Köszönöm :)
Most eszembe jutott egy jó csapda :D
Miért van az hogy letöltöttem egy csapdát
ilyen lengő izéé
és amikor trigger re rálépek akkor ilyen hangot ad ki:
dámedává <-----mi ez?
Nyomtatási nézet
Köszönöm :)
Most eszembe jutott egy jó csapda :D
Miért van az hogy letöltöttem egy csapdát
ilyen lengő izéé
és amikor trigger re rálépek akkor ilyen hangot ad ki:
dámedává <-----mi ez?
Hát olyan mintha ilyen japános lenne
De akkor ezt hogy csináljam meg? O_O
először is van hozzá readme fájl?ha igen,nézd meg hogy említ e vmien hangfáljt(pl tr1-ből a 2-es számút).vagy nézd meg Wadmergerben,válaszd ki a csapdát,majd sound Manager gomb.és keresd ki hogy melyik hangot rendeli hozzá a program.ezt kiveheted,updatevel erősítsd meg,mert különben marad a régiben+majd mentsed el mielőd kilépsz a wadmergerből(ez csak az én javaslatom,mert félek h bármit is elveszítek)am én így adtam a terepjárónak hangot..:) ha ez nemjön be passz Wdavidet kérdezd..ő jártassabb benne :)
ez azért van mert hiányzik a csapdához tartozó hang amit a játék motorja egy másikkal helyettesít, ami jelen esetben Lara japán "NO"-ja :D (ha jól emlékszem)
nem mellékeltek hozzá hang fájlt? :D
Nem japánul a Nem tudtommal Shinai vagy Nne már nem emléxem :)
Nem adtak hozzá hangfájlt Dávid T.T
És tudnátok segíteni másban?:
Meg akarom gyújtani torch al egy olyan fákjatartót,csakhogy nem a tut1 eset használom hanem a catacombs ból vettem ki ilyen flame emitter alá szokták rakni
na azt hogy gyújthatnám meg? :S
Szerk:
Meg beleraktam a pályámba a ledge jump ot és mikor lara feljebb ugrik akkor nem kapaszkodik meg :S
Ez miért van?
Letöltöttem egy spikey wall -t a TR3 ban van benne annak elvileg előre kéne mennie ha triggerelem akkor eltűnik ez miért van?
És azt hogy kell megcsinálni hogy akkor nyitódjon az ajtó mikor Lara felvesz valamit?
Bocsi a sok kérdésért ^^'
Unatkoztam és gondoltam csinálok valami hülye pályát:lara::lara::clown:
http://kepfeltoltes.hu/view/110612/T...toltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/110612/S...toltes.hu_.png
A történet, hogy Lara ezzel a motorszánnal akadájokat kerül ki. Pl: szakadékokat ugor át stb. Tudom, hogy hülyeség, na de hát ...:o:jumper::vlol: