akkor tényleg fentvoltam na m1XDD:D
bocs csak szétszórt vagyok máma^^*
Nyomtatási nézet
akkor tényleg fentvoltam na m1XDD:D
bocs csak szétszórt vagyok máma^^*
Szerintetek milyen a the godfather wii-n? Még használtan is nagyon drága.
fogalmam sincs mert nem hallóttam soha az életben rollaXD:D
ha rohat rága szerintem ne vedd meg de ha néztél már Gameplay-t és tetszik neked és ha husszú(tehát nem egy egynapos játék)
akkor ved meg:D
6000 forint. Ps2-re megvan, nagyon tetszik, csak nem igazán viszi, és egy helyen teljesen rossz. A ps2-m nem nagyon szokta vinni a jobb játékokat, gondolom azért, mert a legrégebbi fajta.
Lehet azé nem viszi mert lehetséges de nem biztos a fejhibáknál van ilyen hogy nem visz lemezt nekem ps1 nél volt ilyen hiba a fejnél és állítatni kellett bár nekem uncsi tesóm megcsinálta.
kb. 2 hete volt szerelőnél, és azt mondta, hogy semmi baja a fejnek.
és hogy érted, hogy "nem nagyon viszi"? :) egész pontosan mit csinál, ha berakod a lemezt?:)
Kaptam pár játékot. Igaz, használtak, de karc nincs rajta, a tokok is jó állapotban vannak, stb. Azt tudni kell, hogy a ps2m ki van csippelve. Először letöltöttünk játékokat, de abból csak a kicsi, béna játékokat vitte, be se töltötte őket. Ezért vettünk eredeti játékokat.
Például van a keresztapa. Egész New Yorkot be lehet a játékban járni. Van úgy, hogy megyek az úton, és egyszer csak azt látom, hogy nincs semmi előttem, csak nagy szürkeség. Várok kb. 20 másodpercet, akkor bejön előttem az út, és tudok tovább menni. (volt már arra példa, hogy nem jött be tovább az út, hanem befagyott az egész, akármint csináltam, nem mozdult semmi). Van egy olyan feladat a játékban, hogy követni kell a mentőautót. Ott nagyon sokszor bekövetkezik ez a dolog, és ezért nem tudom megcsinálni. Olyan is van, hogy akárhol vagyok, lefagy, nem reagál semmire.
A tr underworld-nál az a baj, hogy a filmeknél sokszor megáll a kép, és nem történik semmi.
A gyűrűk ura kb 15 perc után elindul, de nem viszi jól. 1 másodpercig megy, aztán loading. Ezt csinálja egymás után egyfolytában.
A the getaway: black mondayban pedig a kis "filmek" nem átugorhatóak, és ott is az történik mint a tr underworldnál.
Már se a gyári, se a letöltött nem megy rajta, csak a kis , semmi, béna játékok!:angry:
akkor elöregedett :) gondlom legbelül, az alaplap és a videókártya már öreg :) régóta van meg, ugye? :)
Hát, igen. Kb. 2-3 éve, ráadásul használtam kaptam.
a gépemen az Undinál nekem is volt ijen de mentek a filmek tovább:D
hát én nem tom mi lehet a probléma talán a töibbiek adnak választ erre:D
sajna nekem nincs konzolom szal nekem pipaXD:D
Fat vagy Slim gép?
YzaaA nem kell mindenhez hozzászólni ha a végén semmit mondó hsz. lesz.
2-3 év az még bőven újszerű gép, inkább azzal van a baj, hogy "csippelve" (flashelve) van, akkor vannak ilyen problémák. Nekem már 4-5 éves, egyszer volt fejállítás és valami adatkábel csere, azóta megy rendesen (lekopogom az asztalon), nincs flashelve.
Fat. (gondolom az a vastag fajta) ez van a hátoldalára írva: mondel no. SCPH-30004
Mit lehet tenni a ps2vel? Ki kell cserélni benne valamit, vagy mi?
Holnap azaz ma elérhető lesz minden PS felhasználónak tehát nem csak pluszosoknak az AC: Revelations beta :naughty: lefogom szedni kipróbálom :D ámbár resistance 3 betát is már mikor leszedtem és el se indítottam szerintem már le is zárult LOL hopika xD
Öcsi hidd el hogy nem vagy egyedül ezen én is felkaptam a fejem:eek:
ha nekik az undi Ijesztö akkor a klasszsikus részeknek aszondanák hogy uncsi:rolleyes:
tiszta idióták esküszöm nem tudják hogy mi a Tomb Raider szónak a jelentése!!:angry:
Esküszöm az ijeneket rá kényszeríteném hogy játsza ki az egész TR-t eleétöl a végéig majd aztán reklamáljon hogy a régi TR-k sz*rok:rolleyes:
Szoktak lenni nyílt multi béták az évben eddig Uncharted, resistance, mag, assasins creed volt :)
Amúgy nagyon jó lett ez is, 2 pálya közül lehet választani eddig mégcsak a macska egér módot próbáltam de még megnézzem a többit is :D (csak nem értem a rendszert LOL)
gondolom Michele most átkozza, hogy nincs PS-e :D (Assassin's Creed Revelations béta)
Resident Evil Survivor...
Resident Evil... First personban?! ÉS NEM ON-RAIL SHOOTER?! Na, ezt meg kell néznem:p
(2000-ben jelent meg PS1re és PC-re)
Fúj....
Kacsa, én azt a szennyt nem igazán próbálnám ki...
Resi részek 1-ik szégyene...
:angry:
na már ment is le a gépemről... tök sz@r.
na valaki kitalálja, hogy ez miből van? :D amúgy nekem eddig ez az életerő-rendszer jön be a legjobban, már nem tetszik az életcsík :P a regenerációs meg valósághűtlen (kapsz 3 golyót, és 5 mp múlva meggyógyultál)
http://i54.tinypic.com/6dy1e8.jpg
a Resi4-ben láttam ijet:D
vagy csak az írást???:kratz:
horus? :D Cindy? :D
Resi OB XD
Amúgy ja klasszikusok.
Régi szép idők..