyal elintéztél mindent. No és persze hogy te, sosem vettél részt a lejáratásunkban,,,, sőőőőőt velünk IS jöttél talizni. Hát meghajlok előtted, de komolyan. Rég nem beszéltünk.! Nekem mindig is az userek voltak a fontosak. No ezt a régi oldal nem akarta felfogni. De nincs is mit erről beszélni, meglett az eredménye. :) Igen, kicsit meghökkentem a beírásodon, ami valóban félre értelmezhető volt. De pont én voltam, aki arra hivatkozván, hogy régóta ismer, olybá vettem, hogy csak elírás volt az egész. Kérdezd meg zsolt-ot. :)
No egy szó, mint 100 ha lesz még tr tali, sikítani fogok neked. :)
No, lényeg a lényeg! Örömmel üdvözöllek itt nálunk, és remélem benézel máskor is. Ha másért nem, mint TR-es őskövület. Ne szabadkozz. Mire felnő a gyerek, neked már csak a tr2 marad- LOLLOL
Hmmm...
Elemezgethetném, hogy Önmagadnak mondasz ellent, és ide-oda váltod a hangnemedet... de minek...
Nem is dédelgetek 6-8 éves sérelmeket... :/ Érdekelt volna hogy hogy vagytok, mesélhettem volna csodálatos házasságomról és gyermekemről, de ezek az érzések elhalványultak a fogadtatástól. :( :(
Nekem erre nincs szükségem...
Csá... Szevasztok... :bye:
Igaza volt a zsoltnak. csak én nem hittem neki, azt hittem, jobban ismerlek, kedves Mpaul.
Nos nem is szeretnék ehhez hozzáfűzni mást, mint pápá.
Mesélhettem volna az unokámról, de úgy sem érdekelt volna.
Nagy kár, hogy így jöttél vissza, szrt keverve, mint rég, lerombolvba az emlékezetem szerinti embert. Sajnálom.
Áhhh!:angry:
Ez neked kedves osztályfőnök:
Ó hogy az a Balatonfüredben világot,látott sikoltozásba öltöztetett,ködmönbe bujtatott,rézhasú,nagyfejű,szultán udvarát megjárt,csőszkunyhóban elrejtett, pikkelypáncélt hordó,fafogú,rézfűrésszel megsebzett,bronztérdű,repedt sarkú,büdös szájú,ritka fogú,csempeszobában felneveltetett,mocskos,tetves,rabló, Mari néni!:mad:
Amúgy Erzsi az osztályfőnök...
Mi történt ha meg kérdezhetem?