Nekem épp egy ilyen checkpoint miatt nem lett meg sajnos, de még nagyon a játék elején vagy, így lehet, hogy jobb lenne újrakezdeni. :)
De nem mondom 100%-ra, hogy nem adja meg, lehet más baj volt nálam.
Nyomtatási nézet
Nekem épp egy ilyen checkpoint miatt nem lett meg sajnos, de még nagyon a játék elején vagy, így lehet, hogy jobb lenne újrakezdeni. :)
De nem mondom 100%-ra, hogy nem adja meg, lehet más baj volt nálam.
Igaz. Csak nem akartam sok időt vesztegetni. A multiba is még rengeteg időt kell belefektetni. De ezen a fél órán már tényleg nem múlik. Inkább, mint hogy aztán főjjön a fejem! :)
Hali ! Valaki tudja,hogy hova rakja el a game a mentéseket ? win7 alatt ?
Előre is köszi...!
Köszi a segítséget
Helló... Végigvittem a játékot, 99%-nál tartok, és tudom, hol a maradék dolog...Spoiler!
Spoiler!
Köszönöm szépen! :) Ezentúl jó leszek :D
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Van egy pálya (link mellékelve),ahol nyilat kell lőni a szakadék másik oldalára és így lehet átjutni.Nekem sajna nem ad olyan nyilat amivel a kötél is menne.Mi lehet a baj?Eddig minden köteles pályán sikerült átjutni,de ez most olyan mintha elfelejtette volna hogy kötelet is használjon!A segítséget előre is köszönöm!Ja,a videoban 2 perc 30 másodperc környékén van az említett szakadék! :-) https://www.youtube.com/watch?v=AjRLKp6sKJM
BOCS,KÖZBEN MEGOLDÓDOTT!! :-)