Ha nincs túl kevés FPS, akkor valóban nem érdemes, bár aki szereti babrálni, annak jó dolog, Én is szeretem tesztelgetni, hogy mit tudok kipréselni a cuccból. :D
Nyomtatási nézet
YEEEEEESSSSS!!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumpe r::jumper:
Noss kérem az 5leteket!!!:D
Melyik vidikarit ajánlanátok nekem??Vagyis hát mejiken menne a Shrek 4???Mert nekem az a fontos!!:clown:
árkategória, édesem. :)
Árr???????:eek:
Hátt......^^*
De nekem minöség kéne.....muszály az árat is megmondani???:rolleyes:
Spoiler!
ez azért elég tág :vlol:
mindegy, én ajánlom az enyémet, az 23 ezer volt itt BAJÁN. mondom BAJÁN.
Baja vidéken van, és Pesten vagy egy nagyobb városban sztem jóval olcsóbban megveheted majd.
mindenestre itt van:
AMD Radeon HD 6570
http://www.amd.com/us/products/deskt...verview.aspx#1
ööö.... ami fontosabb: PCI-express-es, drága Iza. ami azt jelenti, hogy a te alaplapodra jó lesz :D :clown: na, nem ijesztgetlek :)
a tápegységedet (PSU - Power Supply Unit) kéne megnézni még, de ahhoz le kéne szedned a géped külső borítását, és megnézni a számot, ami a PSU-n van.
minimum egy olyan 400 wattnak kéne lennie. nekem 390 wattos, azaz határeset, ezért félek is kicsit, hogy kisül, vagy mi :(
Fghú há ezzel a vidikarival mennyi baj van már!!-.-*
mind1 meglássuk, nem tudom, hogy végül apa milyet választana, mert rajta múlik.
Majd mikor anyámék kimennek az erdöre gyorsan lekappom s megnézem!:D
Csak annyi, hogy leszedem a külsö borítást, s meg lehet nézni, vagy azzal még matatni is kell??
300W-nak elégnek kell lennie, a videókártya max 60W-ot fogyaszt.. Persze ha vmi nagyon gagyi táp ami 300W helyett igazából 200-at ad le, na akkor nem árt új... xd De az már nagyon költséges. De egyébként nem egy embert tudok akinek GTX460-asa van és 400W-os táp.
@YzaaA
Egyébként jó lenne ha megtudakolnál, hogy milyen boltokból tudtok venni és akkor annak az árlistájából megmondjuk, hogy melyik lenne a legjobb. Amikor leszeded a gép oldalát valószínűleg ott lesz nagy betűkkel a tápon, hogy hány watt, nem kell sokat matatni. Vagy fényképezd le azt is.. xd
Már amelyik, az Én szörnyem megeszi sokszor a 210 W -ot is. (Elméletben) :D Szóval bőven elég egy 450 W -s táp, mert Nekem is az van, plusz a procim tuningolva van, aminek max. fogyasztása 90 W. De mértem már mérővel, Crysis Warhead (Legmagasabb beállítások) se evett többet 300 -nál, szóval full kamu szokott lenni legtöbbször amit a kártyák gyártói ajánlanak. :)
Hát ja, de azért az ember mindenből a legeslegjobbat akarja, azért a tápot is érdemes tuningolni, unoka tesóm is jól póruljárt, vett vidikarit, ramot meg alaplapot, mindenből a legnagyobbat, és úgy járt hogy leégett a tápja mert minden 100% -on futtatott, így is 560w os kéne neki hogy minden 100%on menjen, így csak 450 eset vett
iza drága, nem kell megvárni, amíg a szülők elmennek, megmondod jóapádnak, hogy apa, meg kell nézni a tápegységet.
kell egy csavarhúzó. a géped hátulján lent és fönt van egy csavar, (vagyis elég sok van de nekünk most csak 2 db kell). ez a 2 csavar a gép hátuljának a szélén van, van jobb, vagy bal oldalt. valamelyiket lecsavarozod, és lecsúsztatod a gép burkolatát, és lefényképezed a tápegység oldalán lévő címkét, amin elvileg egy táblázatnak kellene lennie, mindeféle Amperrel meg Voltage-vel teletömve, amik fizikaóráról ismerősek lehetnek :) ha nincs azon az oldalon a tápegység címkéje, akkor valószínű, a rossz odlalon szedted le a gép burkolatát :) akkor rakd vissza, és a másikoldalon szedd le.
ha megvan ez a táblázat, akkor fényképezd le valamivel, küldd be ide a képet, és voilá.
nem kell semmit babrálni belül, ezért ki van zárva, hogy áramütést szenvedsz :)
bizony. ez veszélyes dolog :)