Na akkor fel kell vennem a pápaszemem, mert nem láttam, köszi. :D
Nyomtatási nézet
Na akkor fel kell vennem a pápaszemem, mert nem láttam, köszi. :D
Előfordul ez mással is :D:D:D
1*hopp másszor*kopp:)
Elő. :vlol:
Na de én már meghúztam egy kart, mást meg nem találok sehun. :) Inkább megvárom a leírást. LOL
http://i48.tinypic.com/24xdt2w.jpg
Szerk.: Már sikerült, a víz alatti ajtó nyílt ki :)
Roli! Ha lerántottad azt a fali kart, akkor kint, a kis tóban lenyílt a csapóajtó, és meghúzhatod a vízi kart. Nem messze onnan kimászhatsz egy tömbre, és onnan feljutsz ahhoz a jégtömbhöz, amit leengedtél. Ott nyomd meg a gombot, és ez, az előző helyen húzza vissza a tüskéket. No menj oda vissza, és told a jégtömböt a súlykapcsolóra.
na, a nagy szerkipálya helpeket megszakítva egy újdonság:
valaki megtudná mondani,hogy,hogyan néz ki az a script,amivel eltávolíthatom a fegyvereket,mediket az invertoryból?mert tudom,hogy lehet,csak nem tudom hol olvastam....illetve flipeffectben meg csak "kikapcsolni" tudom,de nekem pont a játékmenet miatt lenne fontos eltávolítani:)
Equipment=BIGMEDI_ITEM,0
Equipment=SMALLMEDI_ITEM,0
Equipment=PISTOLS_ITEM,0
Stb......
köszi:)
még egy olyan kérdésem lenne,hogy villanást hogyan idézhetek elő?(pl robbanás+villanás+flipmap)
illetve folytattam a thai témát,de már más textúrával:)
http://kep.psharing.com/705241.jpg
http://kep.psharing.com/705664.jpg
szándékosan nem az előző posztomhoz csatoltam,hogy látszódjon
Hűű, eddig nagyon jól néz ki, főleg az első kép, csak így tovább! :thumb: :)
(Viszont a textúrákra a 4 klikknél kisebb falszegmentumokon majd figyelj oda :o)
Villanást a 335-ös flipeffekttel tudsz csinálni:
http://i.imgur.com/iVKgo.png
Csak így tovább, Scoobykah!! :thumb:
Ez a TR The Lost Dominion AOD Remake akar lenni vagy AOD 2? :o
Angel of játék. XD
AoD2.
Hűűűű, nem térek magamhoz.:eek: Van, aki emlékszik erre?
Elio (Laras Boyfr.) megszerezte azokat a programokat, amiket a Core használt - benne van a TR4-es winroomedit, TR4 animációszerkesztő, TR5 winroomedit, TR5 animációszerkesztő... Lehet vele rendesen textúrázni (vágni, ráfesteni), .obj fájlt és 3DS Max animációkat importál, animációkat töröl, rendes State ID-ket csinál, elvileg a csontvázrendszer is módosítható, úgyhogy akár lehetséges az is, hogy majd lehessenek Larának külön mozgatható ujjai, stb. (Bár ez az utóbbi csak egy vak feltevés.)
A fájlstruktúra miatt még nemigen használható, de ha valaki, aki ért hozzá (mondjuk sapper) foglalkozik vele, akkor rengeteg új lehetőség lesz!:eek:
Ez a 2013-as év nagyon jól kezdődik az LE szempontjából: TREP2, új meta2tr, most ez, hihetetlen!:D
Lassan már egy közeli AoD-nál fogunk kikötni mind grafikailag, mind a lehetőségekben!!! :D Ami nagyon jó, s nem csak nekünk, hanem hátha most már új felhasználókat is toborozni fog. :D
Tetszetős, tetszetős... :D
Valaki mondja már meg? h ennél tovább mit és hogy??xDD
http://i48.tinypic.com/14t51ew.jpg
Van egy olyan mondat a végigjátszásban hogy:"Ne tévesszen meg a fejed felett a létra, mert megszakad középen, csapda."
