nekem tetszik szép minka!!!!!:D:thumb:
Nyomtatási nézet
nekem tetszik szép minka!!!!!:D:thumb:
na, most megmutattad, mire vagy képes. nagyon szép!!!!!:D
komolyan, itt már a pálya felépítese ANNNNNNNYIRA jobb az előzőtől!!!
textúrák gyönyörűek, kitűnő. csak nehogy rövid legyen a pálya!:)
javaslat: tegyél bele valamilyen háttérzenét!:D
amúgy remek animációk! jól válogattad őket.
ééés: tegyél bele egykét hirtelen csapdát is. és akkor valami ijesztő, meglepő, olyan "BÚÚÚÚÚÚÁÍÍJ most megijesztettelek" csapdát!:) mondjuk egy lejtőn leguruló kőhenger, a klasszikus csapda.:D
nagyon sok javulás, rengeteg javulás. csak gratulálni tudok!:)
ismétlem, NE legyen RÖVID!:D
Thank you!
Mindkettőtöknek :)
Hát az a baj hogy nem tudok mit kitalálni de igazad van!
Most akartam írni hogy nemsokára kiadom,
dehogy adom!
IGAZAD VAN!
csinálom tovább :)
És tényleg ennyit javult?
Amúgy az baj ha a Retoldból vettem 1-2 animációt? xD mert ha igen kiveszem őket!
Én valahogy nem értem, miért kellett ennek két új topic is. Főleg, az egyik angolul?
Én inkább nem nyilatkozok erről Crash.
De körülbelül ilyeneket láthattak eddig horus, és Petya.:rolleyes:
ÖÖÖÖ először is: NAGGGGYON HELYES, HOGY NEM ADOD KI!!!:Ddolgozz még rajta, mert kár lenne egy ilyen jó projektet hamar kiadni, úgy egyrészt csak csalódást okoznál, másrészt alig látnánk egy huzamosabb pályádat. mutasd meg nekünk, hogy hosszútávon mire vagy képes!:)
hát.... nem tudom, más miket gondol, de te hatalmas javulást mutattál most nekem. komolyan, láttam, hogy a termeket megpróbáltad élettel megtölteni.:)
ööö az animációk? az szerintem nem lopás, de.... kérdezz mást, én nem értek ehhez xD TRLE-hez sem túlságosan, most is csak azért dícsérlek, mert a korábbi munkáidat már láttam.:)
sok sikert, és DÓGOZZÁ, ne add ki hamar!:D
inkább tedd azt, hogy az egyik puzzle megoldása szükséges a másik puzzle-höz, és a másik puzzle megoldása a harmadik puzzle megoldásához (ezt olvasd el mégegyszer mert nem érted xD) , és a végén, amikor mindhárom puzzle-t megoldottad, kapsz mondjuk egy Hórusz Szemet (vagy persze mást), amit egy olyan ajtóba rakhatsz, ami egész végig a szemed előtt volt.:D:D:D
ez nemhogy kitolja a játékidőt, de külön utakat is eredményez. ami lényegesebben nehezebbé teszi a dolgokat.:)
persze, ha neked más ötleteid vannak, sz@rd le ezeket, csak tanácsolom.:D
Obig....Nos nemértelek mint mindig XD
Hogy érted hogy horus és Petya? XD nem értem
Kacsa:
Köszönöm :)
viszont nagyon hosszú pályát(1-2óra) nem ígérek :)
Kis Spoiler:
A háromszög amit Lara keres a kalandja során a TR 1. Filmből van :D
Off topicban nézelődj és megérted.
Amúgy tényleg... Minek a topic angolul is? Főleg ide, egy magyar fórumra.
én nem várok tőled mesteri pályát Crash, nézd meg a korod, nézd meg, hogy mikor kezdted, nézd meg, hogy ahhoz képest milyen jó.
nekem eddig tetszik. :)