Nagyon rossz lett volna ha anno nem térsz vissza :o De szerencsére itt vagy köztünk :D:o
Romulust meg nagyon sajnálom :(
Nyomtatási nézet
Nagyon rossz lett volna ha anno nem térsz vissza :o De szerencsére itt vagy köztünk :D:o
Romulust meg nagyon sajnálom :(
Én még nem voltam itt akkor. Bár azért amikor láttam a kiírást a főoldalon, engem is megérintett, pedig csak pár hsz-ével, ha találkoztam... Így is 1-2 napig ő járt a fejemben. Nektek rosszabb lehetett. :(
Csak hogy ne szomorkodjatok (de lehet, hogy inkább hülyének néztek, mindegy):
Spoiler!
Én egyáltalán nem nézlek hülyének.
Ki tudja mi van a halál után?
Lehet hogy tényleg jobb sorsa van, mint itt volt.
Bár én úgy tartom, hogy a halál után nincs semmi - csak 1szerűen megszünsz oszt annyi - attól még nem tartolak hülyének, mindenki másban hisz :)
De hogy is mondjam.... lehet, hogy abban a betegségben csak szenvedett és már jobb neki mivel már nem szenved :o:(
most kicsit elmegyek egy időre... majd jövök.:) hétfőn, talán.
Most mész táborozni nem igaz?:D
Ha igen, akkor jó szórakozást^^
neked is jo szorakozást Kacsa:D
na akkor mi 2-en ha minden igaz holnap nem leszünk itt:D
jó utat és kellemes idötöltést:D:hug:
én ma este elköszönök tőletek, de én csak hétfőn jövök, ugyanis 3 napra megyünk. jobb esetben vasárrnap este is itt leszek, de lehet, hogy nagyon fáradt leszek. na, még estig itthon vagyok.:) pár perc múlva chat is lehet.:)
Neked is jó utat, YzaaA!
péntek reggel még lehet, hogy jelentkezem, de ne vegyétek biztosra, de a trailert mindenképp látni akarom a kirándulás előtt!!!
Na, elköszönős idő van:D
majd hétfőn, esetleeg vasárnap este.
sziasztok!:)
Ui.: remélem majd csak pozitív dolgokat hallok a Trailerről, aikor visszajövök:Dsajnos nem rajtatok múlik a TRailer.