Én a mai napig nem merek játszani az első részével sem, számomra ***** parás. :D Hm, bár jó pár éve próbáltam meg először játszani vele...lehet ki kéne próbálnom. :D
Nyomtatási nézet
"Core Design" új játéka, beteg de nekem tetszik xD
ez nem beteg!!!!ez nagyon beteg!!XDD
tök jol néz ki!!:D
eléggé fura.... na mindegy, közömbös vagyok iránta,a mi rosszabb, mint a gyűlölet.
Nekem is kell :D
Nagyon nagy gurulok ott a fejemmel, keresve a testrészeimet :D
Ráadásul lövöldözős TPS már csak jó lehet :D
áááá nagyon jóó volt ajánlom mindenkinek :jumper::jumper::jumper::jumper:
én a resinél ott idegeskedek ahol jön az az izé plafonról és amikor lönék akkor emel föl és vág cafatokra:angry:
ojan idegölö!!:rolleyes:
egyszerüen nem tom legyözni-.-*
igen az lehet tood ott ahol keresi Chris Jill-t^^:D
Szerencsére a mostani flash játékok nagyrésze megpróbálja ezt visszahozni, elég sok olyan van amitől a hajadat téped mire megcsinálod. Na meg ugye ott van a Super Meat Boy, a BIT.TRIP sorozat, összességében az indie játékok.
Nah végre valahára végigvittem a Resident Evil 5-öt:jumper::jumper::jumper:
az utolso rész nehéz volt de végre valahára sikerült legyöztem Weskert elég nehéz volt legyözni a k******t de a gránátvetövel sikerült:clown:
fhúú de útáltam azt a tetüt!!XD:D
meg azok a J.J-kXDD:vlol:
Tudjátok a resi 4-ben is benne voltak:D
hja és azok a fürészes Majinik meg a Popokarimu meg a többiek!!fhuu...
Excella-t volt aztán nehéz legyözni!!Folyton mozgott!!!!:angry:nálla sokat szenvedtem:(
deh végre megvan!!:jumper::jumper::jumper:
Fura Sheva-nak a kameranézete de imádok vele menni:clown:
COD, Batlefield meg tarsai ellehet bujni... Homefrontal szemben semmi eselyuk
Gratula!:thumb:
J.J.? valóban nehezek, mert olyan nagy a hájrétegük, hogy puskával is 3 lövés, mire a golyó túljut a zsírrétegen :D
Popokarimu? nem volt könnyű, de rá lehet jönni arra a bizonyos, "Proximity-bombozd-amíg-le-nem-fekszik-és-utána-lődd-a-farát-shotgunnal" taktikára:)
A Chainsaw Majini meg tök béna, nagyon lassú, az a nyomorult láncfűrész is lehet olyan 25-30 kg, hogy olyan lassan lengeti meg. :rolleyes: annaál az ellenségnél sztem az ijesztésre mentek. sztem meg habár ijesztőnek ijesztő, mégsem az a " jaaj nem merek a közelébe menni" típus, mint a Regenerator, Iron Maiden, Crimson Head, vagy akár Dr. Salvador, mert ő bizony azonnal meglengette a Chainsawját. (és nem tartotta a háta mögött 2 mp-ig, amíg... röhög. mert ez a Resi5-ös Chainsaw majini röhög is. ez viszont bevallom, tetszik. :) csakhát ha nem lenne ilyen lassú, akkor tetszene igazán, mert kinézetre minden horror-elem megvan benne)
Spoiler!
Excella igazán fantáziadús boss volt !:thumb:De komolyan, nagyon tetszett, ahogy azzal a lézeres műholddal kelett legyőzni, de előtte be kellett mérni azzal a beacon-nal, vagy mivel. nem volt könnyű, tényleg gyorsan mozgott.
nekem amúgy Wesker sem volt olyan nehéz. természetesen beleb@szott néhányszor a lávába:D de túl könnyű sem volt.
ja, és mielőtt beadjuk neki a PG67A/W-t, azelőtt elég nehéz volt rájönni, hogy meg kell lőni egy rakétával, és utána magát a rakétát kell meglőni a kezeiben, amikor próbálja visszatartani, hogy felrobbanjon. amúgy ez is ötletes volt :)
összességében nem rossz a Resi5, de messze van a tökéletestől.
egy 10-es skálán én egy olyan... 7-est, vagy ha nagyon jókedvű vagyok, akkor akár 7.5-est adnák neki, de semmiképpen sem többet.
de annyi biztos, hogy jól el lehet vele lenni.
és ami a legfontosabb: mai játékokhoz képest még a hossza is rendben van, ami manapság - ritkaság;)
igen meghát a hosszúság mellett is meg van az izgalom^^:clown:
nem vagy egyedül én is szeretem a láncfürészeseket^^:jumper::jumper:
MW3 Spec Ops TRAILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
http://www.gameshadow.com/gamepedia/...newsletter=218
Itt is!!!!: http://www.callofduty.com/mw3/videos/survival_mode
Nagyszerű.:D:clown:
Ja. De a Battlefield 3 jobb lesz. :D
Kijátszottam a Resi5-öt PRO módon...:)
És most először Amateuron is ki fogom :D
Normalon, Veteranon, és Professionalon játszottam ki eddig, hát most Amateuron is ki fogom :D Rohadt könnyű lesz :D ÉS most Amateuron meg fogom célozni az "Achieve rank S on all chapters" nevű kihívást is:) Kiváncsi vagyok, mit unlockolok így a Bonus featuresben.(Ha teljesítem ezt a kihívást, kettő új izé nyítódik meg) Szóval inkább tartalékolom a Pointokat, hátha valami nagyon drágát nyitok meg.:)
én most Normal modom viszem a resi 5öt persze a rendeset nem a gold-ot;)(pedig mijen jó a gold edition öcsém:rolleyes:nem baj nekem is meglex:D)
most Shevaval a chapter3-3-nál vagyok lehetöleg még ma kiviszem aztán elkezdem amatör modon majd veteránon:D
amugy lemagyarosítottam a játékot:Dremélem ez nem zavar bele a játékmenetbe!!:rolleyes:
Nem zavar bele. :)
Én meg most kezdtem el Ada-val a Resi 4et :) Most a Chapetr 2nél vagyok. :D
nah jóvan akkor legalább nem less ojan mint a re4-ben:D
nagyon megtetszett ez a resi5 tök hangulatos meghát aztán nehézség is van benne mint egy rendes játékban!!:D
fhúúúúhúúúú ha meg lex az Xbox-om megveszem a resi5 gold editiont annyira megtetszett és a trailer alapján imádni fogom mert Jill-lel is lehet menni^^:jumper::jumper::D
jaja ^^
a Desperate Escapeben Joshhal és Jillel kell menni, a Lost in Nightmaresben meg Chrissel és Jillel.
van még a Mercenaries Reunion: ott Chris (Heavy Metal), Chris (Warrior), Sheva (Business), Sheva (Fairy Tale), Barry Burton, Excella Gionne, Rebecca Chambers és Josh Stone közül lehet választani :) Nekem Barry és Rebecca a kedvencem, de Excella sem rossz; velük lehet a legkönnyebben elérni a combókat.
a Goldban még vannak plusz ruhák, amit az alapjátékban is fel lehet húzni. (de nagyon gagyi ruhák, nekem egyedül kettő tetszik, a Chris (S.T.A.R.S.), és a Sheva (Business).
a Gold hoz magával ún. Extra Figurákat, amiket úgy lehet megszerezni, hogy játszasz a DE-pel, és a LiN-szel.
és végül ott van az a bizonyos Versus mód, ami arról szól, hogy a Mercenaries minijátékba beleraktak egy-két módosítást;
Slayers: aki a legtöbb ellenfelet nyírja ki és a legtöbb combót éri el, az győz. (Egy-egy ellen)
Survivors: Egy-egy elleni harc ez is, csak itt azon van a hangsúly, hogy ki lehet nyírni a másik játékost (az igaz, hogyha be van kapcsolva az Attack Reaction a Special Settingsben, akkor vérzik a partnered, ha meglövöd vagy megkéseled, de tulajdonképpen nem fáj neki, na itt a Survivorsban már fáj)
Team Slayers: ugyanaz, mint a Slayers, csak itt kettő-kettő harc van, azaz van egy partnered.
Team Survivors: ugyanaz, mint a Survivors, csak itt kettő-kettő harc van, azaz van egy partnered.
megjegyzem, ami fontos: én még a büdös életben sohase játszottam a Versusszal, mert vagy Lokálisan, kettő kontrollerrel, Split-Screenbe nyomod (ami nagyon sz@r, ráadásul egy kontroller kurv@drága), vagy online, csakhogy Xboxon online játszani csak GOLD-előfizetéssel lehet....(Xbox LIVE GOLD Membership, ami bizony hosszútávon még kurv@drágább :P) bizony. még egy ok, hogy ALAPOSAN fontold meg az Xbox megvásárlását.
Szóval, ami a Resident Evil 5 GOLD-ban benne van:
-Resident Evil 5 (Alapjáték)
-Desperate Escape
-Lost in Nightmares
-Mercenaries Reunion
-Costume Pack 1
-Costume pack 2
-Versus
-Extra Figures
ezzel még nem veszed el a kedvemet a vásárlástól!!:D
jól meggondoltam és igenis megveszem az Xbox-ot!!:D
coop-ba nem akarok játszani tehát nem érdekel ha drága akkor nem de szívesen játszanék:rolleyes:
nekem elég az alapjáték meg a többi kiegészítö a merceneries reunionba meg elég hogy ha 1-edül játszom:Dszall ennyih!!:D
meg fogom veni!!^^:clown:
én meg elolvasom mert te értesz már ehez:D
felnézek a konzolosokra:worship:
A GOLD tényleg egy elég nagy gond az XBOX-nál. 16k-ba kerül 1 év, egy vicc az egész... és sajnos van aki megveszi. Én eddig csak pontokat vettem, azt mindig szoktam, ha valami tetszik a Marketen.
Pedig milyen jó online coopba a resi :D
Nekem megvan PC-n eredetiben, csak nem volt kivel játszanom. :D
én is vettem már pontokat :D kettő darab 2100-as pontkártyám van :) a Lara's Shadowot, a Hydrophobiát, a GoL-t, és kettő darab GoL DLC-t vásároltam rajta, de ez utóbbit ERŐSEN megbántam :S 400 MS pont fejenként... :Pegyébként Ting most mondott valamit. komolyan mondom, sztrájkolni kéne, és nem venni több GOLD-kártyát, a világon senkinek. akkor kiváncsi lennék a Microsoft lépésére... bár amennyire balf@szok, akor sem raknák rá az ingyen multit :P