Nyomtatási nézet
Idézet: horus eredeti hozzászólása De eegen feltudja venni:DEz azért jó nekik mert mind3 konzol közül a Wii kellt el a legjobban:D Hááát nem is tudom lehetséges, de sztem nem fogják már ezt igy sem sokáig húzni állitólag a jövő évi E3on már új box is lessz.... Igen? A kutyafáját. Vágom. :D
Xbox360 játékok PC-re?
wooow ez de jóó lenne!!:jumper::jumper:
Idézet: Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Xbox360 játékok PC-re? Sztem csak egy olcsó pletyka és nem igaz... ez egy csomó pénzbe kerülne az emberek inkább csak simán játszanának konzolon...
Idézet: horus eredeti hozzászólása Sztem csak egy olcsó pletyka és nem igaz... ez egy csomó pénzbe kerülne az emberek inkább csak simán játszanának konzolon... Simán megvalósítható, főleg a Windows 8 jövetelével, ami amúgy már játékra lesz fejlesztve.
Idézet: Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Simán megvalósítható, főleg a Windows 8 jövetelével, ami amúgy már játékra lesz fejlesztve. ZSÍÍÍRRRRRR!!!!!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jum per::jumper: fel fogok tenni egy win8-at a gépemre!!!!!!!:jumper::jumper::jumper:
Idézet: YzaaA eredeti hozzászólása fel fogok tenni egy win8-at a gépemre!!!!!!!:jumper::jumper::jumper: ideje lenne nekem is majd:clown:
Hááát ha a Resi5 akadozott akkor szerintem mondj le egy ideig a win8 és X360 játék kombórol :)
Idézet: Robbie eredeti hozzászólása Hááát ha a Resi5 akadozott akkor szerintem mondj le egy ideig a win8 és X360 játék kombórol :) én?:o ____________
Idézet: Kacsa eredeti hozzászólása én?:o ____________ Jaaaj YzaaAnak írtam:D