nektek van suli ezen a héten:eek:
nekünk nincs húsvét miatt:D
de rossz sajnállak sok szerencsét a TZ-hez remélem jobbat irsz mint én:p
Nyomtatási nézet
hát nagyon tudlak titeket sajnálni komolyan:D
mindenn nap korán kelni és egész nap álmosan nézni a tanárt támaszkodva s gondolva azon hogy hmmm. de jo lenne othon lenni és aludni:D
nem tudom miért de a suli napokban eg;esz nap fojton álmos voltam alig vártam hazaérjek s aludjak
de hát még azok a plussz rajzórák s el kell menni mert ha nem magaviselet le lesz húzva stb de hát kinek van kedve festegetnimeg rajzolgatni?
sajnállak titeket de azért jo tanulást kivánok nektek ne hogy megbukjatok:p
és kivánok nektek szép tavaszi vakációt:p
jaajjj de sajnállak titeket:(
át érzem mit éreztek(fáradságot:p):D
Köszi YzaaA :D.. Rájöttem hogy az egészet tudom fejből ugyhogy szarom le :D
Nekünk szerdától kezdődik a szünet jövőhét szerdáig.. Ki volt az az okos aki ezt kitalálta?xD
Suliban én nem vagyok álmos.. Beszélgetek a tanárokkal az órákon.. 1-es tanárnők nagyon jó hajfestési tippeket adnak ám xDD.. Órák első 10 percét mindig sikerül el****nom xD
De amugy komolyan szeretnek :D Hála istennek nagyon jófej tanárokat kaptam ^^
Kivéve az irodalom, történelem és nyelvtan tanáromat(mind a három tantárgyat ugyan az a nő tanítja nekünk... Más osztályt nem is tanít ****** meg..)... Azt még a jó isten sem veszi megához.. elütötte 1 kocsi felröpült 1 szinte 1 ház TETEJÉRE és semmi baja nem lett...
át igaz-e:D:p
nekünk is jofej tanárjaink vannak
(kivéve pár tanárt asszem csak a töri tanárt szeretrtjük a jo poénjaival meg a polgári tanárnöt:D)
ök 2-en jo fejek
a többit nem szeressük:D
jajj nem akarok tanulni!!!:opedig muszáj:o
Ajj nekünk is csak szerdán lessz szünet :(
Éljenek az unalmas tót órák :joy: xDDD
Én majnem az egészet utálom az igazgatót, utálom a kémia tanárt (szakadna meg tudja hogy nem tudom az anyagot oszt megis kihiv -.-) töri tanárt szerettem szép sexy szőke fiatal feszes kis popsikájával áhhh imádtam :P de múltórán elkezdett rinyálni azóta utálom xDDD
A szlovák nyelv tanárt imádom (lese szarja mit csinálsz órán xDD) a földrajz tanárommal tegeződünk xDDD, polgári tanáromat is szeretem vele is jó ellehet beszélgetni....
én a kémiatanárt, a magyartanárt, az osztályfőnököt és az énektanárt szeretem.
Nálunk az énektanár kivételével mindenki rendes. Az a nő... bleh... amiatt mentek el egy csomóan a suliból. Meg is értem.
uff *.*
mi már alig várjuk hogy a elmenjünk ne halgassuk többet a német tanárnö rikácsolását:cool:
már szinte nem is gyözzük várni ki ezt az 1 honapot*.*:rolleyes: