Igen, 2 nap alatt az uccsó szinten vok :D :P jaj de utálom az utolsó szintet...:angry: :rolleyes:
Nyomtatási nézet
Kérlek segítsetek nekem!
Elindítom az Underworld-öt, és Lara fehér, minden más rikító zöldben és vörösben villog. Valami baj van a színkezeléssel vagy nem tudom. Ez így játszhatatlan.
Próbáltam már a nVidia vezérlőpulton meg a grafikai beállításoknál is mindent átállítani, de hiába.
Talán az a baj, hogy Win 7-tel nem kompatibilis a játék?
De érdekes módon a Legend normálisan fut rajta. Videoklipet is rendesen lejátszik a gép, csak ennek a játéknak a színeivel nem stimmel valami.
A videokártya 2 Gbyte-os, a gép is 1-2 éves, tehát nem hiszem, hogy nem elég jó… mert a játék lazán menne, csak a színek…. ::(
Mit kéne tenni? Mi lehet ez a probléma?
Köszönöm a segítségeteket előre is!
vegyél Microsoft Pontokat, én is így töltöttem le Laras Shadowot, :)
ajjaj, ez tényleg nem jó. :D
Win7en is teljesen jól kell futnia, nem az a baj. vidikarid is tök jó, egy 2 gigás nVidia totál jó. procid milyen? (bár nincs köze hozzá. xD)
linkelj be egy screenshotot, hogy milyen mégis. :)
Miért van az hogy ahonnan én szoktam vásárolni a cdgalaxis.hu
ott nincsenek fent azok a játékok amiket a konzolokszervize.hu-n már elő lehet rendelni vagyis az a kérdés, hogy miért nem tudom a cdgalaxisról előre megrendelni azokat a játékokat amiket a konzolok szervizén már megtudok pl.: Tomb Raider; Hitman 5 ?:kratz::confused: