Hát igen ez a kirekesztettek társasága, de ettől lesz erős az ember;):D.
Nyomtatási nézet
Hát igen ez a kirekesztettek társasága, de ettől lesz erős az ember;):D.
Hát nem tudom, hogy ettől lesz erős az ember, igazából nem az a problem hogy nem mondták meg a dogát hanem hogy semmibe néznek na meg levegőnek na meg persze annak hogy ha megszűnnék létezni, szóval ennyi az az kirekesztenek.
na meg kis szürkének, mert nem rúgok be minden hétvégén :(
^Az lehet, hogy nem rúgsz be minden hétvégén, nem jársz bulizgatni, fekszel le fűvel-fával, viszont ők majd 30 évesen úgy ki lesznek égve, hogy ihaj...
Az biztos. Hosszú távon neked lesz jobb, nem nekik. :) Ha meg így állnak hozzád, ne is foglalkozz velük, annyit nem ér az egész, hogy miattuk idegeskedj. Az az egyik legrosszabb, ha el is hitetik veled, hogy "szürke" vagy, ez nem igaz. Attól még hogy nem az árokban alvást és az egyéb "menő" szórakozásokat szereted, lehetsz te is legalább olyan jó ember (sőt, én azokat jóval többre tartom, mint pl. az olyanokat, akiket említettél). Lehet, ez most sovány vigasz, de ha ezen túl tudsz jutni, és nélkülük is jól tudod érezni magad, semmi gond nem lesz.
És biztos vannak, akik egy cipőben járnak veled vagy hasonlóan gondolkodnak, csak meg kell őket találni. Nem vagy egyedül. : )
Ez jól esett :) itt sokkal jobban érzem magam a fórumon mint "drága" osztálytársaim közt.
Matie jól mondja felül kell emelkedni az ilyeneken;).
Ez pár év múlva meg fog változni. :D Ezzel nem azt mondom hogy nem érzem jól magam, csak átértékelődtek a dolgok. Sokkal jobban szeretek személyesen beszélni emberekkel (még ha egy kicsit félénk is vagyok) mint interneten keresztül. Persze szeretek veletek beszélni! Csak sosem tudhatod hogy az 'Iloveénkicsipónim' nick mögött éppen egy sorozatgyilkos rejlik. :D :D :D Fú de hülye és paranoiás lettem... :D :D :D
Úgy tényleg más. :D
Attól függ, én pl. pont azzal vagyok bajban állandóan.
Spoiler!
Majd én megtanítalak személyesen beszélni, ne legyenek gátlásaid :D :D :p
Én beismerem hogy sorozatgyilkos vagyok! :jumper::vlol: Aki letérdel előtted :D :D :D