Ömm Skacok. Lenne pár kérdésem. Szeretnék hobbyból ismét pályát csinálgatni, de nem tudom hogy mit hova csomagoljak ki annyi fájl van. Pl. a Level Editort ki csomagolom egy mappába majd a Next Generationt is oda? Persze még sok kérdésem lenne a telepítésről/csomagolásról. Szóval a letöltéstől kezdve nem tudna valaki egy videot csinálni a telepítés végéig? ×d Ja és Roli láttam az alapok videodat, de én már itt elakadtam ×d Oda akartam volna írni ezt, mert ez valóban az alapokhoz tartozik, de le van zárva a téma.
Előre is köszi^^
A sima trle-t kicsomagolod a C:\Program Files\Core Design\trle könyvtárba. :) Ezután rátelepíted a TRNG-t. :D (Teljesen mindegy, hogy honnan.) Ennyi lenne az egész. :) De a telepítésnél meg lehet adni a célmappákat. :) Ezután meg nem a winroomeditet, hanem a ngle.exe-t indítod el és ott szerkesztesz.:D
Nagyon nem akarja az igazságot a trle. Amikor kipróbálnám a játékot akkor azt írja ki, hogy rossz helyen van 2 ajtó az 1. szobában:o Ilyenkor mit kéne csinálnom? Oo
Srácok!
azt szeretném kérdezni,hogy saját hangot mivel konvertálhatok,hogy azt az editro felismerje.
Ilyen hangokra gondolok pl:lara hangjai,objectek hangjai stb.
Roli!
tnap sikeresen végére értem a demódnak(ismétxD),imádtam!:)
miközben játszottam láttam hogy vannak "ködök" egy-egy teremben.ahogy észrevettem ezek nem flipeffectes fogbulbok.viszon nekem arra lenne szükségem,de képtelen vagyok "szépre" beállítani.
konkrétan a thai pályába kellene,(bár a doppeles projektemben is elférne)
szóval tudsz segíteni?vagy aki érti mit szeretnék :D
Sajnos semmi, valószínűleg leállt a projekt. :( Valami máson dolgozik most a készítője.
Ha esetleg van telepítve TR Level Manager, azzal nagyon egyszerű átkonvertálni a hangokat, csak kiválasztod, mit konvertálsz milyen formátumra, és seperc alatt megcsinálja. Sony Vegas-t is használhatsz ilyen célra, mentsd el a hangot ebben a formátumban: 22050 kHz PCM, 16 bit, Mono.
Ha ezek nincsenek, sokan a "madplay" nevű programot ajánlják, próbáld azzal a korábban említett formátumban. :)
akkor leírom:)
van az AODhoz egy hangkiszedő progi ami többek közt kiszeti Lara hangjait.
mondom ok,mikor telepítettem az NG-t vele jött a madplay.de nem konvertálta át,vmi kHz hibára hivatkozva.
erre fogtam,betöltöttem audacitybe,megnéztem egy eredeti lara hang adatait,majd a szóbanforgó fájl adatait átállítottam arra.
átmozgattam a sounds mappába,buildoláskor replace-elte a jump_back hangra mondjuk a lépés hangot,vagy a lara_hurt hangot
azért a pályaszerkesztőért meg igen kár:/
jó lett volna vmi amivel tuningolhattam volna a pályáimat,hamár nem értem a metát.de azért köszi:)
Jól néz ki a tr editor.hu a kereső rendszere is nagyon jó lett gratu a szerkesztőknek:)
Rolié, Matie-é, és a tesójáé az érdem. Tényleg rengeteget dolgoztak rajta, hónapok óta.
Gondolhatjátok, míg a több mint háromezer pálya adatait feltették, hááát nem volt semmi. :)
Viszont megint csak kiderült, nagyon sok pálya, csak itt van meg nálunk. Több száz. :)
Király lett, tisztelet mindazoknak akik melóztak rajta! :worship:
Nem semmi meló volt, de bőven megérte. :D
Valamint köszönet Michelenek és Hannának a design ötletekért és Lara pózolásáért, valamint Ricsinek az oldal utómunkájáért. :D Nagyszerűek vagytok!!! :hug:
:) akkor is ügyik vagytok
Szép lett ötletes elemekkel :) Gratula!
Szóra sem érdemes. :)
Ez most lehet kicsit buta kérdés lesz::)
valamikor lesz majd Mist of Avalonból 2.rész?
Lesz. Amikor a Revelations 5 megjelenik. :)
Hű, akkor várhatunk még arra:D Nekem is kéne pályát szerkesztgetnem. Olyan rég volt elővéve.:(