en majd csekkolom jol nez ki :thumb:
Nyomtatási nézet
en majd csekkolom jol nez ki :thumb:
Jó hír!
-Resident Evil Code Veronica Director's Cut
-Resident Evil 4
Újra huzzák X360/PS3ra :D
(lehet kacsa várni kelett volna egy kicsit erre :D )
De jó :yahoo:
Hát CV-t tuti megveszem a Resi4-nek kipróbálom majd a demóját (gondolom lessz trial) és ha jó lessz az iránysitás akkor azt is megveszem és még az is lehet, hogy megfogom szeretni Leon-t mert a Resi2-ben sem utáltam csak a 4-ben mert lehetetlen őt irányitani ott :D
Nemrég megjelent egy Amnesia: The Dark Descent nevű túlélő horror játék. Először azt gondoltam,hogy egy újabb egyszerű horror játék lesz,de nem.
Itt a bemutató szöveg:
A játékban Daniel, a fõhõs egy kastélyban tér magához, nem emlékszik rá, hogyan került oda, a sötétség lényei vadásznak rá és ki kell jutnia a "csapdából", ha meg akar menekülni. Az Amnesia: The Dark Descent egy belsõ nézetû, túlélésrõl szóló horrorjáték, amelyben fel kell fedeznünk a kastély sötét helyeit, közben meg kell védenünk magunkat a szörnyek ellen. A matéria a legmodernebb 3D grafikával és dinamikus hangrendszerrel biztosítja a játékosok "felhõtlen" borzongását. Miután a játék elindult, a kezünkbe vesszük karakterünk irányítását, itt nincsenek vágott jelenetek, vagy idõ-ugrások. A kastélyban mindenhol veszély leselkedik ránk, bármikor lecsaphat a gonosz. Védekezésként rejtõzködhetünk, futhatunk, vagy használhatjuk az elménket...végre nem egy átlagos programot kapunk, amiben a fõhõs olyan mint Rambo, tud bánni a fegyverrel, erõs és a többi, hanem egy hétköznapibb ember bõrébe bújva kell átvészelnünk a veszélyes idõszakot.
Videókat néztem róla,azt mondom,el lehet felejteni az eddigi horror játékokat,azok mind gyerekjátékok ehhez képest. Így aki nem bírja a nagy félelmet,az ne is vágjon bele.
Itt egy magyar nyelvű bemutató róla:
http://otherworld.hu/index.php?page=...rticle_id=7899
Váó, na ez kellett már. Nekem bejön. :clown: Sose fogok játszani vele valószínüleg, de bejön. :D
Az a játék amit Petya linkelt nagyon tetszett kár hogy csak PC-re van :(
Vki emlegette nem rég a vámiprokat nem tudni mikor, de egy Harker nevű horror játék fog jönni PS3, Xbox triszixtire és Wii-re :D
Sztem jól néz ki :D