Úúúristen! Én is remélem. !
Csak mást. :)
Nyomtatási nézet
Úúúristen! Én is remélem. !
Csak mást. :)
Valami ilyesmire gondoltál? Ez lesz az: http://www.treditor.hu/cgi-bin/schla...s_levelset.zip
Cain egy zseni :vlol:
Szerk.:
Köszönöm!:hug:
Ezaz XDDD Köszii:DDD!!!!!!
Nem tudja valaki mitől nincs textúra a draculas returns ben a 2. pályán?
Nem tudom miért csinálja, vagy mi blokkolhatja, a videokártyával nincs semmi baj.
Küldj egy mentést, és megnézem, nálam mit ad elő.
Hát nálad a hiba Caroline. Nálam minden rendben megy.
Valami kodek nincs a gépeden, ami bezavarhat?
Nekem volt olyan két éve, hogy a pinnacle studio felrakása után, sok pályát nem tudtam játszani, textúra hiba miatt.
Elvileg a TREP kavar be, masháék kijavították, ezt kell letölteni és ki kell cserélni a fájlt: http://www.file-upload.net/download-...RIPT2.zip.html
Semmi codekes cucc nincs, de Matie amit küldött linket azt a script2 le kellett szednem is kicserélni, és van újra textúra, így ki bírtam javítani.
Köszönöm szépen a segítségeteket.:) Itt mindig számíthatok rátok
hát az első pálya frászt hozta rám a tükrös rész
Honnan az info Matie? Elsiklottam volna felette? Szólj máskor ha tudsz valami javításról. Tudod, nekem nincs ángol. :)
Teljesen véletlenül találtam meg a linket a trle.net egyik elakadós topikjában (mostanában szinte soha nem nézem meg, most pont ott nyílt meg az oldal). Szólni fogok! :)
Azt a topicot én is megnéztem a napokban és tettek fel javítást. Mert sokaknak blokkolja valami a 2. és a 4. pályát. az a trep vagy mi
Itt egy link:
http://www75.zippyshare.com/v/46028883/file.html
Ebben benne van minden a tomb4 exe és az alternatív script filek is
Köszi, már frissítettem ami nálunk van. :)
:),szivesen, nem tudtam hogy frissítve van
Bocsi
Neki akar állni valaki a Dracula's Return végigjátsazásának? Mert ha nem, én nekiállok.
Főleg Caroline? Duduska?
Márcsakhogy nehogy többen feccöljünk bele energiát. :)
Ez a pálya megérdemli, hogy meglegyen a végigjéátszása :)
OK. Ha kell a mentéset megcsinálom újra mármint újra viszem.:) Elkezdem írni a végigjátszást is.
Ha lezajlik az érettségi elkezdeném a king artur project leírását is elkezdeném, vagy esetleg többen is hozzáfoghatunk.
Jól van, akkor Caroline melója a King Artúr, Duduskáé a Dracula, én majd nézek akkor mást. :)
Még jó hogy megkérdeztem, mielőtt nekiállok. :)
Duduska! Hangot ne rakj rá. Úgyis letiltják, utána meg úgyis ki kell vennem belőle, hogy nézhessék. :)
Az eredeti TR zenéket is ? Amit adtál !
Kertitörpés tér lánc kilőve, 2 emelvény fent van.
Ház padlásig eljutottam, denevérekkel egyelőre nem tudok mit kezdeni.
Pisztoly, célzó, feszítővas, secret törpe megvan.
WC vízzel elárasztva
Ami nincs:
Konyha : Emeleten vannak ajtók, nincsenek nyitva.
Szökőkút : Ajtó nincs nyitva.
Törpés kert : biztosíték hiány.
Főépület : Pince, zárt ajtók, generátor kurbli nincs.
Főépület : Tükrös terem, tűz ég, kódok még nincsenek. (feltételezem vödör kellene)
Hogyan tovább ?
Az eredeti TR zenéket is bántják, de azt meg tudtam fellebbezni. Csak a többivel szórakoznak komolyabban. De leszedtem belőlük a zenét, és amit ajánlottak, azt raktam rá. Olyan amilyen, de legalább megnézhető. :)
Ott a törpés helyen, a lifteknek szerepük van. Fent van egy mozgatható törpe, azt kell velük levinni a földszintre,. és odatolni, ahol hiányzik egy. :) Kapsz ott egy kulcsot, amit szintén azon a helyen kell használni. :) Kicsit bonyi az a pálya. :)
A denevéreket majd a vízi labirintusban, a végén elcsalod a padlásról. Oda utána kell visszamenni.
Menj a konyhába, és a kondérról szedd le a feszítővassal a tekerőt. El tudod zárni az áramot így meg tudod szerezni a fuset, a törpés kertnél leviszed atörpét rátolod asövényre megkapod a labirintus kulcsot
Na megírtam a rewievet hozzá és le fordítóztam az alaptörténetét de mondjuk javítottam rajta mert elég magyartalan volt. A játék leírás megvan egy része:)
csinálok képeket is.
Megpróbálom, meg a párbeszédeket is :)
Innen kiszedhetőek azt hiszem a szövegek: http://www.trle.net/walk/2662.htm
Köszönöm szépen:) könnyebb így kiszedni mint a játékból
A naplóbejegyzések lefordítva, a párbeszédek fordítása pedig folyamatban van
Duduska letérképezte a két labirintust a Dracula kalandban, a Szanatóriumos pályán:
Sövénylabirintus: http://treditor.hu/kepek/01kertilabirintus.jpg
Vízi labirintus: http://treditor.hu/kepek/02vizilabirintus.jpg
Bele rakom a leírásba majd
Caroline! Most te nem a KingArtúrt csinálod, és Duduska a Draculát?
Elvesztettem a fonalat. :)
A Draculát én is írom a leírását, a king arturhoz meg hozzá kezdenék.
Gondolom Duduska a videó végigjátszást készíti.
megcsinálom a párbeszédek fordítását és egyben elküldöm
Szia,
Bocsi, itt is van a fordítás:
Soha nem sikerült kinyitni ezt a kaput,
A megvilágított út vezet a
vár titkos bejáratához.
meg ezt hagytam még ki azt hiszem(törpés résznél a szanatóriumban):
Lara: “I think I'll need another one now.”
Lara: "Azt hiszem, szükségem van még egyre most."
Szia Caroline !
Ez is lemaradt.
Fordítóval fordítózok, de valahogy sehogy se fordítja jól, de ha valaki aki jól angolos a zárójel utáni részt lefordíthatná
Ez a szöveg nekem magas...
Anemone hepatica: nemes májvirág
Crucifix ground beetle (Panagaeus cruxmajor): nagy keresztesfutrinka
A fénylő akadály eloszlatására használd a nagy keresztesfutrinka porát és a nemes májvirág ((valamijét)), és keverd őket sűrű masszává.
Valami ilyesmi a lényege, de régiesen van írva. A "dyle" nem tudom, mire utal, "myngle" = mingle, azt hiszem, a luminous barrier pedig nem tudom, mire vonatkozik pontosan, mivel még nem játszottam a pályával.
Köszönöm a segítséget
Na így már össze tudom rakni:
A fénylő akadály eloszlatására használd a nagy keresztesfutrinka porát és a nemes májvirág keverékét, és keverd őket sűrű masszává.