Anonymousra gondolsz? :)
Nyomtatási nézet
Anonymousra gondolsz? :)
Kajak feltörték???
Óóó, remélem nem szivatsz, már változtatom is meg a jelszavam.
Szerk.: Ja, igaz: http://gamepod.hu/hir/hacker_tamadas...a_steamet.html
Meg is változtattam nyomban.
Az Anonymus amúgy általában jó dolgokat csinál, ellentétben ezekkel a tetvedék lulzosokkal.
Nem szivatlak, ha felmész a fórumra, ott is láthatod. Én is egyből megváltoztattam amint olvastam.
UPDATE: Már működik.
Nem akarom teleírkálni az AoD-s topicot erről a mod-ról, úgyhogy inkább itt folytatom. :D
Az ENB Series nevű mod-ot ismered? Kb. úgy működik pl. GTA VC-ben, hogy az autók tükröződése DirectX9-ben lett átírva és ezért van is hozzá ilyen DX8 to DX9 converter, de nem fog az egész játék abban futni, csak azért kellett, hogy a tükröződés menjen. Ez a AoD-os fickó is ezt az ENB-t használja, csak kicsit átalakítgatta, azt hogy mi megy DX11-ben nem tudom, de ránézésre én nem is látok semmi extrát, de az lehet, hogy a rossz minőségű videó miatt van, a kép is szét van csúszva, stb... Videókészítéshez nem ért az fix. :D
Héé, a TR4-et hogy lehet kicsi ablakba hoznii??:DÚgy értem h ne full screen legyen, hanem olyan, hogy közbe ha chat-elek valakivel pölö ne keljen mindig az asztalra levinni, meg amugy is lassan viszi le:/
Kattints a tomb4 exére jobb gombbal, válaszd ki azt, hogy "Parancsikon létrehozása". Most kattints a parancsikonra jobb gombbal, aztán a Tulajdonságokra. Itt a "Cél" mezőben menj az elérési út legvégére, nyomj egy szóközt, utána írd be ezt így idézőjelekkel együtt: "-setup"
Nyomj okét, indítsd el a parancsikont. Itt válassz egy kisebb felbontást a megjelenő opciók közül, és pipáld ki a "Windowed" melletti kis kockát. Ha mindez megvan, játszhatsz vele kicsi ablakban :)
Köszönöm Matie!!:D:hug: