a Resident Evil 2-ben nincs is ilyen hely :S
Nyomtatási nézet
Megmondom őszintén Resi5 signleje szar, coophoz képest tegnap Rolival lenyomtunk vagy 2 órát ezalatt szét izzadtam magam XD NAGYON JÓÓÓ
Üzennék Rolinak hogy ma is nyomjuk xD :jumper:
Megjelent SH collection borítója jól nézz ki KELL de mégse mert befosnék LOL:(
http://playstationcommunity.hu/@stor...0/32/32700.png
és melyikőtök Sheva és Chris?:D
és melyik pályán mentetek? milyen fegyverrel?
én nemrég szereztem meg az Infinite Rocket Launcehrt :) de már megvan a Lightning Hawk végtelen lőszere is :) már csak pár fegyver, és mindent teljesen felfejlesztettem :) most arra a nagyon erős magmunra gyúrok, valami S&W M500-ra gyúrok, de rohadt drága :O
Én vagyok Chris és full 0ról nyomjuk :D
Robbie... a mai után nem tudom még mi jön xD Veterán módban a második boss hát... nem kívánom senkinek, amit átéltünk :clown:
Vért izzadva, de sikerült :D
Most jönnek az ungabungák... :o
Napról napra élvezetesebb XD :DD
IMÁDOK VELED JÁTSZANI XD :D:hug:
Én is! :hug::hug::hug:
cöhh.....:D
jó nektek:o
én is akarok!!!!!!!!!
majd ha ki ivttem az easy-t majd a normált akkor nekifigik a veteránnaks punk tumm!!!!!!!!!
Easy-n el ne kezdd szerintem :D
Normál is végigjátszható elég könnyen. De a veterán már nem :( :D
sajna már elkedtem:D
muszáj volt:D:p
nem baj veteránon is végigtolom^^:clown:
veterán?! xDDD ííízzzi. (vagy csak nekem? xD lehet :rolleyes:)
valaki kijátszotta már a Resi5 Professional módját? Na AZ már nehéz. csak hárdkórosaknak való.:clown:
amúgy én singlebe nyomom, szóval valóban nehezebb lehet multiba, ahol nem egy gép irányította társad van :( dehát... pénzéhes Microsoft.
hogy hogyan csinálom az Infinite Launchert? hát, Amateuron :D Amateuron fuss végig minden pályán, olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudsz :) aranyat, lőszert se végy fel :) (persze jobb, ha már van végtelen lőszeres fegyód! )
Lightning hawk végtelen lőszer? sok máni. sok-sok. aztán fel kell fejleszteni maximumra. és aztán a Bonus Featuresben meg kell venni a végtelen lőszerét. ennyi :) ha nincs elég pontod a végtelen lőszerért a Bonus Feturesben, akkor javaslom, játzss egy kis Mercenariest :) ha A rankot érsz el akkor máris megvan 1500 pont. ha S-et, akkor 3000! :)
nah igen a professionál az rohadt nehéz és mielött megkérdeznéd hogy honnan tudom kiprobáltam egy mentésben:clown:
jóoóóóójóóóó de ééénnnnn nem tom megcsinálni!!!!!
amatörön is B rankot érek el nem hogy A-t:(
egyszerüen nem megy hogy miért????mert nem tok játszani rajta pedig már mióta tolom a játékot???:rolleyes:már vagy 2 hónapja ha túloztam légyszi javíts ki!!:D
neeeeeemmmmm tooooommmmm kiiiiii jáááááátszaaaaaniiiiiii!!!!!!!!!!!!!
ojan rosz hogy még ebben is tökéletlen vagyok!!:(
és nem az mérgesít hogy egy dolog 5x egymásután öl meg(mondjuk van amikor ki tudnám vetni a gépet az ablakon!!!:D) hanem az hogy ennyire tökéletlen nm lehetek hogy ne menjen a játék!!!meg nolmálom 1 S-em volt addig amatörön csak 3 a többi mind B,s C.
még nem tok Mercisni mert még nincs végigvive a játék a rohawt mentés miatt ami elveszett:mad:így.....most ujratolom és hát eléggé sz*rul csinálom:(
Ismeri valaki a Red Steel-t? Nekem az a kedvenc wii játékom. (nemsokára tomb raider lessz :) )
:eek::eek::eek::eek::eek:
ézétek meg a 2-ik részt is nagyon jó amit csinál!!!:eek::rolleyes:
****ki ezt hogy csinálta????:eek:
a 2. videó nekem csalás gyanús... :kratz: miért pattog a padlón úgy, mintha be lenne kenve Repulsion Gel-lel?
nekem sem tetszik valami bibi van ott...:rolleyes:
hogy csinálta????:kratz:
Az 1. tuti nem kamu, tényleg lehet ilyet csinálni, a srác csak simán tehetséges, XBOX-on mindenkit levert, és nem csak ilyen videója van, szokott speedrunnolni, végigviszi a legnehezebb fan-mapokat, szóval az nem fake.
Viszont a 2. az szerintem igen. Ha nem, akkor gratula.
én a 2-ikot megprobáltam megycsinálni de nem jött össze:(
viszont az elsöben a portálos cselt megcsináltam és baromira tetszik:D
csak a dobozokat nem tom hanyigálni:mad:
mind probáltam s nem sikerült:(
Ahh olyan jo ez a trailer, csak kar hogy FPS, TPSben jobb lehetne sztem :(
oooo ez nekem kö!!!!!
csak ne lenne FPS annyira tetszik!!^^
emlékszetek, mennire be voltam zsongva, amikor megjeelnt az Annonucement trailer? :D aaszontam: aajaaaj nekem keeeeel :D
hát mostanra lejjebb hagyott a lelkesedés, de még mindig nagyon jól néz ki :)
amúgy nekem egyáltalán semmi bajon nincs az FPS-ekkel, eleinte húzóckodtam, de mára megszerettem őket :)
a portál az ugye FPS ezért azt kezdtem megszokni az FPS-es jjátékokat de akkor is a TPS-es játékok álnak a legközelebb a szívemhez:o
Na basszus Robbie :D (és Roli)
rhájöttteeem én, hogy miért tűnik olyan könnyűnek a Resi5 :D
hát mert infinite ammo-val mentem, plusz infinite magnum (ami a legerősebb), plusz még totál fel volt fejlesztve minden, és ha kifogytam First Aidból, akkor csak fogtam egyet az Inventoryból (mert egy csomót megvettem már), és kész :)
most Veteránon teljesítem a pályákat, nem többel, mint egy sima M93F-fel, egy Ithaca SG-nal, valamelyik MG-nal, és egy Dragunovval, hááát... :D azaz elölről kezdtem mindent :D
nehéz, tényleg sokkal nehezebb, ráadásul izgibb is :)
ne tudd meg, most a Chainsaw Majininél tartottam, egyszerűen NEM BÍRTAM legyőzni, én hátráltam, ő meg csak követett, a végén annál a kapunál kötöttem ki, ahonnan jöttem:eek: tööök izgi volt :D már csak elképzelni tudom, mindez milyen lehet valódi partnerral, azaz multiba :) de jó nektek Rolival, kár, hogy nem tudok veletek játszani, mondjuk LIVE-ot engedélyeznék PSN-en xDDDDD
egy szó mint száz, tényleg, még ijesztőbb is volt, pláne miután felkelt és mindenfele csapkodott azzal a láncfűrésszel :vlol: szaladtam előle a ******* :vlol:
ja, és mondanom sem kell, hogy az ammo TÉNYLEG limitált és elég kevés. (nem úgy, mint a Resi4ben. ott minden sarkon volt egy 15-ös Handgun ammo) be kell osztanunk Chrissel, mert bármelyik pillanatban kifogyhatunk (és ki is fogytunk:rolleyes:)
apropó Chris! mindig átállítom "Attack"ra, "Cover" helyett. így ő megy előre és én követem, én fedezem őt, és nem ő engem :) ráadásul tök sokat hibázik, állandóan eltalálják :D így egy kicsit olyan a játék, mintha IGAZI partnerem lenne, aki hibázik, mert nem gép.
esküszöm, ha meglesz a Stockpile és a Take it to the Max acsi, akkor mindent eladok, és kezdek mindent az elejéről :D sokkal jobb így a játékmenet :)
amúgy ti mit gondoltok a Professional szintől? :D én azt, hogy azt már tényleg csak Infinite Ammóval + egy rahedli First Aid Sprayyel lehet végigvinni (vagy Red+Green herbbel)
jaaaj komolyan sokkl izgibb így a játék, ezelőtt 3-mat beleőlttem a Chainsawosba és kész, kifeküdt :) így meg! haajjaaj, az utolsó golyóm is ráment, sőt, már ott tartottam, hogy késelek xD)
hogy én mit gondolok???azt hogy rohadt nehéz!!:D
ha az a mészáros majini ha nem 7x gyilkolt le akkor egyszer se!!XDDés nem infinite ammo-val mentem hanem csak 1 sz*r pisztolyal meg Itchaca-val!!:rolleyes:
azlig bírtam legyúrni és még jött a többi majini s kezdtek ölni hát....rohatt nehéz volt
de nem vittem még végig!!:psöt lehet hogy még nem is fogom:rolleyes:
elöbb gyakorolok mert tök béna vok a játékban még amatörön is:rolleyes:
Ma azaz az imént pont Rolival már behugyoztunk a röhögéstől LOL
Excella interaktív cutescenél valamelyikünk valahol mindig elrontotta ha nem 10.re sikerült XDXD
Valahogy ki kell próbálnia mindenkinek igazi emberrel nyomni sokkal jobb benne a coop érzés mint robottal pl: olajgyárban 2 fűrészes jön ott engem követett a csávó Roli meg messziről headshotokat nyomatta én meg vertem xD így spóroltunk egy picit lőszert minthogy lövünk oszt nem találjuk el mert bennünk van hogy futi futi ha közel van LOL
Meg persze mindkettőnknek van egy látás módja ő arra én erre..XD
Majd ingyé' GOLD-on tolunk egy kis Left 4 Dead 2-t. :) XBOX-osok közül ki csatlakozna? :D
ÁÁÁÁÁ én Németországból is meg tudtam volna venni, kurv@ olcsón:angry::mad: keresztapámnak elfingottam volna magam és már hozza is :angry: késő bánat, Kacsa. :floet:
a kövi hétvége ekkor lesz:
http://www.xbox.com/en-gb/live/free-live-weekend
gyaaaaaaaaaaaAAAAAA FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
karácsonyra. talán. 12 hónap. GOLD. maybe.
ezek szerint Robbie-éknak PS-ük van!!!:D
akkor jobban járnék ha PS-t vennék???:kratz:
neeem akkoris maradok a vidikártyánál:D
Chat-en????
lehet hogy pont akkor nem voltam fent mert nem emléxszem!!!:D